Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Изчезнал пръстен, който се появи от нищото

Изчезнал пръстен, който се появи от нищото

 • 25.03.24 12:41#1Потребител#338011Потребител#338011НовакРегистрация: 25.03.24Град: -Отговори: -Изчезнал пръстен, който се появи от нищотоЗдравейте,
  Наскоро ми се случи нещо много странно. По принцип нося годежен пръстен, който вечер свалям и го оставям или в кухнята на микровълновата печка, или в спалнята в чекмеджета на мощности ми шкафче. В вечерта петък нямам спомен на кое място съм го оставила и на следващия ден започна голямо търсене, тъй като го нямаше на обичайните места.

  Разместих кухненските шкафове, изпразних всички чекмеджета на тоалетката, прерових нощните шкафчета, извадих всичко, всичко от чекмеджетата и го нямаше.

  В неделя по същия начин претършувах с надежда пръстена да се е мушнал в някое ъгълче и да не съм го видяла прения ден.

  Пак извадих всичко и го нямаше и нямаше, вече бях решила, че явно съм го изхвърлила и няма шанс да се намери.

  И вечерта след като се изкъпах отворих чекмеджето на нощното си шкафче и пръстена беше там. Просто си стоеше.

  Няма кой да го е оставил, няма как и да не съм го видяла. И не знам сега ме е страх да го нося този пръстен. На вас случвало ли се е нещо подобно, на какво ли може да се дължи, според вас да го нося ли пръстена? Благодарна ще съм на всеки отговорил ?
  ОтговорОтговор с цитат
 • 14.05.24 09:09#2JellyJellyНовакРегистрация: 02.10.17Град: -Отговори: 5от: Изчезнал пръстен, който се появи от нищотоЗдравейте, носете си пръстена . На мен ми се появиха една след друга обеците като паднаха на пода. Също се и появини химикалка от въздуха , под нивото на носа ми, когато бях в кухнята. Просто се е телепортират при вас , а къде се е озовал когато е изчезнал не е ясно . Нарича се бъг в системата , но не съм достатъчно компетентна за да обяснявам .ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest