Енергията на името - какво трябва да знаем при избора на имена

Енергията на името - какво трябва да знаем при избора на имена

В основата на света стоят буквите, числата и цветовете. Най-сложен е светът на буквите. Те съставляват думите, а всяка дума има своя форма, съдържание и поставена в пространството, създава цял един свят.

С особена сила това важи за името. То не е просто начин някой човек да бъде назован и отличен от околните. Името съдържа звуци и представлява важна вибрация. Силата на едно позитивно съчетаване на звуците е огромна.

Въздействието на звука и вибрацията може да се наблюдава на физическо ниво. То е част от даденостите, които са заложени в личната житейска карта на един човек. Името е едно от нещата, които определят съществуването ни. Затова знанието за силата на буквите и звуците, за тяхното съчетаване в личното име, могат да помогнат да се създаде една добра вибрационна среда посредством избора на име.

Тъй като човек не може сам да избира името си, това се прави от неговите родители, знанието за енергията на името ще осветлят много лични житейски събития и ще ги направят по-разбираеми. За да се определи енергията на името, е нужно само да се има предвид броя на буквите в него.

Имената, съставени от две букви, се смятат за слабо защитени. Хората с такива имена са много уязвими от несгодите на живота и често носят непосилен житейски товар.

Имената с три букви са на хора с противоречив характер. Намирането на призвание в живота е невъзможна мисия при тях, защото са непостоянни и импулсивни.

Избор на име

Имената с четири букви дават на хората, които ги носят, открит характер и независимост. Те са общителни, трудно пазят тайни, но умеят да ценят стабилността в житейски и кариерен план.

Името с пет букви е залог за лидерски качества. Чувството за организация и способността да се намери път към другите, са силните страни на такива личности. Слаба страна им е неочакваната спонтанност при взимане на решения.

Името с шест букви говори за хармонична личност. Това са доволни от житейската си съдба хора, които се стремят към повече, но не на всяка цена. Те отдават голямо значение на любовта и разбирателството в живота си.

Имената със седим букви отличават талантливите сред всички. Те обаче са лишени от силен характер и затова рядко успяват да реализират потенциала си. Съмнението е една от слабите им страни.

Имената с осем букви са за реформаторите и хората с революционен дух. Те обаче по правило имат труден характер и не успяват да намерят общ език с тези, които не им се нравят. Успехът трудно ги застига.

Девет букви в името говори за силна интуиция. Това е групата на мистериозните и неразгадаеми хора, които не успяват да се възползват от даровете на съдбата. Мечтите им рядко намират щастливо разрешение, защото те не полагат усилия, за да ги постигнат.

Да носиш име с десет букви не може да се счита като дар от съдбата, защото животът е подготвил много изненади за тази група хора. Превратностите на живота ги следват неотклонно. В детската си възраст те търпят много загуби - близки хора, нещастни обстоятелства, но в зрялата си възраст осъществяват мечтите си и щастието става спътник в живота им.

Сега е възможно името да се промени. Това обаче не бива да бъде самоцел, а да се извърши внимателно от опитен човек, защото промяната на името променя съдбата. Целта е това да стане към добро.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати