Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Вярвате ли в свръх естествени неща

Вярвате ли в свръх естествени неща

Вярвате  ли  в свръх естествени неща
Понякога помисляли ли сте си, че може да имате някакви свръх естествени сили ? Е, аз си помислих.

Понякога само трябва да повярваш в себе си, че можеш да направиш нещо само с мисълта си и да се получи. Вероятно трябва да вярваме в такива неща, макар, че повечето хора ще кажат :Що за измишльотини ? Но наистина е възможно изведнъж пред нас да се появи чудо, че сме успели да направим нещо.

Някои хора, дори смея да кажа повечето хора, не вярват в Бог и врачки. Но защо ? Нима не искате да допуснете в живота си малко магия ? Бог е един и по нечии теории са ни създали маймуните - да ние сме подобие на тях, но истинския ни създател е Бог.

Врачките - и на тях може да се вярва. Нима не вярвате в баба Ванга ? Нима не вярвате, че се е прераждала много пъти, за да ни каже какви беди ни чакат и да ги предотвратим ? За това трябва да се вярва и във врачките.

Аз лично вярвам в Бог, врачки и свръх естествени неща, защото и на мен ми са се случвали странности, на които ме е страх даже да описвам и да кажа на някои, но го преглъщам и продължавам напред.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Ини
Ини
21.06.2013 08:09
Аз не вярвам в Бог.Но вярвам в ангели,демони,магии и тем подобни.И по въпроса на алекс за извънземните.Аз лично вярвам но се чудя защо другите-не?
0
1
samo minavam
samo minavam
21.06.2013 00:06
Някак си винаги предпочитам да мисля за Бог като за Създателя. Усещам присъствието на тази сила но не разбирам естеството и. Може би така и трябва. 10-те Божи заповеди всъщност са начин да живееш добре, но много хора не го разбират докато не ги "треснат" последствията. Врачките... избягвам този елемент... убедих се че те води към провал...Когато човек не знае дали нещо ще се случи той впряга всички сили в тази цел, обаче отиваш на врачка и тя ти казва "В кърпа ти е вързано" ти се разпускаш и губиш. Врачките са нещо като 50:50 колкото може да спечелиш толкова може и да загубиш. Мистичната страна на живота ако решиш да я забележиш си я има. Паднах по едни много стръмни стълби и направих три кълбета нищо ми нямаше усетих някакво присъствие в този момент. Позната падна на равно през лятото и си счупи ръката... Последното най - странно е откриха кости срещу блока в който живея... терасата ми гледа натам...има река. Един път спах на отворена врата сънувах че нещо се опитва да изсмуче живота от мен и се събудих крещейки "Няма да ти се оставя!" След няколко дена сън на затворено реших че е случайност. Оставих вратата отворена и се събудих в поза мъртвец едвам си поех въздух... Не ми се беше случвало... Не сънувам кошмари никога. Има си разни неща...които не разбираме все още.
1
0
алекс
алекс
20.06.2013 20:29
вярвам във всичко но не разбирам защо почти никой не варва в извънземни няма начин да сме единствени на този свят
1
0
Емануела
Емануела
06.12.2012 09:54
Аз не вярвам във врачки и тем подобни работи .
Да има хора с дарби , но повечето са шарлатани .
Права си за силата на ума - дори някои хора така са се излекували сами .
Силата на човешкият ум е необятна .
Вярвам в духове , призраци, вещици и такива неща , но към някои истории съм резервирана .
Вярвам в Природата - не в Бог или Дявола .
Вярвам , че каквото направиш - рано или късно се връща , независимо добро или зло . Повечето пъти лошото ти се връща , а в по - редки доброто , за това трябва да се мисли , като правим нещо . Не вярвам във вампири и върколаци , но демони има - те са душите на мъртви лоши хора .
Всеки може да вярва в каквото си иска , но най - важно е да не вреди на околните и да помага където с каквото може . Поне аз мисля така .
0
0
Джулия
Джулия
05.12.2012 12:07
аз вярвам в паранормалното но не и в бог ***предпочитам дявола
0
2
Виктор-Дж.
Виктор-Дж.
14.02.2012 22:07
Честно казано БОГ има или няма незнам много често се съмнявам в него,но и ми се иска да вярвам.
А за тези суперспособности...незнам това е нормално за човека.Та ни сме най-сложното нещо на Земята.Не ги слушайте тези учени,които казват,че ползваме 100% от мозъка си.Ние ползваме много малък процент и мойто мнение, е че от идва всичко Свръх-човешко.....
1
0
Наталия
Наталия
06.02.2012 16:13
Аз вярвам
0
0
Martin
Martin
30.01.2012 17:32
какви са тези неща мн странни аз вярвам в всрах естествените неща и в бог и врачките
0
0