Sanovnik.bg»Форум»Религия»Информация за демоните!

Информация за демоните!

  • 03.07.13 07:29#1mariamariaНовакРегистрация: 21.01.13Град: Голяма долинаОтговори: 39Информация за демоните!Всички демони различно действат на човека някои те карат да се самонараняваш други пък да желаеш да убиваш. Докарват те до дрога,до проституция карат те да мразиш всички около себе си може би и дори и самия и себе си.

    Има демони които те докарват до лудост други те карат да завиждаш или просто да нямаш надежда всички негативни чуства са от тях,а ти си мислиш ,че си ,си ти!
    Демоните най-често нападат хората когато са тъжни и без надежда те тогава го обсебват и го вкарват в беля после го взимат със себе си в ада.
    Ада се състои от 9 кръга мъчение които попадне там,за винаги ще гори, Когато демоните нападат почти винаги са на групи много рядко ще,са по един!
    Демоните са избухливи и отмащават жестоко ако им се набиеш на окото,за да се предпазиш от тях трябва силно да вярваш в Бог и да пазиш думите му ако изпълняваш тези 2 неща няма да си докоснат от злото!
    Демоните най-често обладават деца защото те са най-чуствителни и най-често обладават хората като спят!
    Демоните са добри лъжци и добри манипулатори когато някой се намери които иска да помогне на обладания се бори с демона да си каже името докрай но,демоните знаят че,ако се научи името ще бъдат по-лесно изгонени затова лъжат за имената си!

    А човек които помага на обладани от демони и всякакви зли духове се нарича екзорсист това е човек които се бори пряко със злото и за светлината и за свободата екзорсистите са надеждата за всички жертви на обладани!

    Който иска да пише коментари,но НЕ ЖЕЛАЯ СКЕПТИЦИ! : ))


    Ако някой знае повече и иска да сподели нека го направи : ))
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.07.13 08:43#2IvetooIvetooНовакРегистрация: 22.07.11Град: -Отговори: 23от: Информация за демоните!Демоните са вътре в нас винаги, проблема е до колко ние може да контролираме себе си и да не допускаме да достигнат фатални нива. Няма човек който да няма демон в себе си, просто при едни са по малки други бланасирани, но при някой надделяват, нещо което не трябва да допускаме.
    Има и енергийни същества, които са ниши, те често правят номера на хората и се прилепват към такива които са с по слаба защита по податливи така да го кажа
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.07.13 11:20#3YMCMBYMCMBНовакРегистрация: 30.04.13Град: -Отговори: 2от: Информация за демоните!Значи аз трябва да съм демон ОтговорОтговор с цитат
  • 17.07.13 10:58#4viviannaviviannaНовакРегистрация: 16.07.13Град: -Отговори: 21от: Информация за демоните!Легион е най-големият и силен демон.имам близка в която явно се подвизава някой и до такава степен я манипулира,че от това страдаме всички.идва ми на моменти да я хвана за гушата,но ме спират,роднини и приятели.Трябва нещо да се направи,но какво?Моля Ви,ако някой има идея......аз самата започнах да се разболявам от нерви и високо кръвноОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.13 04:20#5__m____m__НовакРегистрация: 31.08.13Град: -Отговори: 4от: Информация за демоните!Демоните не нападат, тоест не стоят отстрани като хищници да чакат някой, който се е отчаял за да го обладаят и примамят към злото. Те биват призовавани от хората и от тяхната нещастност и отчаяние. Понякога нарочно, понякога неволно.
    Когато демон е извикан от човек, той прави всичко възможно да да бъде пуснат вътре и да превземе душата на човекът. Тоест, той ще изкушава, предлага възможности, обещава да сбъдне мечти и т.н и в много случай, хората си мислят, че този демон е добър, иска да им помогне и го поканват един вид в тях, което е и целта на демонът.
    Иии не ми се обяснява нататък, но просто не си имайте играчка с демони. (:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.07.15 06:10#6Бай_КольоБай_КольоНовакРегистрация: 13.07.15Град: Велико ТърновоОтговори: 30от: Информация за демоните!Демоните нападат само тъпи хора.Сигурен съм че има доста от тях в теб!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest