Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДепресия или невроза
И какво го е отключило ? Лекарите в такива ситуации не помагат никога, само влошават положението. Баща ти има нужда от много подкрепа и внимание в момента. Обясни по-подробно проблема си, ако имаш желание.
АнонименДепресия или невроза
В моето семейство имаме подобен случай, но не толкова тежък като Вашия.. Какво да Ви кажа, понякога хората се предават и докато самите те не разберат и не пожелаят - промяна няма да има. Хубаво е че дадохте малко повече информация, дано някой, който има повече опит да сподели с Вас съвет и да Ви помогне да продължите напред. Аз лично до някъде се предадох, просто в моя случай няма кой да слуша, въпросния човек се е затворил в един убийствен и мъчителен кръговрат, само защото не може да приеме действителността и да продължи напред. Всичко е само на приказки и до там, една скованост и нежелание нито за предприемане на действие, нито за промяна. Ама както и да е, да не започвам и аз че ....
АнонименПомощ за разтълкуване
Лично според мене съня ти означава, че най-вероятно другите не приемат много на сериозно режима ти на хранене, а относно думите на дядо ти са някакво твое олицетворение на вредата от консумацията на месо и колбаси. Тоест превеждам си го, че ти може би някак си вътре в себе си се страхуваш за здравето си, ако консумираш тази храна. Карай го малко по-спокойно, сънят ти не е лош и не е предвестник на нищо, освен на личната ти борба. Успех.
АнонименЧернокосо момиченце,костенурка, излизане от вода
Много хубав и спокоен сън. Аз поне го тълкувам като спокоен, сигурен и богат (като имам предвид, богат на спомени и чувства) живот. Държиш на човека до теб и ще имаш нужда от него, за да се справяш с проблемите в живота си, някъде вътрешно в себе си го виждаш като един пътеводител. Има нещо в живота ти, което до някъде ти пречи и трябва да преодолееш, затова се отърси от страховете си. До себе си имаш сигурни и добри хора, голяма подкрепа и стабилност. Ще сбъднеш мечта. Така виждам аз нещата. )) Успех !
АнонименИмам чувството, че живея живота си за втори път
Благодаря Ви за отговорите!!! Много се радвам за добротата Ви, бях малко предубедена, че ще бъда съдена или никой няма да прочете историята ми. Наистина е особен етап за мен. Чела съм част от книгата на Майкъл Нютън - Пътят на душите, но незная по каква причина я захвърлих и забравих. Ще се върна отново към нея и към другите препоръчани книги. :wink:
АнонименЧерни змии насън
Не мисли негативно, това е чувство или нещо от което искаш да се избавиш, което отказваш да приемеш. Това, че семейството ти се присмива е може би защото някъде в себе си мислиш, че не те приемат достатъчно сериозно. Така бих го разтълкувала аз.
АнонименЧервено небе и град на бъдещето
Много хора сънуват подобни неща. Това не е бъдещето, не се притеснявай.
АнонименПреди две години сънувах как пра-баба ми умира
Не я плашете. Виж сега, ти си малка още, на тази възраст всеки е склонен да фантазира и да мечтае повече. Но пък сънят със баба ти е много интересен. Предполагам сте имали по-силна връзка една със друга. Това е хубаво нещо, имаш силни усещания, трябва да намериш начин да ги усъвършенстваш