Sanovnik.bg»Мрежата»Jelly в Sanovnik.bg

Моята Стена

  • /JellyJellyдобави отговор към форумната тема: Май трябва да повярвам...преди 3 седмициОсветете си дома като нормални хора .
    Виждали ли сте някого от покойните?
    Най-добре не вярвайте и не задълбавайте , отхърляйки е възможно да приключат нещата и най-важното е без никакъв страх!
    Също и сигурен ли сте че от еуфорията по новата придобивка не сте обърнали внимание на звука ? Може друг член от семейството да го е отворил.
  • /JellyJellyдобави форумната тема: Сънувах починалата си котка, която беше бебчепреди 4 месецаОзначава ли нещо сънят ми и какво ?
    Благодаря предварително !
    Сънувах починалата си котка, разликата е там че почина преди 4 дни .
    Не приемам смъртта за трагедия и края на света като цяло (мисля ,че е важно при тълкуването и изобщо за пристътвието на любимката в съня)
    В съня ми бях с мъжа си и някаква двойка с която се запознах от него. Излизахме нагоре по стълбите и се озовахме в антре , поканиха ни да седнем и си говорихме на нормални теми като в реалния живот . Докато обсъждаме (кожени обувки примерно ?) видях котката ми , беше сгушена на кравайче и си спеше зад мен и съпруга ми . Когато я погалих тя се обърна по гръб и почна да се държи странно , тогава все още не осъзнавах поведението ѝ но мъжа на другата жена почна да казва това не е котка това не е котка и така се събудих . Като анализирах поведението на котката в съня, тя се държеше като бебе, едно щастливо малко бебче. ?
  • /JellyJellyдобави отговор към форумната тема: Компромис при несходство в характерапреди 7 месецаАми бягаш от такива среди и това е. Иначе е мазохизъм .
    Съседи и колеги не разбирам защо ги включваш, игнорираш ги като не стават и си отстояваш твоето . Все пак никой не е длъжен на никого и не трябва да се омаловажаваш като личност.
    Ако става въпрос за роднини ... Няма да се променят нали знаеш?
  • /JellyJellyдобави отговор към форумната тема: Компромис при несходство в характерапреди 8 месецаС раздяла !
    Защо ти е да мъчиш както себе си така и него?
    Друг вариант е да намерите златната среда ЗАЕДНО .
    И защо мислиш за здравословното състояние като можеш психически да рухнеш ? Ако нямаш 18 по-добре говори с родителите си за тези неща .
    Минала съм от там и с компромиси не става, изисквай и знай какви са изискванията му . Ако няма сходство или желание за такова няма смисъл!
    И какъв е този мазохизъм с пречупването на себе си? До психиатър ли искаш да стигнеш?
  • /JellyJellyдобави коментар към: Сънища за звезди в небетопреди 8 месецаСънища за звезди в небетоСънища за звезди в небето24.10.2020А какво означава ако ти се покажат ясни връзки между звездите образуващи фигури и силуети които се преместват и движат но са в една позиция на небето ? Смисъл самите връзки между звездите се изменяха за да се създаде движението на образите, но те по никакъв начин не сменяха локацията си чрез движението .
  • /JellyJellyгласува за: Сънища за звезди в небетопреди 8 месецаСънища за звезди в небетоСънища за звезди в небето24.10.2020
  • /JellyJellyгласува за: Какво казва Едгар Кейси за ангелите и архангелитепреди 9 месецаКакво казва Едгар Кейси за ангелите и архангелитеКакво казва Едгар Кейси за ангелите и архангелите28.06.2023
  • /JellyJellyдобави коментар към: Сънищата стават ли реалност?преди 11 месецаСънищата стават ли реалност?Сънищата стават ли реалност?31.03.2023Скромният ми опит показва ,че това с колата е пълна случайност . При всеки все пак е индивидуално , по-побре си записвай сънищата и следи дали имат общо с реалността за да си най-сигурна :) Друг вариант е след събуждането ако е все още късно и подходящо време за още сън да поискаш потвърждение , което ще представлява най- яркият ти спомен преди събуждане което може и да е в последните секунди ,то ще е образ който ще го видиш на 100% в реалния живот и няма да се съмняваш че е това , ако няма нещо подобно най-вероятно е "просто сън" а това с колата ... просто случайност
  • /JellyJellyдобави форумната тема: Имам биполярно разстройство и виждам разни нещапреди 6 годиниЗдравейте, преди се наспивах за 3-4 часа най-много и се чувствах добре, докато майка ми не реши че не съм се наспивала пълноцено така, тръгнахме по лекари и той прецени че трябва да пия хранителни добавки не знам как ми помагат за съня, но първия месец ок - дори едвам ставах, а сега ако не заспя вечерта със игурност на сутринта ще ми се е доспало от тях, а най-лошото е, че когато съм спала повече от 6 7 часа, почвам да виждам разни неща, което не е нормално.

    Моля ви кажете ми луда ли съм и какво да правя не мога да споделя на никой за това било психолог лекар ли все пак аз най-добре си знам какво ми е защото вече все пак са решили че не съм наред с главата ако знаете с кого мога да разговарям с човек които ще ме разбере ако трябва и да се лекувам поне да си разбира от работата да знам че ще имат ефект лекарствата не...