Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Преди две години сънувах как пра-баба ми умира

Преди две години сънувах как пра-баба ми умира

  • 18.03.13 01:51#1ВикторияВикторияНовакРегистрация: 18.03.13Град: Велико ТърновоОтговори: 1Преди две години сънувах как пра-баба ми умира Здравейте. Бихте ли ми разтълкували това?: Значи сънувах, че започвам да виждам духове.Отначало бяха наистина прозрачни, едва се виждаха, с ''времето'' станаха по-плътни. Отначало се изплаших от тях и побягнах, но после с една жена (която не съм виждала никога през живота си в реалността) започнахме да търсим информация за тях, трябваше да им помогнем за нещо, но не си спомням с какво. Всъщност тези духове не бяха точно такива, бяха само глави, които са екзекутирани? И бяха 3 духа, тоест главите им....Какво по дяволите ще значи това?!По принцип, когато сънувам нещо се сбъдва наистина в бъдещето.Преди 2 години сънувах как пра-баба ми умира и я носят към гроба в един ковчег, но тя още не бе умряла, явно я чакаха да почине и тогава я погребат. Тя ми каза нещо, но май не си спомням. Май ме предупреди за нещо. След два дена ми казаха, че е починала?Тогава си мислех, че полудявам, наистина .... Значи ще започна ли да виждам духове??
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.13 01:03#2MeriL.MeriL.НовакРегистрация: 02.03.13Град: ДобричОтговори: 5от: Преди две години сънувах как пра-баба ми умира АБСОЛЮТНО ама АБСОЛЮТНО същото ми се случи на мене точно преди две години /както на тебе/ сънувах кака баба ми умира. И наистина след два дни почина. Но тя беше щастлива и жива и ми пожелаваше съболезнования за смъртта си...Съня беше малко по- различен. Но спокойно няма да получиш никакви паранормални способности, баба ти е искала да се свърже с теб... Съжалявам за смъртта и...А относно това с главите напоследък гледах един такъв филм...може да си го гледала и подсъзнанието ти да се е вдъхновило ;дд Спокс! ОтговорОтговор с цитат
  • 26.03.13 10:42#3monome4monome4НовакРегистрация: 06.06.12Град: ВарнаОтговори: 4от: Преди две години сънувах как пра-баба ми умира Набелязали са те за да контактуват с тебе. Искат да те обсебят! Обсебването е от съгласяването със злите сили. Явно не посещаваш неделните богуслужения в Църквата при дяда попа.
    Явно не ползваш църковните оръжия за защита и нападение.
    Явно ....

    Съгласяването става не само доброволно но и насила.
    Ако човек не е кръстен или не ходи на църква в неделя, и ако краде, блудства или е горделив, тогава става мн. лесна плячка за злите сили, просто е безпомощен пред тях.
    Препоръката ми:
    1. да си кръстен.
    2. да посещаваш редовно неделните богуслужения при дяда попа.
    3. Никакви секти и прочее йоги или рейки - това подготвя пътя на злите сили за обсебване, това е неофициално съгласяване с тях. Щом ходиш на йога - значи си съгласен със Йога-беса.
    4. Внимавай как живееш живота си на Земята, ще даваш отчет пред Христос-Бога!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.03.13 04:47#4ВикторияВикторияНовакРегистрация: 18.03.13Град: Велико ТърновоОтговори: 1от: Преди две години сънувах как пра-баба ми умира 1.Кръстена съм
    2.Не ходя на църква, само на Великден и на други официални празници
    3.На 14 съм
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.04.13 09:10#5Ирина ТрайковаИрина ТрайковаНовакРегистрация: 12.04.13Град: СофияОтговори: 3от: Преди две години сънувах как пра-баба ми умира За рейки има много спорове, но има начин човек да се предпазва и чрез рейки символите ...За мен лично най-силната защита против тъмните сили е минаването на по-високи нива на вибрации, тоест на вибрациите на Любовта. Това се случва по няколко начина и най-вече чрез изчистване на тялото, изчистване на мислите и ума и балансиране на емоциите.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.09.13 10:46#6verdeverdeНовакРегистрация: 02.09.13Град: -Отговори: 8от: Преди две години сънувах как пра-баба ми умира Не я плашете. Виж сега, ти си малка още, на тази възраст всеки е склонен да фантазира и да мечтае повече.
    Но пък сънят със баба ти е много интересен. Предполагам сте имали по-силна връзка една със друга.
    Това е хубаво нещо, имаш силни усещания, трябва да намериш начин да ги усъвършенстваш
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest