Sanovnik.bg»Форум»Религия»Искам да се науча да контактувам с ангели

Искам да се науча да контактувам с ангели

  • 02.11.13 12:43#1mariamariaНовакРегистрация: 21.01.13Град: Голяма долинаОтговори: 39Искам да се науча да контактувам с ангелиОт скоро време ме, интересува едно нещо.
    Искам да се науча да контактувам с ангели
    също така искам информация за тях.
    Ако някой иска да ми каже нещичко да заповяда
    но,скептици не искам да пишат.

    Благодаря на всички които ще отговорят!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.11.13 01:32#2Добър помощникДобър помощникНовакРегистрация: 14.10.13Град: -Отговори: 4от: Искам да се науча да контактувам с ангелиАнгелите са безплътни сили и воини на Светлината, които изпълняват волята на Бога и пречат на силите на Сатаната да нападат хората.

    Бог е дал на всички хора право на свободен избор, да Го обичат и да правят добро ,като изпълняват волята Му, или да следват тъмнината. Ако искаше, Той можеше да ни направи безгрешни и непорочни, но тогава нямаше да сме личности със свободен избор, а програмирани роботи, които сляпо, без собствено участие, изпълняват заложената в тях програма.

    Силите на злото се възползват от правото ни на свободен избор и ни внушават склонност към злото и греха. Бог го допуска, защото това е начин за проверка на нашите морални качества.

    Тъй като силите на злото често не играят по правилата, ангелите ги усмиряват, като не допускат бесовете да изкушават и притесняват хората повече, отколкото е редно.

    И изведнъж в тази епична борба, която се води от хилядолетия, се появява една капризна, неориентирана глезла, която нищо не знае за ангелиге, обаче настоява те да й се явят когато и където й скимне???

    И откъде-накъде?? С какво си заслужила тази велика чест??? Какво очакваш да научиш от такава среща???

    Всеки православен християнин при кръщението си получава личен ангел-пазител. Ако си кръстена, може да му се молиш, като кажеш "Ангеле мой, моля те..." и после си кажеш молбата.

    Не може обаче да изискваш от ангелите да ти се разкрият. Ти всъщност няма и какво да видиш, освен светлина. И как изобщо очакваш Божиите пратеници да изоставят Неговия план и да тръгнат да изпълняват прищевките ти, въпреки Неговата воля ?

    Волята на Бога е хората да следват заповедите Му,да се молят и да бъдат добри. Ако имаш нужда от съвет или от помощ, моли се на Бога и на Богородица.

    На своя ангел-пазител може да се молиш за бърза и малка помощ, като например да си намериш изгубена вещ или да си спомниш забравен телефонен номер. Ангелът ти винаги е с теб и винаги е готов да ти се притече на помощ, но силите му са малки. За сериозна помощ трябва да се молиш на Бога и на Богородица.

    Призоваването на "ангели", гадаенето с "ангелски" карти и изобщо всякакви заклинания и магически ритуали са дяволско служение. На такива ритуали и заклинания се отзовават само демони, макар често да се преструват на ангели.

    Нямаш нито опита, нито знанията да разпознаваш различните безплътни сили. Не прави заклинания и не призовавай никого. Моли се на Бога и на Богородица.

    Сега започват Коледните пости. Ако ги спазваш стриктно и вземеш причастие на Коледната литургия, а след това горещо се помолиш на Бога да видиш своя ангел-пазител, може и да видиш нещо. Но трябва да си много стриктна, да се молиш всеки ден сутрин и вечер, и изобщо да живееш само по Божиите закони.

    Желая ти успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.11.13 07:44#3мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Искам да се науча да контактувам с ангелиНе ви препоръчвам да се занимавате с това защото до Ангелите са и Демоните и не сте в състояние да знаете кои ви е насреща това не е шега работа. Все още сте доста млада напрегнете вниманието си в някое хоби Повярвайте ми Доверете ми се
    Не се занимавайте с това
    Това не е за всеки
    Успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.11.13 07:44#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Искам да се науча да контактувам с ангелиНе ви препоръчвам да се занимавате с това защото до Ангелите са и Демоните и не сте в състояние да знаете кои ви е насреща това не е шега работа. Все още сте доста млада напрегнете вниманието си в някое хоби Повярвайте ми Доверете ми се
    Не се занимавайте с това
    Това не е за всеки
    Успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.13 09:18#5alirezaalirezaНовакРегистрация: 19.10.13Град: ПерникОтговори: 15от: Искам да се науча да контактувам с ангелиЗдр принцесо.Божият път е дълаг и труден преминаващ. в пррерраждания бъди сигурна когато сърццетоти възлюби Бог ще праща Ангел господен при теб.Когато очите си затвориш да спиш той .ети шепти добри и чисти съдбоностни дела.Бъди смирена добра любеща Бог.Аз ти го казвам също прероден.Познавах Моисей Орфеи Ехнатон роодени 13 век пр.н.ера.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.01.14 04:37#6antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Искам да се науча да контактувам с ангелиТемата вълнува много хора, но малцина се осмеляват да я напишат. Поздравления за това. Ние сме хора и е трудно да разберем,че съществуват и безплътни създания. Затова човек трябва първо да се запознае с Божието слово Библията и тогава да търси разни контакти. Но и тогава е трудно да не попадне в друга сфера на живот и неговото смъртно тяло да не издържи.Затова е по-добре изучавай, а когато Бог реши и е Негова воля да ти даде, което е за твое добро.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.01.14 04:39#7antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Искам да се науча да контактувам с ангелиТемата вълнува много хора, но малцина се осмеляват да я напишат. Поздравления за това. Ние сме хора и е трудно да разберем,че съществуват и безплътни създания. Затова човек трябва първо да се запознае с Божието слово Библията и тогава да търси разни контакти. Но и тогава е трудно да не попадне в друга сфера на живот и неговото смъртно тяло да не издържи.Затова е по-добре изучавай, а когато Бог реши и е Негова воля да ти даде, което е за твое добро.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.01.14 04:41#8antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Искам да се науча да контактувам с ангелиТемата вълнува много хора, но малцина се осмеляват да я напишат. Поздравления за това. Ние сме хора и е трудно да разберем,че съществуват и безплътни създания. Затова човек трябва първо да се запознае с Божието слово Библията и тогава да търси разни контакти. Но и тогава е трудно да не попадне в друга сфера на живот и неговото смъртно тяло да не издържи.Затова е по-добре изучавай, а когато Бог реши и е Негова воля да ти даде, което е за твое добро.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.14 06:13#9antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Искам да се науча да контактувам с ангелиБраво бе, кой ти дава право да поучаваш с незнанието си ? Първо Ангелите изпълняват Божията воля и те закрилят Божиите чада от всякаква беда със силата Божия.Как може да казваш,че силата им е малка.Те могат да преобърнат света, ако Бог им нареди.Покай се!!! А ти момиче се моли и не за някакви фантазии, а за реални, необходими неща, но знай,че ангела предварително знае какво ще поискаш от него и ако е Божията воля и за твое добро,ще ти бъде.Не слушай разни самозванци, а в църквата в неделя има неделни училища за изучаване на Божието слово.Посещавай ги, след като те интересуват такива теми.Успех. :s: ОтговорОтговор с цитат
  • 14.07.15 05:57#10Бай_КольоБай_КольоНовакРегистрация: 13.07.15Град: Велико ТърновоОтговори: 30от: Искам да се науча да контактувам с ангелиЯ си обирай крушите и си заминавай от тоя сайт!ОтговорОтговор с цитат
  • 16.07.15 12:46#11mariamariaНовакРегистрация: 21.01.13Град: Голяма долинаОтговори: 39от: Искам да се науча да контактувам с ангелиКОЙ СИ ТИ,че да ми казваш какво да правя а? ТИ трябва да се махнеш. С какво право обиждаш хората ти?
    Така като те гледам,никакво образование,нямаш сигурна съм дори и 8 ми клас,с като циганите нямаш!
    То си личи че си някакъв яко спрял,ама моя е грешката ,че се занимавам с заядливец като теб
    махай се от моя профил!!!!!!!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest