Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах починалата си котка, която беше бебче

Сънувах починалата си котка, която беше бебче

 • 23.11.23 09:24#1JellyJellyНовакРегистрация: 02.10.17Град: -Отговори: 5Сънувах починалата си котка, която беше бебчеОзначава ли нещо сънят ми и какво ?
  Благодаря предварително !
  Сънувах починалата си котка, разликата е там че почина преди 4 дни .
  Не приемам смъртта за трагедия и края на света като цяло (мисля ,че е важно при тълкуването и изобщо за пристътвието на любимката в съня)
  В съня ми бях с мъжа си и някаква двойка с която се запознах от него. Излизахме нагоре по стълбите и се озовахме в антре , поканиха ни да седнем и си говорихме на нормални теми като в реалния живот . Докато обсъждаме (кожени обувки примерно ?) видях котката ми , беше сгушена на кравайче и си спеше зад мен и съпруга ми . Когато я погалих тя се обърна по гръб и почна да се държи странно , тогава все още не осъзнавах поведението ѝ но мъжа на другата жена почна да казва това не е котка това не е котка и така се събудих . Като анализирах поведението на котката в съня, тя се държеше като бебе, едно щастливо малко бебче. ?
  ОтговорОтговор с цитат
 • 29.12.23 11:48#2MSLMSLНовакРегистрация: 01.09.23Град: ВарнаОтговори: 11от: Сънувах починалата си котка, която беше бебчеСпоред традиционните тълкувания, котките в сънищата могат да символизират независимост, креативност, сила и женска енергия. В твоя случай, котката ти е починала наскоро, така че е вероятно сънят ти да е свързан с процеса на скръб и овладяване на загубата.Виждането на котката си в съня може да бъде начин да я видиш за последен път и да се сбогуваш с нея. Също така може да е знак, че тя все още е част от живота ти, дори и да не е физически наоколо. Събуждането ти, когато мъжът на другата жена казва "това не е котка", може да се тълкува като знак, че не си готова да приемеш напълно загубата на котката си. Може да се чувстваш така, сякаш все още не си се справила с емоциите си или че все още не си готова да продължиш напред.
  Ето някои конкретни интерпретации на различните аспекти на съня ти:
  Излизането нагоре по стълбите може да символизира процеса на скръб, който е труден и изисква усилия.
  Антрето може да символизира мястото, където се срещат различни хора и идеи. В твоя случай, това може да се отнася за различните аспекти на себе си, които се борят да се справят със загубата.
  Кожните обувки могат да символизират силата и устойчивостта. В твоя случай, това може да се отнася до твоята способност да се справяш с трудностите.
  Котката, която се държи странно може да символизира твоята несигурност и объркване относно загубата.
  Мъжът на другата жена може да символизира някаква част от себе си, която се опитва да те накара да видиш истината.
  Събитията, които предвещава сънят ти са:
  1)Може да започнеш да си спомняш котката си с усмивка. Това е знак, че си започнала да се справяш с загубата
  2)Може да намериш нов домашен любимец, който да ти помогне да преодолееш загубата.
  Желая ти успех!
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest