- 24.09.13 10:59#1Помощ за разтълкуванеЗдравейте, бих се радвал, ако някой ми отключи значението на този сън. Сънят се състоеше от 2-ве части. 1-ва част - среща с дядо ми който ми каза, че скоро ще умра. 2-ра част - на работа съм и колешката ми дава сандвич, и в момента в който си отхапвам усетих, че има шунка или друг вид колбас и започнах да креща как може да ми даде такъв сандвич при положение, че знае че не консумирам месни продукти и така .....
Тук е момента в който трябва да кажа, че съм вегетарианец.
Благодяря ВиОтговорОтговор с цитат - 24.09.13 07:58#2от: Помощ за разтълкуванеЛично според мене съня ти означава, че най-вероятно другите не приемат много на сериозно режима ти на хранене, а относно думите на дядо ти са някакво твое олицетворение на вредата от консумацията на месо и колбаси. Тоест превеждам си го, че ти може би някак си вътре в себе си се страхуваш за здравето си, ако консумираш тази храна.
Карай го малко по-спокойно, сънят ти не е лош и не е предвестник на нищо, освен на личната ти борба.
Успех.ОтговорОтговор с цитат - 25.09.13 09:13#3от: Помощ за разтълкуванеХайде и аз да се пробвам
Имаш колежка,която те дразни,нерви,ядосва или се понасяте само защото сте колеги Та,дядо ти ти е казал да не и се ядосваш,защото живота е кратък Все пак заедно си вадите хляба./сандвича/
Няма страшно в сънят ти ! Да сънуваш собствения си дядо е сила,мъдрост,дълголетие !ОтговорОтговор с цитат - 06.10.13 06:04#4от: Помощ за разтълкуванеБлагодаря, Ви за отделеното време и отговори ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest