- 22.11.13 08:54#1Разтълкувайте съня ми моля виСънувах,че планетата е много пострадала и всички се чудят на къде да бягат. И как да се спасят ,всичко беше странно Истината е,че небето беше някак оранжево или червено не знам,но беше страшно!
Една жена ми проговори ,тялото и го нямаше жената беше със забрадка и ми каза "Марс дойде на земята!" Само това бях разбрала,че е станало,но беше много гадно.. Всички бяха в паника,а аз дори не знаех къде се намирах..;хОтговорОтговор с цитат - 24.11.13 03:14#2от: Разтълкувайте съня ми моля виЗдравей! Според мен дълго време си потискала тази част от теб, която иска да отвърждава себе си, да взема това, което й се полага, въпреки че нарушава хармоничните отношения с хората. Прекалено дълго време не си си позволявала да си дръзка и до болка откровена с някой, а си карала всичко на заобиколки. Идва момент в живота, рано или късно, когато цялата вътрешно натрупана агресия от такова поведение, изригва навън. Според мен съня ти е предупреждение за това. Струва ми се, че ти си много уплашена все още от тази твоя част и единственото, което можеш да направиш, е или да я потискаш, а когато вече и това не можеш, спираш да я управляваш. Съня ти показва именно тази липса на управление от твоя страна. Опитай се да не угаждаш толкова на хората, да си по-смела в ежедневния живот, да поемаш повече рискове, да си позволяваш повече да изявяваш себе си по всякакви начини и ще разбереш, че тази част от теб не е нищо зло, а напротив, подарък!ОтговорОтговор с цитат
- 04.01.14 09:20#3от: Разтълкувайте съня ми моля виСпоред мен този сън не трябва да се тълкува.Внимавай с фантазиите.Това не е шега. Трябва да се потвърди съня ти.ОтговорОтговор с цитат
- 14.07.15 05:59#4от: Разтълкувайте съня ми моля виНамирала си се на планатата на тъпаците където ти е мястото!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest