Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Да вярвам ли, че се е сбогувал с мен

Да вярвам ли, че се е сбогувал с мен

Да вярвам ли, че се е сбогувал с мен
Преди девет месеца почина мъжът, с когото споделих 20 години щастлив живот изпълнен с много любов . . не по наша вина в последните му дни бяхме разделени. Поддържах постоянна връзка с роднините му и знаех, че дните му са преброени. Една нощ сънувам как стои пред мен с черно кожено яке и гледа в земята с толкова празен поглед, а усещам в съня си, че иска да ми каже нещо. . така и не ми проговори. Аз сякаш го изпращах някъде сложих в джоба му опакована суха паста.

Стреснах се беше 5 и 30 часа сутринта. Усетих, че вече е починал. . знаех го беше дошъл да се сбогуваме. В последствие разбрах, че е бил облечен с черно кожено яке с големи джобове същото яке сънувах и е починал в 5 и 20 сутринта. Имахме много силна връзка и сега го сънувам почти всяка нощ и винаги като жив. . сякаш постоянно е с мен в нощите, а сутрин се събуждам толкова спокойна. Моля ви ако някой има познания нека ми обясни как да тълкувам всичко това. Всъщност искам повече от всичко той да е моят ангел пазител, а дали е възможно само сънищата ми ще покажат. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
42
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ва
ва
11.03.2015 16:48
Моя баща почина преди 3Г.,преди да стане нещастието не бяхме в Добри отношения бяхе спряли даже да поддържаме контакт, но два дена преди да почине го сунувах
реших да му се обадя ,телефона ми вдигна втората му жена ,тогава ми каза ,че е починал,от тогава почти през вечер го сънувах,в началото ми беше сърдит и ми се караше,след това започнах да сънувам ,че е до мен и се радва на своя внук ,който преживе нее виждал .
3
4
Лилия
Лилия
30.12.2014 19:16
Момичета...съпруга ми почина преди 5 год. Не се сбогувахме,беше в болница. Но седмица преди да почине ми каза "прощавам ти за всичко,прости ми и ти" .... Не съм то сънувала. Не мога,но плача много! И вярвате или не постоянно се тропа когато легна в леглото,не е от съседи. Чувам ясно до мен.Но...не го сънувам!
6
3
А.М;
А.М;
01.12.2014 20:28
Скъпи момичета и аз изживях подобен сън .Съпругът ми беше починал преди единадесет месеца когато го сънувах че ми казва че трябва да замине а аз не го пусках и много плаках но той повтаряше че трябва и замина.Събудих се и продължих да плача.Много е тежко но те искат да продължим напред и да сме щастливи.Прегръщам ви!
8
2
Милена
Милена
12.12.2014 02:14
Благодаря ви момичета от сърце за отговорите!!!
1
1
кристина
кристина
30.11.2014 18:07
Ти просто си една щастливка!Имала си уникалната възможност да се сбогуваш с душата на този човек!Не всеки има този уникален шанс!Не е твой ангел -пазител със сигурност,но бди над теб определено!!!
5
1
Юлия
Юлия
04.11.2014 15:09
Здравей,и аз имах нещо подобно насън като изживяване. Съпругът ми почина при катастрофа и така и не се сбогувахме... Вечерта, когато е катастрофирал, точно в същия час аз се стреснах, скочих от леглото и си помислих, че нещо се е случило, нямах представа какво, но ме изпълни някакъв страх, тревога, после разбрах какво е станало... и точно кога...След няколко дена, но след деветте дена, сънувах, че сме на един мост и той пресече моста клатушкайки се(бяха му премазани краката и начупен жестоко от един пиян кретен), дойде до мен, прегърна ме, не каза нищо, усмихваше ми се много жално, с голяма болка и с много тъга в очите, аз се гушнах в него и се разплаках, виках му, че сигурно е дошъл за да си вземем сбогом, а той нищо не каза, прегърна ме и той, сгуши се в мен( беще студен и много мокър, и бял....) и после бавно с несигурна и клатеща се, нехарактерна за него приживе походка, бавно бавно тръгна по моста, без да се обърне....
И досега вярвам, че дойде да се сбогуваме....
Много се обичахме.
Не е идвал повече оттогава.
Страдам.
МНОГО.
11
1
Милена
Милена
08.11.2014 21:23
Мила Юлия,аз вярвам,че са дошли да се сбогуваме...сигурна съм,че те са до нас и ни помагат.Много хора се опитват да ме убедят,че понеже не мога да приема това,че него го няма се вкопчвам в сънищата си.Пълни глупости,аз съм човек реалист и не вярвам в приказки от дете,но сега вярвам и никой няма да ми отнеме тази вяра.Съпругът ти е до теб и иска да продължиш напред.Мисля,че ще дойде в съня ти когато разбере,че това няма да те разстрои.Повярвай,че наистина съществува свят на живите и свят на мъртвите и мостът между тях е ЛЮБОВ,а може би точно този мост си сънувала...
3
1
Л.А.
Л.А.
03.11.2014 16:17
Да! Наистина е дошъл да се сбогува с теб!!! Ти си била много важна за него! Напълно е възможно да се превърне в твой ангел - хранител, защото съм чувала за подобни случаи!
3
3
Л.А.
Л.А.
06.11.2014 09:19
Да!Наистина е дошъл да се сбогува с теб!!!Ти си била много важна за него!Напълно е възможно да се превърне в твой ангел-хранител,защото съм чувала за подобни случаи!
2
3
Милена
Милена
03.11.2014 18:44
Толкова много се надявах някой да ми отговори по този начин...пиша и сълзите ми капят..ние бяхме едно цяло,а сега половината ми я няма.Благодаря много за отговора дадохте ми нови сили и вяра,че любовта никога не умира!
6
1