- 23.09.13 10:52#1Чернокосо момиченце,костенурка, излизане от водаЗдравейте,
Снощи сънувах един от тези сънища който се отпечатва с всеки детайл и не ти дава мира цял ден.
Паднах/скочих във вода, и за пръв път не се панирах (не мога да плувам и имам смъртен страх от вода), озовах се на дъното. Отворих очи, чух гласа на моята половинка, който ми казва "само не не оставай без въздух и всичко ще е окей. Идеално се справяш". Видях ята от риби над мен, да преминават спокойно. Водата беше синя, гледах рибите като малки сенки. После се зададе акула. Не мръднах, акулата ме видя но ме задмина, мина над мен, над главата ми, обърна се, видях че ме е надушила но не знам защо отмина. Знаех че след като отмине мога да изляза.Излязох бавно като си повтарях да не вземам въздух. Озовах се на съвсем различна гледка- планинско поточе, светло изумрудена кристална вода. Наоколо всичко зелено! Една костенурка, само корубата. Вземам костенурката и тя ми казва че трябва да й говоря "за да стане". Какво да стане?Хмм. Започнах да говоря на костенурката. Превърна се в дете- малко момиченце с черна къса права косичка.. голи рамене, с бяла мокра дрешка, гледа ме с мокри коси и иска да ме прегърне. Прегърнах и разбрах че ми е дъщеря (не съм омъжена,нямам деца). получих и дадох най голямата любов! С такава обич никой не ме беше прегръщал! Каза ми че само трябва да й говоря и да не се притеснявам, всичко ще е наред. Много, много позитивно . Така не ме пуска цял ден тази картинка. Все пак бих искала да се гмурна по надълбоко с ваша помощ... и да разбера какво иска да ми каже моето изтормозено мозъче..ОтговорОтговор с цитат - 24.09.13 08:13#2от: Чернокосо момиченце,костенурка, излизане от водаМного хубав и спокоен сън.
Аз поне го тълкувам като спокоен, сигурен и богат (като имам предвид, богат на спомени и чувства) живот.
Държиш на човека до теб и ще имаш нужда от него, за да се справяш с проблемите в живота си, някъде вътрешно в себе си го виждаш като един пътеводител.
Има нещо в живота ти, което до някъде ти пречи и трябва да преодолееш, затова се отърси от страховете си. До себе си имаш сигурни и добри хора, голяма подкрепа и стабилност.
Ще сбъднеш мечта.
Така виждам аз нещата. )) Успех !ОтговорОтговор с цитат - 25.09.13 09:08#3от: Чернокосо момиченце,костенурка, излизане от водаМило,момиче,
С твоята "половинка" с когото живееш в момента имате проблем.Някаква акула не е съгласна,че си с него.Много приказки се говорят,изравнена си с земята до дъното чак .Каква беше акулата - руса,черна,кафява,тънка,дебела ... и сама ще се сетиш кой е.Много сълзи ще пролееш,хубава бяла бела ще направиш в мъката си и ядът си.Така ще повярваш на приказките,така ще ги прегърнеш като истина ,че чак ще се зарадваш че си ги чула.
Съветът ми е : - Послушай "половинката" ,важно е да не изпускаш въздуха.Иначе ще се удавиш,приказките /рибите/ ще те заобикалят,акулата ще те види и белата /детето с бялата дрешка/ще те прегърне.После ще се осъзнаеш,но ще ти остане само сълзи като поточето и яд като зелената тревица.
Сънят ти е предупредителен.Има значение часа ,когато си го сънувала.
Ще се справиш !Сигурна съм ОтговорОтговор с цитат - 30.09.13 10:00#4от: Чернокосо момиченце,костенурка, излизане от водасънуван е сутринта между 6 и 8 часа.ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.13 05:42#5от: Чернокосо момиченце,костенурка, излизане от водаНе е същински съня.Имаш някакви притеснения за нещо или си леко настинала.
Не се притеснявай!Не значи нищо.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest