Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Вярвате ли в прераждането

Вярвате ли в прераждането

Вярвате ли в прераждането
Искам да ви попитам вярвате ли в прераждането ?
Вярвате ли, че когато умре някой човек душата му отива в тялото на животно или друг човек ?

Задавам този въпрос на вас, защото искам да чуя вашето мнение, защото дори аз самата не съм сигурна дали да вярвам или не ?

Моля ви отговорете ми под формата на коментар.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Меги
Меги
31.08.2011 13:41
Лично аз не вярвах, майка ми ми обясняваше какво ли не за прераждането, аз така и не повярвах, но прочетох тук някой неща за прераждането и не знам как ме накара да повярвам, но като се замисля наистина си е така. Не може като умрем просто ей така да се изпарим и никога повече да не се родим на земята. Дори като малка се питах дали преди съм живяла, бях попитала и майка ми, а тя ми отговори, че няма как да знае. Нещо подобно, не си спомням много добре думите и бях малка, но помня точно какво е искала да каже. Аз мисля, че когато се прераждаме не винаги се прераждаме в хора, зависи какви сме били. Ако сме имали много грехове, сме се прераждали в животни или растения. Аз така си го обяснявам. Когато бях попитала майка ми за какво живеем, какъв е смисъла, тя ми отговори следното : Ние живеем за да си помагаме взаимно ( както каза Магнолия : " Важно е да разбереш защо си тук, така ще ти е по лесно, защото ако не усвоиш урока, ще повтаряш класа, така да се каже." ) (и майка ми беше казала нещо от тоя сорт, каза и други неща, но не знам дали е вярно така, че мисля да не го пиша).
0
0
георги
георги
19.08.2011 18:40
Да, ние сме само тела на таз земя, а душата сама избира в кое тяло да влезе. Тук на земята или някаде другаде. Прочетете книгата на дк.м.Нютон ПЪТЯ НА ДУШИТЕ.Има я он лайн в нета. Страхотна книга.
0
0
21kriketdragon
21kriketdragon
19.08.2011 17:39
Като умреш, дух ли си или виждаш само черно ? Все едно спиш и сънуваш.
0
0
добриана
добриана
15.08.2011 20:22
И аз вярвам! Нищо не се губи във вселената.
На този свят сме временно, а там цари безвремие.
0
0
salvador
salvador
15.08.2011 09:00
Аз вярвам в това защото на мене ми се случват някои странни неща. И много гадателки са ми казвали, че съм прероден.
0
0
Магнолия
Магнолия
13.08.2011 18:29
Замисли се защо всички хора имат различна съдба и ще откриеш отговора веднага. Животът е една игра, ние просто играем роли - всеки път различни защото уроците, които трябва да усвоим са много. Важно е да разбереш защо си тук, така ще ти е по лесно, защото ако не усвоиш урока, ще повтаряш класа, така да се каже. Нищо не се губи във Вселената, просто преминава от едно състояние в друго. Когато умрем ние всъщност не умираме, а преминаваме в друго състояние - безтелесно. Както водата, която се изпарява, ти не я виждаш, тя е станала на пара, но си е пак вода (макар и под формата на пара).
0
0
анета
анета
13.08.2011 16:21
Аз вярвам, че душите се прераждат.
0
0
Nicole
Nicole
13.08.2011 14:20
Аз не вярвам. Животът си е един и не мисля, че трябва да се надявам за прераждане. Просто трябва да "си живея живота". Мнението ми е, че прекалено ценни моменти могат да се изпуснат в размисли свързани на тази тема и подобни.
0
0