Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКолието
Здравейте приятели. Наскоро сънувам доста често и все различни неща, така че ако някой ми помогне с разгадаването им ще съм много благодарна. Сънят бе следният : Беше зима /Март месец/. Аз и мои две бивши съученички отивахме на училище. Едната се беше боядисала в лилаво и беше с къса коса /необичайно за нея/. Но вместо в училище отидохме в един магазин за колиета. Там ни чакаше учителката ми по математика и щом влязохме ме попита какъв подарък искам за 8 Март. Имах три варианта : колие с кристална пеперудка, с кристална детелинка или колие с кристално сърце. Аз избрах сърцето. Та можете ли да ми го разтълкувате. Благодаря предварително.
АнонименКакво беше това? Защо му отрязах главата?
Здравейте отново. Не знам какво ми става последно време, но явно сънувам сънища с котки. Лично аз имам котка, но не сънувам принципно често. Така... сънувах сън с 2 котки. Имах 2 котенца еднакви. А комшийката дойде до нас и каза " Може ли да ми дадеш главата на котката си, защото брат ми няма с какво да си играе? " Това ме стъписа, но отрязах главата на едната ми котка и и я дадох. :s: ( НИКОГА НЕ БИХ СТОРИЛА ТОВА ) Та консултирах се в съня си с баща ми, а той каза, че ако върнат главата на котката до 3 часа ще успеем да му я наместим. След като му отрязах главата, котето седеше без нея и се мяташе, както петел без глава... и общо взето това беше единия сън. Някой да го тълкува ? МОЛЯ ВИ !?! Имам и още един : аз и мои приятелки бяхме седнали в една градинка и си разхождахме КОТКИТЕ ( не кучета, а котки ). Там видяхме бившия на една моя приятелка, а той също беше с котенце. И тя взе неговото коте, за да се запознае с нейното. Но те не се харесаха и се сдърпаха. А момчето започна да я обижда. След това всичките 4 момичета, които бяхме скочихме и го пребихме ? .. Моля ви, разтълкувайте ми тези 2 съня. Странно е, знам, но ви се моля, ако ще поствате безмислени коментари си задръжте мнението. Много благодарности на този, който ми каже какво означава ! :kiss:
АнонименСтранен сън с хапеща котка
Здравейте Тук съм отново, но този път с един сън, който не знам какво може да означава. Та думата ми е дали някой може да ми го разтълкува ? Значи... сънувах, че си играех с котката и изведнъж тя ме захапа. Но не по ръката, а по бузата. :cry: Какво беше това не знам, щеше да ми изкара окото и веднага я махнах от себе си. След това я хвърлих през терасата, където имаше много други котки. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО !!! След това ми стана гадно и накарах баща ми да я прибере, но когато отиде имаше 3 подобни котки на моята. Баща ми взе да проверява и да ме пита кои са. И така се събудих ... та ако може някой, някак да ми тълкува съня,ще съм много благодарна. : )
АнонименДа, това се случи, но защо само аз го чух ?
Здравейте, преди малко видях някаква тема на едно момче, което разказа как е видяло убийство и тн. но това е негова история. Моята е, че когато бях 2 клас живеех в друг квартал на града. На последния етаж на блока. Понеже ме беше страх да спя сама в другата стая, спях при мама и татко. Часът помня добре беше към 23:00. Чух как някой пее народна песен "Назад, назад моме Калино". Гласът беше мъжки и след като запя началото на песента каза : "НАЗДРАВЕ! ". Ужасно много се уплаших, защото гласът идваше отгоре, а ние живеехме на последния етаж. Събудих нашите, но те казаха, че не чуват нищо. Баща ми дори отиде да провери на покрива на блока, да не би да се е качил някой пиян. Когато се върна, каза че няма никой и те отново заспаха. Но наистина имаше някой там! Усещах го, а и го чувах ! Няколко месеца след това баща ми замина в чужбина, а дядо ми почина на рождения му ден. Сега когато прочетох чуждата история реших да разкажа и моята. Имаш нещо общо и не знам как да го тълкувам. Ако можете дайте някакво мнение. И НЕ - НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ ИМАШЕ НЯКОЙ !!!!!!!!!! :Х
АнонименЗа да се чувствам добре, трябва и да изглеждам добре ...
Здравейте отново. От доста време насам не съм писала и сега се нуждая отново от съвет. Като доста млади дами и аз искам да изглеждам добре. Проблемът е, че съм с наднормено тегло. Чувствам се като прасенце  . Не мога да намеря диета точно като за мен. А и не мога да си позволя доста скъпи храни, хапчета, чай и пр., поради ниските заплати на родителите ми. Търся естествен начин да отслабна. Много желая да е ефикасно отслабване а не само за 1-2 месеца Не знам просто как. Точно заради това, реших да се допитам до вас, защото знам, че не съм само аз с този проблем. 167 висока съм и съм към 67 килограма. Не мога да тренирам всеки ден (всяка сутрин или вечер), защото съм само първа смяна, а и вечер зимата е студено, заледено... :/ Не мисля че е много нормално теглото ми, а и сама се виждам колко зле ми е тялото. Моля ви, дайте ми някакъв хранителен режим или няколко съвета !!!
АнонименСънувах, че майка ми пееше
Здравейте. Тази нощ сънувах, че аз и майка ми отидохме в моето училище. Там имаше концерт и надпяване, но вместо учениците да пеят - пееха родителите. Преди това си бях говорила с майка ми, докато влизахме в двора на училището. Как да разтълкувам този сън ? Моля, ако някой има предположения да коментира.
АнонименДежавюто и сънищата ми се превръщат в реалност
Здравейте. Знам че всеки един човек е изпитвал чувството на дежавюто, но при мен случаите започнаха да зачестяват доста. Почти през ден... и така е със сънищата ми. Когато сънувам нещо в интервал от седмица се случва това, което е тълкувано по самият сън. Тоест ако сънувам например змия, че я галя или просто пипам, това означава авантюра. И това имам в предвид,че дежавюто зачестява, а тълкуванията на сънищата вече започват да ме плашат. :cry: Не знам, може би това се дължи на психическа основа и нерви, но искам да чуя и вашето мнение...
АнонименНуждая се от него ...
Здравейте, Искам да ви споделя моята история, защото ми е нужна помощ. Преди няколко месеца се запознах с едно момче. Много е забавен, хубав и мил. Държеше се с мен много добре докато си пишехме. Не след дълго разбрах, че се е записал в моето училище. Видяхме се за първи път на живо на 17 септември. Беше много красив... (поне в моите очи). Усмихвахме се един на друг и той постоянно гледаше към мен, както и аз към него. След известно време спряхме да си пишем и изгубихме връзка. В училище се виждаме всеки ден, но той не ми казва нищо. Просто ми се усмихва. Не знам може би това се дължи на факта, че му казах че го харесвам. Оттогава се държи по-студено към мен, опитва се да ме игнорира. Но въпреки това почти всяко едно междучасие е в моята стая. Гледа ме някак различно... не знам с чувство на вина ли или просто му е жал... вече когато го видя потича по една сълзичка по лицето ми и бързам да я избърша, за да не я види. Трудно е ... кофти ми е че знам, че (може би) няма чувства към мене, а аз давам всичко, за да е до мен. Но пък приятелки от неговия клас казват, че не е същия след като ме е отрязал. ( Понеже след като му казах, че го харесвам, той ми отвърна, че иска да си останем само приятели. И аз се бях съгласила) Така де, държал се е по-особено, бил е по-отнесен... оглеждал се е постоянно наляво-надясно и е търсел някого или нещо, но без успех. Те казват, че може би това съм аз, но аз мисля че на него не му пука за мен. Убива ме мисълта, че е до мен, а не мога да го имам... а точно когато поиска да останем приятели ... думите му бяха : "- Нека за сега сме само приятели, за по нататък може и да размисля. :Р " ТОВА МЕ ПРЕЧУПИ ОТ ВСЯКЪДЕ и дни наред съм го сънувала как той е до мен и правим всичко заедно ... но когато го видя ... малки пеперудки ме гъделичкат и нещо става с мен. НУЖДАЯ СЕ ОТ НЕГО, помогнете ми.
АнонименКакво се случва?
Здравейте... преди време аз и моите приятели преживявахме някакви странни случки. Чувахме шумове от нищото, виждахме сенки и неясни образи. Случваха ни се странни неща. На мен телевизорът ми беше изключен, а ме събуждаше като издаваше някакъв шум. Все едно нещо пада върху него, удря го. Не знам какво се дължи това ... ако можете да дадете някакви насоки. Благодаря ви предварително.