Sanovnik.bg»Мрежата»Jelly»Моите форумни постове
Jelly
Jelly
Новак

Моите форумни постове

JellyИзчезнал пръстен, който се появи от нищото
Здравейте, носете си пръстена . На мен ми се появиха една след друга обеците като паднаха на пода. Също се и появини химикалка от въздуха , под нивото на носа ми, когато бях в кухнята. Просто се е телепортират при вас , а къде се е озовал когато е изчезнал не е ясно . Нарича се бъг в системата , но не съм достатъчно компетентна за да обяснявам .
JellyМай трябва да повярвам...
Осветете си дома като нормални хора . Виждали ли сте някого от покойните? Най-добре не вярвайте и не задълбавайте , отхърляйки е възможно да приключат нещата и най-важното е без никакъв страх! Също и сигурен ли сте че от еуфорията по новата придобивка не сте обърнали внимание на звука ? Може друг член от семейството да го е отворил.
JellyКомпромис при несходство в характера
С раздяла ! Защо ти е да мъчиш както себе си така и него? Друг вариант е да намерите златната среда ЗАЕДНО . И защо мислиш за здравословното състояние като можеш психически да рухнеш ? Ако нямаш 18 по-добре говори с родителите си за тези неща . Минала съм от там и с компромиси не става, изисквай и знай какви са изискванията му . Ако няма сходство или желание за такова няма смисъл! И какъв е този мазохизъм с пречупването на себе си? До психиатър ли искаш да стигнеш?
JellyКомпромис при несходство в характера
Ами бягаш от такива среди и това е. Иначе е мазохизъм . Съседи и колеги не разбирам защо ги включваш, игнорираш ги като не стават и си отстояваш твоето . Все пак никой не е длъжен на никого и не трябва да се омаловажаваш като личност. Ако става въпрос за роднини ... Няма да се променят нали знаеш?