Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Имам ли шанс да си я върна?

Имам ли шанс да си я върна?

Имам ли шанс да си я върна?
Здравейте. Може би много от вас ще ми се изсмеят, но искам да споделя какво ме тормози. . Септември 2012 заминах да уча в София и с детския ми акъл веднага смених личната ми лекарка от Бургас в София. . Едва след 2 месеца разбрах грешката си. Отидох да я помоля да ме запише отново, но тя отказа, беше ми ядосана и обидена. Тогава на пук, се записах при лекарката от отсрещния кабинет Но всеки път когато я видех сърцето ми се късаше. Тя беше направила толкова много за мен, а аз я предадох. . . изкарах година и се презаписах пак в София, с надеждата да събера смелост и да ида пак да и се помоля. Е не стана, отново се записах в Бургас, и сега на 1 Декември докато чаках да се презапиша при друга, защото не бях доволна, тя мина покрай мен и ми се усмихна широко и каза Здравей.

Толкова изпълни душата ми, така ми се искаше да и кажа моля те запиши ме пак. . . но не успях, камък ми заседна в гърлото. . . Мисля май месец да и пратя букет и писмо в което да и се извиня и да я помоля Юни да ме презапише. Според вас дали ще свърши работа, толкова много съжалявам, и ми е мъчно за нея. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ли
Ли
16.12.2015 17:05
Мен ме съмнява да го е приела толкова навътре и да го мисли толкова време, може да си има проблеми жената. Според мен не се занимавай толкова, в никакъв случай не й пращай цветя и там подобни, на мен ако пациент ми прати така ще се възмутя и ще реша,че не е в ред. Такъв е живота преодолей го, ще имаш много такива случки.
2
0
miglena
miglena
17.12.2015 16:19
Абсолютно!
0
0
Пламена M.
Пламена M.
10.12.2015 16:49
Ъъъ, имали ли сте някаква по-специална връзка с тази лекарка. Какво чак пък толкова е направила за теб, освен че си е вършила работата. Малко ми е странно - такива лични чувства изпитваш към външен човек. Към момчетата от интернета изпитваш ли същото? Или с инкасаторката?
1
2
Лазар
Лазар
10.12.2015 16:02
Добрият човек би простил всичко ,а лошия не.От разказаната история оставам с убеждение ,че отговора е да.Стискам палци!
2
0