- 28.07.12 01:18#1НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Два дни подред наблюдавам два много странни летящи обекта в небето над село Емона. И двата дни по абсолютно единтичен начин около 2:30 часа сутринта се появиха странните летящи обекти, които продължиха да светят до изгрев слънце.
В селото имаме възможността да наблюдаваме изключително ясно и чисто небе. Докато гледахме звездите с няколко приятели забелязахме една много ярка светлина( доста по-ярка от звездите), която направи поредица от много бързи движения, невъзможни за самолет. След няколко секунди тя изчезна и веднага след това се появи отново в изток и застана неподвижно( точно там от където наблюдаваме изгрева). След около 5 минути диагонално над нея се появи още един такъв обект, малко по-малък от предния.
Определено обектите бяха много по-ярки от звездите. През 3те часа, в които можеха да бъдат наблюдавани светлините седяха на едно място и от време на време се клатеха на ляво и на дясно или надолу и нагоре.
За съжаление нямахме телескоп, но ги наблюдавахме с бинокъл. Това което успяхме да видим с бинокъла, беше една голяма кръгла светлина и посредата беше изпълнена с малки бели точки, които си сменяха цветовете (жълто, червено и зелено ) Двата обекта бяха абсолютно еднакви, с изключение, че горния беше по-ярък от другия.
Когато съмваше и всички звезди бяха вече изчезнали двете светлини продължаваха да светят.
Странното беше, че два поредни дни се появяват по абсолютно един и същи начин и седят на едно и също место. Определено това не бяха звезди или планети, нито самолети.
Ако някой има някава информация нека сподели.ОтговорОтговор с цитат - 04.08.12 04:34#2от: НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Сигурен съм, че сте видели НЛО. На мен ми се е случвало да видя . Беше преди време, пътувах с велосипед между едни села когато ми се приходи по малка нужда и слязох от колелото, (а там бяха едни ябълкови градини)и аз влязох в един ред между дърветата. Свърших си работата и в един момент чух някакво свистене в небето. Звука наподобяваше онези от филмите за междузвездни войни, когато летателен апарат изчезва в пространството, но този беше постоянен. Аз помислих, че има някой наблизо с някаква електронна игра, някое хлапе което си играе, но в следващия момент видях над мен на височина 400-500 метра(поне така опредилих разстоянието) един диск с големина около 10 метра(сравнявам със самолет от селскостопанска авиация), бледо жълт като леща , увеличително стъкло, защото имаше известна прозрачност, който диск спря на позиция "10"часа. Аз го виждах през клоните на едно дърво и ме втресе яко шубе. Бях на 35-36 години, а се изплаших като 5 годишен. От диска излезе, по-скоро се отдели като капка от капчук едно топче около метър, колкото топка за плаж, от големите, надуваеми леки топки с които играят децата по морето. Този апарат заблестя като искра нощно време, а беше около 16.00след обяд и , то август..!(?) Спусна се с висока скорост и се скри сред дърветата. След две-три секунди се изстреля обратно, но сега "влезе" отгоре на диск-а.Диск-а постоя около минута и аз си казах:Сега ще изляза и ще се развикам. Така и направих... Излязох на пътя и видях в цялата му бляскавост онзи диск само, че той започна да си сменя цвет-а от бледо-жълт къмто син. Взех камък от земята и го запратих по него, като видях, че е скъсил разстоянието до мен на около 200м. Не зная дали защото ме забеляза ли , защо ли, но диска се издигна на същата височина и изчезна без никакъв звук само за две-три секунди и , то точно срещу слънчевия диск.После отидох на мястото където се бе спуснало онова нещо(приблизително) защото се бе спуснало до един стълб за високо напрежение.(Силуета на "нещеото" закри силуета на стълба при спускането си, затова опредилих разтоянието така, че то,(нещото) е било между стълб-а и мен). Като отидох там видях следното: едно огромно петно от натрошени автомобилни стъкла , може би около 200-300 килограма кристали(те стават на кристали като се счупят). От къде бяха тези стъклени отпадъци не зная, но явно им бяха направили впечатление.Оглеждах много, следих за мануална някаква намеса, разместване на повърхностен слой, някаква следа, нещо друго, но нищо не открих. Така и си остана загадка за мен какво првиха там. Сега често минавам от там и се оглеждам за диск-а, но пак нищо...ОтговорОтговор с цитат
- 08.08.12 08:52#3от: НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Към simpatjagata
Страхотен разказ и то реалност наистина много ме впечатли. Представям си какво си преживял.-Прочетох го два три пъти много интересно.
Благодаря ти че сподели с нас тук читателите и любопитните като мен. Мога ли да попитам това кога точно се случи понеже назова години и останах с убеждение че е преди доста време. И друго това случвало ли се е друг път или само веднъж си го видял. Интересно много интересно и доста зрелищно е разказан. Още веднъж благодаря за споделянето.ОтговорОтговор с цитат - 09.08.12 04:31#4от: НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Здравей! На въпрос-а кога е било това ще отговоря 2001 година. Веднъж на едно празненство с една компания им разказах тази случка и до ден днешен никой от присъстващите тогава не ме уважава и ме взима насериозно. За мен е ясно, че това не са били истински приятели, а тяхното поведение още ме отвращава...!Човек никога не знае какво може да преживее. Веднъж спасих дете от сигурна смърт, а неговия баща, тогава мой работодател едва не ме обвини в опит да се "приближа" към баровския им джинс(род). Не ми благодари даже, че дори направи опит да ме изгони от фирмата му. Аз сам след това напуснах, но в сърцето ми остана доброто дело.Вече избягвам да споделям невероятни истории от моя живот с истинска самоличност, понеже хората са лоши и вредят на тези които се доверяват них.Имам още две-три случки които могат да накарат човек да настръхне и да си зададе много въпроси, но отговор да не намери за тях, но ако пожелаете ще ви напиша в лично съобщение.ОтговорОтговор с цитат
- 02.03.13 06:57#5от: НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Мисля че сте кьорави или някой от групата ви е сочил с лазер нагоре ОтговорОтговор с цитат
- 19.10.13 01:57#6от: НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Аз не съм виждала, но вярвам , че има. Татко е виждал и е разкалзвал.Знаете последствията, никой не вярва и мислят за луди, тези, които са видели.
Татко видял на полето, понеже там е пусто.Били на дискотека в младините си и един човек който се прибирал от някъде и се минава по пустушта.По пътя и отстрани нали е полета, ниви такива.
И този човек го видял това НЛО и отишъл в дискотеката да каже на младежите, някои му повярвали сред които и татко и човека лично ги е завел с колата си там.и татко го видял както автора, на не много високо, голямо, дисковидно със светлини.ОтговорОтговор с цитат - 19.11.13 11:23#7от: НЛО над село Емона област Бургас на 26.07 и 27.07.2012Приятели няколко извънземни цевилизации кацат на земята.Имам една забелешка много маймунска постъпка да замеряш с камък наши спасители и учители.Високи. са по дух душа и морал .Само достойните имат лични срещи с тях.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest