- 02.09.13 01:57#1Черни змии насънЗдравейте тази вечер сънувах нещо наистина странно . Сънувах как вуйчо ми ми слага на ръката една дълга черна змия,и аз започнах даплача и да крещяда е махне .Всички около мен се смееха на гласи и ми казваха какво толкова а е само змия ....Опитах се да е махна ,но не успях.Накрая вуйчо ми е махна и вика добре де, добре махам е ,когато е махна видях една по малка отстрани да минава бързо и пак започнах да
викам ....Прочетох ,че предвещава смъртна опасносткоято е надвиснала над дома ми....ОтговорОтговор с цитат - 02.09.13 04:48#2от: Черни змии насънНе мисли негативно, това е чувство или нещо от което искаш да се избавиш, което отказваш да приемеш.
Това, че семейството ти се присмива е може би защото някъде в себе си мислиш, че не те приемат достатъчно сериозно.
Така бих го разтълкувала аз. ОтговорОтговор с цитат - 02.09.13 05:21#3от: Черни змии насънБлагодаря ти ОтговорОтговор с цитат
- 04.09.13 08:56#4от: Черни змии насънНикаква смъртна опасност не е!Имаш черноока приятелка,която е змия по душа Вуйчо си да сънуваш е закрила.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest