Искам я

Искам я
Преди няколко дни се случи да отида тук в махалата да потърся цветя, но не такива на букет, а такива да си засадя в градината. Някои есенни видове за леха и алпинеума.

От няколко години съм разведен, на 45 съм и сега аз и дъщеря ми се занимаваме с градината. Тук къща, там двор, от уста на уста стигнах до една къща, в която живееха едни преселници.

Мъжът на около 50г., а жена му на 27-28 год. Излязоха и двамата, а на мен ми "скочи" инструмента като го видях онова гадже жена му.

Беше по една розова риза с две-три закопчани копчета отдолу нагоре, та като се навеждаше да ми показва видовете в тяхната градина страхотните и цици ставаха обект на съзерцание от моя страна и тя го забеляза, но не направи нищо за да прикрие гледката.

Напротив, слагаше длани между коленете си и стоеше леко наведена и ми обясняваше надълго и нашироко как се сеят, засаждат, поливат, режат.

А отвреме на време с крайчеца на окото поглеждаше в деколтето си, все едно искаше да се увери, че гледката е достъпна. А мъжа й пък се врътна и изчезна някъде из двора.

Говорихме и се разбрахме на другия ден да отида за да ми извади коренчета, които ще бъдат поляти предварително за да могат да излязат с пръстта. Отдох на другия ден, а като излезе тя, (предния ден се запознахме) ми каза така нежно името, че ми стана пак.

Щях да откача. Попита ме дали нямам нищо против да вляза горе и да си взема една-две малки пластмасови саксийки от тяхната тераса за да ги засади като за из път.

Аз потвърдих и се качих по стълбите, като не пропуснах да отбележа, че съм много шумен и не бих ли могъл да събудя мъжа й например, а тя "Той снощи се прибра в града, че тук селото го дразни...!"

Кръвта нахлу в главата ми! Казах си :Как да й кажа, че искам секс с нея? И в следващия момент й казах: Да бе, той пък да не мислиш, че се е прибрал в къщи? Къде ли снове сега, че и от снощи...?, а тя :"Ми ние си сновем редовно и двамата..!"

Щях да получа удар. Както си стоях до нея и гледах как мести саксийките от един кашон в друг, а заострените й гърди с кафяви цилиндрични и настръхнали зърна се друскат похотливо й казах:Е, да можеше и аз да си "поснова"някъде като теб..?"

Тя се обърна и ми каза, :"Ами, че снови де, какво чакаш?" и се усмихна широко,(а имаше супер сладка усмивка с 32 порцеланово бели зъби) и пак погледна в деколтето си като с два пръста разшири малко гледката, като че ли си ги намести спрямо ризата.

Аз не издържах и я погалих по косата и раменете с две ръце, както бях зад нея почти, а тя - клекнала. Изправи се, обърна се и като ми засмука езика си натисна таза в мен. Усети, че ми стана и след минута-две яко целуване ми прошепна:"Цветята няма да избягат, ела..!"

От там в коридора на килима. Нямаше време за спалня. Така ме прие в себе си, все едно бяхме любовници от две години. Тялото й бе истински шедьовър..!

След половин час престой надълбоко и лениви поклащания всичко утихна. Изпрати ме с цветята и ми постави показалеца си на устните ми отблизо като знак да си мълча.

Аз успях само да кажа: "Много ми хареса, бих искал пак..?" А тя :"Ама ти да не си мислиш, че това ти е за постоянно бе сладур ? Чао!" Разбит съм ! Искам я!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Danny Rand
Danny Rand
17.03.2013 19:16
Ама ти добре ли си,бе? Как може мъж на години да пише такива работи в ТАКЪВ САЙТ,и то по такъв начин,с неподбран селяшки израз и кофти думи за над 18.

Моля да си мериш приказките,защото рано или късно ще те блокнат хората.

Историята ти нито би помогнала на хората,нито има някаква дори минимална стойност,която би била интересна.

Това е от мен.

Послепис: Попълни огромните и разрастващи се като Сахара празноти в болния си мозък. :)

Полсепис Послепис: И не пиши подобни глупости на Нина Добрев Биг Фен,бе извратеняк.Всички имаме фантазии,но не ги споделяме под най-различни гнусни форми колкото да изнервим хората... :/
5
3
Ivan
Ivan
17.03.2013 13:31
в тоя саййт има малки деца...уточнение
6
2
анонимен
анонимен
03.02.2013 09:28
Пубертетските ти хормони пак преобладават... помисли ако дъщеря ти разбере как ще се чуваства
3
2
готическо черно
готическо черно
02.02.2013 13:57
Ти наистина си извратен!Какви глупости пишеш на момичето-та тя може да е дете!!!Засрами се от глупавите си постъпки-голям човек си!Да не се обиждаме сега,може ли такова нещо...ти луд ли си,какво?
1
4
Иван
Иван
27.01.2013 12:30
Не зная дали аз гледам много порно, ама ти "нина добрев" си жена на която й харесват такива истории ! Зная го ! И затова ги споделям с теб! Не с другите, понеже те не ми отговарят. А на теб ти харесва много този естествен сексуален подбор. Сигурно и ти си имала подобни изживявания, но за да не ти напише някой читател, че си извратена , не смееш да си признаеш ! А пък ако искаш вярвай! Някой ден можем да се срещнем на "любовното поле" и тогава ще "запееш" друга песен! Благодаря ти !
1
2
nina dobrev big fan
nina dobrev big fan
26.01.2013 19:45
Под името симпатиагата преди година(2011)е писана още една история,където си писал че си се чукал с майката на гаджето ти и никъде не се споменава че имаш дъщеря.Също под историята ти се разбира,че не си на повече от 30(говоря за другата история от 2011).Сега си на 45 и имаш дъщеря-и кога за година стана на толкова са дете?Мн объркани и извратени неща,спестявай си подробностите,извратен глупак!И спри с порното!
2
1
kozarina
kozarina
05.10.2012 14:28
hahhahahahahah
3
0