Някой знае ли...

Някой знае ли...
Някой знае ли какво значи, ако сънуваш, че си дявол/демон ?

На кратко, в съня си трябваше да участвам в някаква реклама, снимана в непозната за мен държава.

По едно време реших, да изляза извън снимачната площадка и да си купя цигари. Колегите ме посъветваха да отида в някакъв магазин, където говорили английски и нямало да имам проблем да се разбера с продавачите.

Влязох в магазина, а там зад касата стоеше жена. Поисках й цигари(на английски) при което, тя тъкмо посегна към щанда да вземе кутия и се сети да ме попита за лична карта.

Бръкнах в джоба си, извадих личната си карта и я подадох. След като я погледна тя побърза да ми я върне, но като ми я върна спрях цялото си внимание на личната си карта и видях, че това не е точно лична карта, а някакво старо, протъркано и намокряно парче хартия с моята снимка и някакви символи отстрани, които въобще не можех да разчета.

И тъкмо вдигнах главата си с въпросителен поглед към продавачката и видях, че тя беше опряла гръб в стената зад нея, сякаш се пази от мен, с изкривено от ужас лице. Все едно беше видяла най-страшното нещо в живота си.

Тогава внезапно тя почна да крещи някакви думи(които пак не разбирах), но начина по който ги казваше беше все едно изрича заклинание.

След 4-5 думи бях все едно закован на мястото си, тя продължи да нарежда, а аз започнах да горя. Нямаше болка, а само чувах горенето на собствената си кожа, коса и т.н.

За секунда премигнах с очи и като ги отворих, първо бях на абсолютно тъмно място. Премигнах пак и бях буден.

Странно е, че започнах с търсене на това "да си дявол" при положение, че това е сън, в който просто горя, но точно в момента, в който тя почна да ме "проклина" или по-скоро "прогонва" не се чувствах много уплашен.

Знаех, че няма да умра и знаех, че с право ме "гони" по такъв начин. Знаех също, че имах способността да отвърна по някакъв начин, но просто не исках да го правя. Знаех, че съм лош, нежелан и че сея страх.

Някакви тълкувания ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Красимира
Красимира
29.10.2010 18:16
Аз имам някаква идея за това, тъй като и аз съм сънувала подобни страхотии, свързани с дявола и господа. Аз вярвам в Бог и имам понятие от библията. Тъй като дявола води война с Бог, той знае и може много повече от колкото може да си представим. Той си служи с хитрости и се опитва всячески да отдалечи хората от Господа. Този сън според мен е успял да те доведе до някакви съмнения, притеснения, объркване и може би до някъде уплаха. Но това е целта, както вече споменах. Просто дяволът се мъчи да отнеме душевното спокойствие. Спомена, че вярваш във висшата сила и това е още една причина да бъдеш поставен в тази ситуация, да се видиш във формата на дявол. Защото той отива най - много там където знае, че има искрица вяра, а това не е в негова полза. Можеш да се поинтересуваш повече за библията и за това какво цели дявола. Бъди сигурен, че няма да сбъркаш.
0
0
Крис
Крис
29.10.2010 16:23
Покръстиха ме в църква, като бях на 11, но не по мое желание.
Не изповядвам каквато и да е религия и не посещавам храмове, но вярвам в всевишна сила, която няма име, образ, месия или свещена книга.
Нещо като бога на Baruch de Spinoza.
0
0
Ели
Ели
29.10.2010 09:37
Вярващ ли си ? Ходиш ли на църква ?
0
0