Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименДа си помогнем взаимно
Здравейте..!! Направих тази тема с идеята да попитате или разкажете нещо, а аз ще се опитам да ви помогна с каквото мога.. :wink: Разбира се, не само аз мога да отговарям на въпроси и да решавам "загадки" (не точно; неща, за които вие търсите отговор :wink: ), и други потребители могат, даже ще е супер ако ми помагат.. Тук всеки може да изкаже положението, в което се намира, а всички останали могат да му помогнат с решаването на проблема (така да се каже )..!! :wink: :wink: Целта на тази тема е да си помогнем взаимно и да разберем повече за СВЕТА и за нещата, които се случват.. ..   ..
АнонименСън.. (sun)
Не съм сигурна дали темата е за тук, но не окрих категория "Сънища", каквато според мен трябва да има, защото много от форума пишат за свои сънища.. Ее, хайде, да започваме..: Една нощ сънувах няколко сънища.. Всички от тях имаха различен сюжет, но като цяло показваха едно и също - във всички от тях плувах.. В единия сън бях в басейн.. В Съновник пишеше "Плуваш ли в басейн, значи около теб има хора, които ти завиждат и неприятели.." Бях във водата с две познати момичета, но си спомням само едното.. Таа, както казвах, аз плувах с глава над водата, но не можех да си отворя очите. Пробвах и пробвах, но все не успявах.. Един път успях да ги отворя, но само за част от секундата и като че ли ме болеше или по-точно пареше.. Затова ги затворих.. Иначе се чувстах страхотно.. Това значи ли, че имам неприятели и хора, които ми завиждат, а аз обаче не мога да си "отворя очите", т.е. няма да разбера лесно за това, че са недоброжелатели..?! А в друг от сънищата (той беше май последния ) бях с дв непознати момчета, които имах чувството, че познавам.. Бяхме заедно с още едно момиче (не помня кое) в някакво помещение, като заведение.. После бяхме на улица, която беше един вид наводнена, но не точно.. Просто имаше вода, в която може да се плува, ии за да отида до някого трябваше да плувам .. ии още.. Извинете, малко е дългичко, но моля ви, изразете мнението си..моля.. Знам, че не е кой знае колко важно, ноо.. ^_^ THANK YOU..!! ^o^ :wink: :wink:
АнонименЧисла и любим човек
Здравейте..!! Искам да попитам нещо.. Дълго съм мислела над него и над това, което означава, но.. Една приятелка е сънувала момчето, което харесва да зове името й и виждала някакви числа в съня си, а някои ги чувствала.. Мислих какво може да означава това, но тя не помни числата.. нито едно.. Ако може частично поне да ми подскажете какво може да означава това.. моля.. Благодаря предварително..!! ^_^