Sanovnik.bg»Обичам го..просто не знам защо Спешно

Обичам го..просто не знам защо Спешно

Обичам го..просто не знам защо  Спешно
Здравейте , на 15 години съм !! Лятото се запознах с едно момче...една година учихме в едно училище.. постоянно бяхме заедно ... Той много ме обичаше..

Обаче отидох да уча в друго училище и се разделихме.. прибирам се не много често , обаче и не много рядко ... Тук в нашия град се хванах с един негов приятел и с него скъсахме !

Аз имам единствено чувства към другото момче...сега 3 месеца след никаква връзка пак му се моля да бъдем заедно , но аз много го нараних !! Той се дърпа обаче една нощ ме целуна и ми каза , че не иска да плача за него и ме прегръщаше ..обеща ми че след време МОЖЕ да се сдобрим !!!

Сега още се дърпа и не иска да ходим на кафе .. кажете ми да се откажа ли или не ?? Много го обичам ..мисля че и той ме обича ...не като преди но ме обича !!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Адриана
Адриана
02.04.2013 12:33
И ми каза , че ако иска да има нещо между нас ще ми пише... и иска време :)) Това добре ли е ?
0
0
Адриана
Адриана
02.04.2013 12:32
Благодаря много !! Ще те послушам
0
0
Ekaterina
Ekaterina
01.04.2013 20:53
даи му време, стига си се правила на влюбена глупачка. Продължи живота си, покажи му че си добре и щастлива. Не ходи с приятелите му. Даже ако може известно време с никой покажи, че си сериозно момиче .Ако трябва да сте заедно ще сте и без да насилваш нещата.В неговите очи изглежда жалко, най много да спре да те уважава. Просто укроти емоциите и нещата ще си дойдат на място.
0
0