Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Месия има самоче ще бъде от полетическата класа.Третото пророчество е част от България.Орфей беше ученик на Моисей и донесе светото писание напесаго на езика тракийски.ЕхнАтон беше последовател на Моисей ЕхнАтон принесе в жертва двамата си сина.Сменкхара и ТутанкАнтон. като счупи десният крак на ТуТ и левия на Сменкхара.Третото пророчество в него с сигурност пише за Апофис който ще падне 2030г.в денят на св.Анастасий.57 държави ще погинат.в България водата ще стигне височина до 800 м. надморско равнище.И в България се роди ТутанкАнтон който заедно стоеше с цар Давид пред Бог.и двамата имаха войски.Тогава Бог каза на ТуТ да върви и ТуТ тръгна и се роди.А Давид получи заповед от Бог да пази момчето и Давид остана той не премина.Затова Давид е превъплатен а не прероден.Когато ТуТ покаже свитаците на Орфей ще каже всичко което Бог му каза да предаде.И аз съм алиреза който Бог направиме пророк.
Анонимен коментира:
Не сега не.Ще загинеме от Апофис 2030г.ден св.Анастасий бягайте на висока над 800 надморска височина.
Анонимен коментира:
Това е ОГРОМЕН ГРЯХ.и тези които крият БОГ ще ги посече.ИСТИНАТА трябва да обикаля света а не да се крие.
Анонимен коментира:
До 2020г. света ще научи тайната за ТУТАНКХАМУН.Както,че братму Сменкхара е неговия убиец.Има друг гроб в който са погребани малкия ТуТ и мъж който е бил убит и съпруг на неговата сестра.
Анонимен коментира:
57 държави ще бъдат под вода 2030 Апофис ще се удари в световния океан.В денят на св.Анастасйи.така Бог ми рече.В България всичко що е под 800м надморска височина ще е във вода.Тогава държавните граници ще се отмият човечеството ще бъде едно цяло.
Анонимен коментира:
Бог ме дари с добро сърце добра душа направиме пророк видях неща които никога няма да забравяБог само Бог единен и милостив.Никой не ми е забранявал да пиша и говоря за това.
Анонимен коментира:
Здр аз се молих и исках силно с сърце да видя нашите братя по разум.И БОГ МИ ЯВИ СЪН.На този ден и това място вечер щете чакат трима.Отидох след няколко дни на ореченото място чакахаме три човечета по 50см високи и ушите им същите като на Шрек на фуния направими впечетление,че те наистина са зелени.Кораба им беше кръгал и голям колкото тракторна гума.Бях в шок обхванаме страх те също се стреснаха разбрах,че с почти никой не са се срещали или с много малко хора.Казах силно Бог ми каза да дойда те поклатиха глава и единят приближи пипнаме за ръката дясната после искше да приклекна приклекхнах и с един уред ме излекуваха белодробен рак за който и аз не знаех ,че съм болен.Протегнах деснната си ръка и ме дариха с сила която е да места по леки предмети от растояни без да ги докосвам.Маркирахамме с биологичен чип попитахаме да ли можеда гледат и чуват чрез мен.Аз се замислих и казах ,че съм женен но те ме поуспокоиха като в знак,че интимностами неги интересува.Казах Бог ме ппрати а те казаха знаеме това.Искаха да кажат много неща но им беше забранено неможеха.Ппопитах ги дали може да им подаря едно кръшче и те се зара много взехсиаго стиснах си ръцете и те си тръгнаха.Бог ме прати никога няма да забрвя срещата си.
Анонимен коментира:
Душата е важна а не тялото.Авторитета се гради духом а БОГ даде плът на душата за дреха.И когато се скъса нишката от износване идва и нашия съд.За добрите и лошите дела има наказания има и любов за тези които са послушни.БОГ ни създаде с любов бъдете добри за да се раждате и за напред.
Анонимен коментира:
Привет на всички.Има доста тайни относно смЪрта на ТуТ.Той има брат на име Сменкхара който по късно убива ТуТ.Екснатон техния баща ги принася в жертва пред олтара на единия БОГ.Чупи левия крак на Сменкхара и Десния на ТуТ.в гробницата на ТуТ е погребан Сменкхара който е убит от Ай.а ТуТ пи отрова която брат му даде.Тут е погребан до мъжа на една от сестрите му.Тялото му не е обработвано като при брат му.Обикновено погребение а името му откраднато.Екснатон е последовател на Моисей а Орфей е ученик на Моисей.Моисей се казваше Осарсип и беше служител Божи и негов пророк.