Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименЧовек, на който се сбъдват сънища
Винаги съм искала да знам, как се нарича човек на който му се сбъдват сънищата. Пророк ли е,екстрасенс ли е какъв човек е? Ще съм благодарна на всеки който отговори.
АнонименСънувах красив сън на Благовещение
Сънувах нещо красиво на Благовещение! Сънувах че,контролирам цвета на водата, когато исках да е черен, или бял или син, просто се случваше какъвто цвят пожелая такъв цвят се превръщаше водата. Преди години сънувах как контролирам и времето. Когато исках да има слънце, то имаше когато исках да вали, се случваше когато исках сняг го искаше, когато исках да е нощ се случваше или денем. И виждах и бъдещето и миналото на хората! Някой от вас имал ли е такива сънища ..? И дали значат нещо..? Ако иска някой нещо да сподели!
АнонименПо пътя си видях 666 с жълти букви
Сънувах че, вървя и по пътя си видях 666 с жълти букви! И се питам какво може да е това? Имам също друг сън бях сънувала на една червена стена с златни букви 999 и някакви гласове говореха на много странен език, не беше английски дори! Много ми е странно какво значат тези неща. Ако някой знае нека да може ..
АнонименВсе по-често се случват паранормални истории
Здравейте вече все по-често се случват паранормални истории,все повече хора, се срещат с демони,с духове и най-различни неща! Аз се интересувам от демони, и духове и ако някой иска да ме пита нещо, и ако знам отговора винаги ще му отговоря. Истината е, че аз обичам да слушам хората, когато ми разказват тяхните си истории, винаги бих дала съвет ако мога, 4 години се занимавам с такива неща и проучвам Tака че ако има някой, който обича да разказва историите си нека ме потърси по скайпа maria_kocaoglu
АнонименГадая по снимка безплатно
Здравейте от доста време се научих да познавам неща,само като погледна снимката на някой. Който иска да му познавам да ми пише на лично или скайпа си да даде. Познавам просто като погледна снимката на човека, понякога му познавам 1вата буква от името, понякога наистина доста неша познавам, не искам никакви пари.. не съм гледачка, не използвам никакви ритуали. Който иска да се свърже с мен,не взимам никакви пари! Но не желая скептици,да ми пишат.
АнонименМоля за тълкувание, този сън ме тревожи много
Преди време сънувах ,как всички хора сме голи и седим на вън, и е пълно до горе с вода, която е черно-кафява и мръсна! Всичко беше в мръсна вода и майка ми седеше на вън и ми казва " иди до нас да вземеш поне една чаша вода..." и аз отивам ,и дори и от нас водата е черно кафява. И целия ми вхос е пълен с вода до горе. В съня цялата чиста вода беше изчезнала,водата на целия свят беше отровена и само течеше черно-кафява чиста вода нямаше...и всички се къпаха на вън, голи и с черно кафява вода ;х
АнонименДядо Добри, светецът от Байлово
Някой имал ли е ? Среща с дядо Добри,светецът от Байлово,който дарява пари за църквите и ги възстановява. Аз преди време го видях в вибокс и много интересно ми стана за него, до колкото бях разбрала той живее в една малка къща и не използва нито телевизор,нито телефон. Той е много силно вярващт в Бога всъщност той е служител на Бога. Човека тази година стана 100 години и няма бастун няма дори очила много ми хареса неговото добродушие. Та исках да ви попитам .. Дали сте имали срещи с него говорили ли сте с него? Той често идва в София.
АнонименПризовавам всеки, който разбира от тея неща
Искам съвети, за гонене на демони безопасни съвети. Вкъщи има повече от 5 демона .. Бог знае, защо са тук! Не съм призовавала никога нищо,не съм си играела с такива работи,защото знам ..че,е опасно. И така ..постоянно усещам вятър ту се увеличава, ту намаля и на моменти просто не се издържа все едно си вън. Не знам какво да правя, моля за правилни съвети. Кръстена съм, и съм си православна християнка.. Не си внушавам виждала съм, ги като съм излизала от тялото си ( не нарочно ) бяха дебели черни сянки .. веднъж пък пред вънщната врата танцуваше демон .. Ако някой знае, да каже..
АнонименОпасни ли са вуду магиите
Искам мнения на хора които разбират тези неща,нямам против никого но, просто не искам скептици да пишаш. Та така ..исках да ви питам, опасно ли е да имаш приятели които се занимават с ВУДУ магии? Или с някакво такова убучение? И има ли нещо което да издава, хората които се занимават някъв тип магия!
АнонименКривите пътища
Едно голямо семейство продало къщата си на село за да се преместят в града. Нанесли се в столицата на япония влезнали в къщата и я видяли цялата мръсна. Новата господарка веднага започнала да разчиства и тя усетила след себе си стъпки помислила че е, мъжа и и не се уплашила. Младото семейство имало 4 деца 2 момчета и 2 момичета децата се разбирали прекрасно , но откакто се нанесли в нощата къща престанали да се разбират. Едно от децата влезнало да се изкъпе и по-едно време много кръв започнало да пада от нищото момичето изпаднало в ужас ,но все пак намерило сили да крещи. Майката се появила и извикала "Емили! Емили!" И тя започнала да разказва на майка си какво е видяла но, тя не повярвала и казала на дъщеря си,че си измисля. В семейството започнали кавги лидера на семейството започнал да пие, и го изгонили от работа а жената изпаднала в голяма депресия. Децата започнали да сънуват кошмари,и напоследък започнали да се карат. Рано сутринта станал Ейдън взел една голяма тетрадка. Седял на масата часове наред без да мръдне или да каже нещо Майка му слагала на масата закуска. Детето изведнъж започнало да пише едно изречение по-десет пъти изречението било. "Кривите пътища трябва да останат в тайна" Ейдън беше написъл това на сръбски а той никога не е говорил или знаел сръбски. Майката се учудила и дала листа на баща му той също се шокирал и я обидил,че никога не го е учил сръбски. Наталия малко се уплашила но съпругът и Красимир я успокоил двамата легнали и чули някакви стъпки и помислили,че са децата. На сутринта двамата се събудили и видяли на стената този път на английски изчрение. " Кожа, кръв, пепел " И отново помислили че са децата и малко им са скарали но,те отричали до самият край. Една сутрин Наталия влиза в банята и по-едно време наистина пада много кръв от нищото. Наталия започва да крещи " кръв ,кръв" Красимир идва да види какво става но, не вижда кръвта. Жената разбрала че, Емили казва истината за кръвта и се извинила на детето си. Този ден беше спокоен след последното изтичане на кръв нищо не се случваше докато една вечер уплашена до смърт жена идва да види дали наистина има тук нови хора. Наталия поканила странницата и искала да и помогне но жената отвръща че,всъщност тя иска да помогне. " Къщата се казва Кривите пътища ,защото тук много хора са измряли." " шест жени са изколени в банята, и телата им изгорени след това тук се самоуби и една наркоманка която беше бременна тук живяха" Но това не е всичко наведе жената глава. "Тук беше пълно с сатанисти призоваха зли духове които да обладават хората които искат всеки които живее тук дори и най-малко 1 година умира" Жената помолила семейството да напуснат къщата кривите пътища.
Анонимен Моля за мъдри отговори
Моля да ми дадеде отговор ,ако има някакви идеи кажете. Аз съм православна християнка но, последно време ( може би от 3 години съм така вече ) Последно време, ме хваща страх като вляза в цъкрвата! Винаги съм влизала с голямо желание и удоволствие, но щом вляза започвам да се боя и да се чувствам странно всякаш..не съм си на мястото и всеки път става така! Винаги с желание влизам но вляза ли, се чувствам странно и има в мен страх а аз дори не знам от какво се боя! Кои каквото има да каже.. Скептици да не пишат ..нямам нужда от такива!
АнонименСънувах нещо много притеснително
сънувам че ,дойде един кораб знаех че, това е кораба на илюминатите ... И където слънцето светеше кораба застана на неговото място. И дойдоха на нашата терасата ,искаха да им се поклоня ако откажа майка и баба ми щяха да бъдат убити .. ( а баба ми е починала от 5 години че може да е и повече ) Аз 1во направих знак че, ги моля да спрат и след това се поклоних на илюминатите! Този сън много ме разтревожи , някой ако знае какво значи нека да каже..
АнонименРазтълкувайте съня ми моля ви
Сънувах,че планетата е много пострадала и всички се чудят на къде да бягат. И как да се спасят ,всичко беше странно Истината е,че небето беше някак оранжево или червено не знам,но беше страшно! Една жена ми проговори ,тялото и го нямаше жената беше със забрадка и ми каза "Марс дойде на земята!" Само това бях разбрала,че е станало,но беше много гадно.. Всички бяха в паника,а аз дори не знаех къде се намирах..;х
АнонименИскам да се науча да контактувам с ангели
От скоро време ме, интересува едно нещо. Искам да се науча да контактувам с ангели също така искам информация за тях. Ако някой иска да ми каже нещичко да заповяда но,скептици не искам да пишат. Благодаря на всички които ще отговорят!
Анонименпомогнете ми моля ви..
Здравейте искам да ви помоля нещо и всеки каквото знае да каже все добре ще е. Значи един човек ми каза ,че аурата ми е зле има дупки и е свита и сега търся начини да я оправя. Ако някой знае ,нещо да каже защото това е много важно. Надявам се да не ви безпокоя ,но се надявам всеки които каквото знае да го каже ще ви бъда благодарна ,но нека скептици да не пишат има хора които не вярват в нищо. Ако някой иска връзка с мен да остави скайп на лс. : ))
АнонименЗдравейте всички, които разбират от демони!
Обръщам се към вас,към тези които разбират от паранормално и особено от демони. В нас има точно такива аз имам 3 демона една моя приятелка опита да ги прогони ,но не успя. Моля всеки които разбира да пиши тук да ми се обясни как да се изгонят демони екзорсизъмът го знам но, и даите и други начини ако има такива де ,ако може даите някакви МНОГО силни екзорзизми. Заради тези демони целия ми живот се прецака в всички посоки затова ви моля някои ако има идея и иска да ми помогне нека пише тук ще му съм БЛАГОДАРНА ,Бог да е с вас!
АнонименЗабелязали ли сте ...
Забелязали ли сте,че Къванч Татлъту има прекрасни светли сини очички? Толкова са красиви че,цял ден и цяла нощт да ги гледаш не можеш да му се наситиш на очите! Косата също му е прекрасна а пък ако е с леко по-дългата коса направо ме побърква толкова е красив! Тялото му е прекрасно ,но няма как да не е все пак той е модел също така е артист но,от всичко най-хубаво му са очите те са прекрасни колкото и да ги гледам няма да мога да им се наситя! Много бих искала да го видя на живо, просто да го видя не смея да искам повече един поглед от близо искам само това! :evil: :love:
АнонименИнформация за демоните!
Всички демони различно действат на човека някои те карат да се самонараняваш други пък да желаеш да убиваш. Докарват те до дрога,до проституция карат те да мразиш всички около себе си може би и дори и самия и себе си. Има демони които те докарват до лудост други те карат да завиждаш или просто да нямаш надежда всички негативни чуства са от тях,а ти си мислиш ,че си ,си ти! Демоните най-често нападат хората когато са тъжни и без надежда те тогава го обсебват и го вкарват в беля после го взимат със себе си в ада. Ада се състои от 9 кръга мъчение които попадне там,за винаги ще гори, Когато демоните нападат почти винаги са на групи много рядко ще,са по един! Демоните са избухливи и отмащават жестоко ако им се набиеш на окото,за да се предпазиш от тях трябва силно да вярваш в Бог и да пазиш думите му ако изпълняваш тези 2 неща няма да си докоснат от злото! Демоните най-често обладават деца защото те са най-чуствителни и най-често обладават хората като спят! Демоните са добри лъжци и добри манипулатори когато някой се намери които иска да помогне на обладания се бори с демона да си каже името докрай но,демоните знаят че,ако се научи името ще бъдат по-лесно изгонени затова лъжат за имената си! А човек които помага на обладани от демони и всякакви зли духове се нарича екзорсист това е човек които се бори пряко със злото и за светлината и за свободата екзорсистите са надеждата за всички жертви на обладани! Който иска да пише коментари,но НЕ ЖЕЛАЯ СКЕПТИЦИ! : )) Ако някой знае повече и иска да сподели нека го направи : ))