Sanovnik.bg»Имам чувства към друга жена

Имам чувства към друга жена

Имам чувства към друга жена
Здравейте, първо не искам да помислите, че това е някоя лапешка история или измислица. Ситуацията е наистина объркваща за мен.

От отдавна съзнавам, че освен момчета и момичетата са привлекателни за мен, но никога не съм се замисляла сериозно над въпроса. Живея в малък град и нали знаете хората говорят, досега съм излизала само с момчета. Но преди около година се запознах с едно момиче и напоследък, т. е. в последните месеци съзнавам, че я харесвам.

Тя е абсолютно неподходяща за мен и макар да знам, че е разкрепостена и свободомислеща съзнавам, че едва ли някога нещо ще се случи с нея. Просто да бъда насаме с нея, да разговаряме ме кара да се чувствам различно. Осъзнавам, че изпитвам слабост към нея, че винаги и прощавам дори когато ме дразни и знам че не постъпва правилно/а това не е в характера ми/.

Също осъзнавам, че тя си има достатъчно проблеми с момчета, за да я натоварвам пък и не мисля , че тя гледа на мен по този начин. Ако може да ми помогнете със съвет ще се радвам. Може би е най-добре да се отдалеча от нея, за да не се чувствам глупаво, понеже колкото повече време прекарваме заедно, толкова по-объркана ме кара да се чувствам. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Gergana
Gergana
09.12.2013 07:03
Стегни се, това е смешно.
1
5
Лазар
Лазар
13.12.2013 07:34
Действай с разговор, няма по-велика сила от енергията на думите, поднеси ги по достъпен и интелигентен начин. Вярвам, че посланието ти ще бъде разбрано, не чакай и не отлагай, аз съм За, това хората да разговарят, забрави табутата и срама.
1
1