Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Това ли са Ада и Рая?

Това ли са Ада и Рая?

БарниБарниНовак
Това ли са Ада и Рая?
Здравейте!
От малък съм се чудил какво е да умреш, има ли Рай, Ад етц. Никога не съм писал за това тук, но какво пък. Аз доста често сънувам и понякога помня сънищата си за всеки минал ден, друг път не.

Но сега ще споделя за тези в които съм бил в Ада и предполагаемо моят Рай? Може би в 5ти клас и месеци след това имаш за 1ви път един ужасяващ сън. Той беше, че съм в Ада, който представляваше рамките на моят квартал , но не целият. Това бяха "очертанията-лимита на мясотот". Чувствах се ограничен и затворен. Небето беше Черно, червеникаво, но беше и достатъчно светло, за да се види всичко, все едно осветено с лампа.

Цветовете акцентираха червеното и черното и други тъмни.
Чувството беше такова, че изпитаваш страх и вечна мъка, че не можеш да избягаш и ще си в агония, но най-неприятно ми ставаше, като релността си правеше шега с мен, че уш съм се измъкнал и изведнъж ме пращаше на същото място.
Най-болезненото и париращо беше демонът, който измъчваше.

Имал съм и други сънища, че съм в Ада. . . . . а тогава нищо лошо не съм правил, нито съм се държал лошо с никога, винаги съм помагал и слушал, особено в този период. Дори вярвах повече от тогава в Бог.

Сега за Рая.
Интересно ми е къде са отивали хората преди да са били запознати с Християнстово и нашият Брадат Старец.
Едва ли са отивали в Валхала, Тартар, Отвъдното или пък кой знае?

Нали учените казват, че сме отивали в Ада или Рая от гледна точка на това, какво са ни втълпявали. . . . ами ако се окаже, че отиваме там където съзнанието ни иска. . . . или моят рай е там където аз съм си Бог и си строя и създавам каквото искам. Това е и представата за Рай, но може и да е истинският Рай, не знам.


Но докато бях в Ада виждах както си виждам света, но все едно имаше "сценарии", докато като бях в Рая беше по-различно. Там имах свободен избор да творя и правя, каквото ми сърце желаеше. Дали това беше моят Рай или пък не.

Благодаря за отделеното време, пишете ако имате въпроси или мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
30.03.2015 22:28
Влизал съм в контакт с друг свят-накараха ме да се засрамя от това че съм се родил Човешко същество. Усещането е че те са вътре в Слънцето там е вечното удоволствие, ние сме изхвърлени тук в някакви нескопосани човешки тела, мислим си че имаме удоволствия от живота, пък то това са трохите от истинската храна. Нашето истинско Аз е хванато в капан, телата които обитаваме не са наши. Дори и след смърта хората си остават в този свят, но не винаги като човеци. Истинската болка настъпва когато се освободиш от тялото си и разбереш каде се намираш, болка различна от физическата, болка от това че си изолиран от вечнта любов на Рая.
1
0
Лия
Лия
30.03.2015 18:47
Аз лично се надявам да заспя, да не усещам нищо. Преди време ми бяха правили операция, докато бях в упойка всичко беше черно и после след операцията се събудих, по време на упойката не усещах, не сънувах, нямах съзнание. Това е много по-добре, мисля, че ако има Ад или Рай, би било много травмиращо за "душата" ми. Мисля, че са създадени във времето такива представи, за да се втълпи надежда на хората, че има нещо след живота, все пак никой не се върнал да каже.
0
1
Барни
Барни
30.03.2015 16:54
1во се извинявам за Правописните грешки,чак сега забелязах,но си признавам,че рядко си проверявам за такива.

2ро дори и да ми е вярна теорията...има много други и вдействителност не знаем кое е истина и кое не.

Има случаи,в които Мъртви са се явявали на свои близки,това не мога да го обясня.

Или пък баба Ванга.Чел съм 1 Книга с нея.Мисля,че се казва ""Баба Ванга"".
В тази книга се описва за това,как е придобила тези свои способности и как Светът има "Мрежа"-От минали,сегашни и бъдещи събития и тя може да ги Види и "прочете".

Това с мрежата ми се струваше странно,но попаднах преди 2 години или 6години след,като прочетох книгата в Интернет и чак тогава намерих връзката.
0
0
Ели Граменова
Като се замисли човек твоята теория изглежда доста правдоподобна. Не твърдя че няма Бог , но може би точно затова ни учи на любов а не на омраза защото на каквото си постелеш на това ще легнеш .
0
0
Maria
Maria
29.03.2015 13:21
Има Господ има и Сатана, има и рай има и ада. Всеки отива там където е заслужил там няма лъжи нито някакви измами. Вярно е има и Ада и Рай има и 3ти вариянт. Самоубийците, и убитите остават на земята за винаги защото не са умряли естествено. :)
4
0
Lala
Lala
29.03.2015 12:33
Много интересно ! :) Може би учените са прави.
1
0