Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Има ли я, няма ли я...само тя си знае

Има ли я, няма ли я...само тя си знае

Има ли я, няма ли я...само тя си знае
Има ли я, няма ли я ? . . . само тя си знае. Идва и си отива по всяко време. Хване ли те не искаш да си тръгва, а остави ли те веднъж никой друг не ще те погледне. Тя си няма име оставя подробностите на теб. Може да живее навсякъде, но точно в този момент е избрала теб и това е достатъчно. Можеш ли да я виниш? Можеш ли да си го позволиш?

Тя винаги е в повече, винаги сама и горда. . неподправена или съдържателна. Всички красиви думи все за нея са, всичко ѝ е позволено. Всякога пред теб е и те побутва. Иска ти се с нея да залезеш, само да я видиш как изгрява. .

Тя е мълчалива, на моменти плаха, но проговори ли пред тебе, ти се приготви. Ти готов ли си за нея, трябва ли да тръгваш веч? По пътя за ръка с нея да вървиш, ще успееш ли да промълвиш задъхан във ридания. . кой си ти и коя е Тя?

С очи я гледаш, но и спиш, ти нещо чуваш. . но дали ? Сега усещаш трепет, сега си цял и вече знаеш. . не, ти не си се поболял. Вечна радост и тъга, не са ли те еднакви пред нейната снага. Живот назаем, обяд без прибор си си взел и плащаш си редовно за туй дето се наричаш человек. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
06.07.2017 17:25
И кое е това което хем го има, хем го няма :)
0
0
Динко
Динко
14.07.2017 19:51
човешкото желание..
0
0