Sanovnik.bg»Започнах много да я харесвам

Започнах много да я харесвам

Започнах много да я харесвам
Здравейте. За първи път пиша в този сайт и много се надявам да ми помогне. От известно време започнах да харесвам едно момиче. Познавам я от детската градина, но после тя отиде в друго училище и сега сме в едно и също.

Както и да е започнах много да я харесвам, помислих си, че и тя изпитва същото към мен, защото започна да прави лек флирт. Но след няколко дни тя започна да се държи по-гадно с мен, като е с компания.

Един ден тя ме попита дали съм гей без да съм направил нищо, което да го доказва. Почуствах се наранен от това, което ми каза, не можах да се съвзема и ми стана много гадно.

После през тази седмица уж стана по-добре, но уви. Наистина мислех, че ме харесва, защото аз изпитвах нещо към нея и днес видях в facebook, че е обвързана.

Въпросът ми е трябва ли да се чувствам зле за това ? Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
kamelia
kamelia
14.04.2012 03:52
ти мъж ли си какъв си я и покажи кои кара влака престани да се интересуваш от нея и виш как щеи стане гадно други момичета няма ли за теп на друк така няма да се глези трябва да си рязък с нея
1
0
Ivetoo
Ivetoo
13.04.2012 20:59
Не можеш да питаш, непознати или койтом и да е как да се чувстваш. Това си е твойто изживяване, изживей го както ти иска сърцето и продължи. За това момиче не си струва, дръж се дръпнато с нея, ще видиш как веднага ще смекчи тона. Вижда, че нищо не и казваш и е решила да ти се качва ан главата в удобни случеи. Не го позволявай! тегли и майните без да ти пука. Защото, тя не те уважава...
0
0