Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИскам да се науча да контактувам с ангели
Здр принцесо.Божият път е дълаг и труден преминаващ. в пррерраждания бъди сигурна когато сърццетоти възлюби Бог ще праща Ангел господен при теб.Когато очите си затвориш да спиш той .ети шепти добри и чисти съдбоностни дела.Бъди смирена добра любеща Бог.Аз ти го казвам също прероден.Познавах Моисей Орфеи Ехнатон роодени 13 век пр.н.ера.
Анонименпомогнете ми моля ви..
Да тя исветлява когато душата тъгува или когато човек много болен.Може да се повлияе и от лошо който някой иска да ти стори.За здрава духовна сила може да ннаправиш на красиво и леесно достъпно място оброчен кръст който да наименуваш на светец и осветиш.
АнонименПостоянно виждам бъдещето, моля кажете с кой да поговоря за това!!???!?
Ето Бог ми стори добро като ме дари с добро сърце.Някой е отварял книгата на живоота ти минал чрез теб и нея е затворил четено е от нея.А това е забранено Госпооди отворисе книга на живот и съзнание прати Аннгел да затвори книгата и съзнанието щото човек нещего понесе моляте.Когато четеш това след три дни всичко ще се промени.
АнонименИзвънземни
Извънземните не отвличат и не нараняват бъди сигурна.Бог шамари жялата вселена има вселенски закони,не бой се.
АнонименДали е пророчески сън?
Веднага ще отидеш на пътя който си сънувал малко паралишче да се освети на св.Димитър и корбан пет петела да закоолиш и изгориш с връхна дреха на детето си посепи пепелта от изгорялото на асвалта Сториго веднага веднага.В продавалник има параклишчета по 50лв.Задъжително на място свещеник да освети местото което си сънувал.
АнонименДали е пророчески сън?
Бог ме направи пророк и ето аз ти помагам.Като заколиш петлите кръвта им по асвалта да се стече тамян да кади и вино до параклишчето посипи.А на свещеника му кажи всичко не поп а свещеник щще търсиш.Той щете разбере и с Кипрянова молитва да започне и с Михаилова да завърши.
АнонименЧервено небе и град на бъдещето
От там идваш далече в галактиката на скорпиона смърта е живот.но там всичко е загубено от единн гении.
АнонименВидях НЛО!
Да има бъдете сигурни .И аз съм впиждал.
АнонименНеобясними неща се случват с мен
Мисля ,че демоните са те набелязали като жертва.Отиди на високо място където е тихо и красиво,където хора рядко минават,падни на колене разтвори ръце и гледай към небето ето какво да кабеш след като го изречеш с твои думи продължи думи идващи от сърцето ти.....Господи татко небесни ето боже милостиви демони върват подир мен чувам ги,моляте Господи небесни татко прогониги от мент.Теб обичам теб се кланням на теб клетвата си за вярност давам отричам се от демони и всиччки зли сили .Господи моляте напълни душатами с светлина пазиме щото искамм твоя път да вървя прати ми на помощ всички демо укротители моляте татко моляте.....Запишисиго и го научи добре такачче когато го казваш да бъде от сърце.И продължи с свои думи и сетне и за вбъдеще всеки ден ще се молиш и мислиш за Бог.
АнонименНещо има след мен 100%
Ако нещо застраши живота ти.ако те е страх и искаш да се отървеш ще дойда да ти поммогна.
АнонименРазговор с демон ;х
Избирай БОГ или тъмнината.
АнонименДа, това се случи, но защо само аз го чух ?
Защо да си измисляш.Отворила се е врата от отвъдният свят и си чула някой покойник да пее.
АнонименСтранен сън със змия
Одадешли се на тъмнината продадешлисе Бог ще убие не тялото ти а ДУШАТА.
АнонименИзвънземни следят хора с чипове
Да има чипове но има и биологични нищо общо с метала.Металните са на по ниша цивилизация а биологичните на силни и по близки по дух До БОГ.Морала на пришалците е милярден по висок няма отвлиачния няма никакви експерименти.Маркитавката е върху хора които. са важни за тях
АнонименНЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012
Приятели няколко извънземни цевилизации кацат на земята.Имам една забелешка много маймунска постъпка да замеряш с камък наши спасители и учители.Високи. са по дух душа и морал .Само достойните имат лични срещи с тях.