Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Тя - виждах я на всякъде

Тя - виждах я на всякъде

Тя - виждах я на всякъде
Снощи сънувах доста странен сън. От начало беше доста объркан, но нещото, което ме накара да се замисля, беше едно момиче.

Сънувах, че съм в някакъв магазин и я виждам. Нищо не си казваме. После се качвам на трамвай и я виждам пак. Започваме да си говорим.

Аз слизам от трамвая и се качвам на друг. И тя пак е там. Когато я попитах как се казва, тя ми каза, че не може да ми каже, а когато я попитах от къде е, тя каза че е от доста далеч.

Доста често ми се случва да имам пророчески сънища, но този доста ме заинтригува. Ако някой може да ми помогне, ще съм му благодарен. :wink:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Христиана Симеонова Спасова
Христиана Симеонова Спасова
08.02.2012 20:30
Според мен трябва да си спомниш какво сте си говорили в трамвая и ако разговора е бил спокоен интересен и дружелюен и си усетила че фактически си усетила че ти е сродна душа може би някой иска да станете най-добри приятелки за винаги на кратко Н.Д.П.Е дано етака и дано не означанещо лошо а да е това което написах. С топли вести:Хриси
0
0
nikolai
nikolai
04.02.2012 06:25
Еми това е, че не мога си спомня.Но общи приказки. . . общо взето.Или пък не?
0
0
жг
жг
02.02.2012 11:41
според мен трябва да си спомниш какво сте си говорили в трамвая,може би това е важното.преди да слезеш от трамвая и да се качиш в другия
0
0