Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЧетири сънища за един стар приятел
Сънувах мой стар приятел, който отдавна ми липсва. Едно време бяхме като брат и сестра, но за съжаление ние не сме се виждали повече от 5 години. Обаче тези сънища ме притеснява и ме кара да се замисля дали той е добре или дали има ли нужда от помощ. Първи сън: Ние двамата си лежим на една люлка от мрежа и си гледаме нагоре светло синьо приятно небе. Отстрани има много дървета и поляна. Втори сън: С него се качваме на един влак и веднага седнахме на мястото си. Обаче аз седнах върху него, тоест на колената му и го превръщам. Гледам го нежно и го гушкам. Но в този влак не сме сами, а имаше доста хора седнали и правостоящи. Трети сън: Той игра карти с над 5 приятели на улицата и аз минавам с такси. И той ме погледна как минавам, а другите са навели главите надолу. Четвърти сън: Ние сме на маса и си говорим за среща, обаче чувствата не сме много сигурни да отидем на тези среща и чудим да не го направим, защото не е възможно да сме близки. Това са тези сънища с него и нещо не мога да разбера какво иска от мен.
АнонименСънувах починалата прабаба и починалата баба
В съня починалата ми прабаба ме вика да седна до нея и аз седнах до нея. Тя ми каза " Не бързай момиче ". Гледах я учудено, запитах се и така се събудих. Отново пак заспивам и ми се появява починалата ми баба, която в съня твърди, че не е умряла. Попитах я къде беше през последните 11 години и тя ми каза, че е живяла в друг град и не искала да ни притеснява. Усмихваше ми през целия сън, весела ...И отново се събудих и умрях от яд, че не можах да разбера повече за съня ми. Стана ми много любопитно, че днес когато пътуваме и сестра ми вика, че тази жена малко прилича на баба ни и аз малко се уплаших. Странно! Но с години не сме я споменавали. Интересно как в съня съм изчислила 11 години след смъртта й. Някой може ли да ми обясни.
АнонименСънувах, че се караме с един съученик
Сънувах, че съм в училище и съм в 8 клас. Всички мой съученици трябва да нарисуваме по една картина за последно, защото завършваме. Нарисувах един жираф, трева, слънце, облаци и цветя. И я залепихме при други картини като спомен. Госпожата идва при мен да ми каже, че трябва утре да донеса пари и да дам на един съученик, за да купи на господина подаръка. Поглеждам към съученика и викам на госпожата "Как можете да се доверявате на тоя бе? Той е лъжец и крадец". Отивам към него и започнахме да се караме и той ми вика " Ти искаш да ти се моля пред дома ти, но няма да го направя". И след това слизаме по стъпалата и му викам " Ти си боклук! ". Излязох на вънка и започнах да плача. Вървя и си плача. После към мен идват едно момиче и момче, и ме питат защо плача. И аз им казвам, че ми е писнало да се карам с този съученик. Това беше сънят ми , но в реалния живот съм завършила 12 клас. Не мога да го тълкувам и ми интересно какво означава този сън.
АнонименСънувах самолети, които се забиват в сградите
Аз и сестра ми се намираме в един луксозен апартамент. Седнахме на дивана и си пийваме уиски. Викам на сестра ми да погледне към прозорца и да види каква хубава гледка. Като си гледаме и едни самолети започнаха да забиват в сградите. Ние като пияни започваме да се кефим как ще ни дават по телевизията. И като започна да един самолет да забие в съседната ни сграда и ние се уплашихме. След това един самолет заби в нашата сграда и останахме без покрив. И викам на сестра ми, че ще умра и още не съм се изменила на майка ми. Тя ми казва, че ние сме герой и никой няма да умира. Какво мислите за съня ми?
АнонименСънувах, че починалата ми баба има да връща много пари
Сънувах починалата ми баба, тоест на татко майка му. Отивам към нейния апартамент, качвам се по стълбите и чукам на вратата. Тя ми отваря и ми казва, че е много болна. И от коридора отиваме в нейната стая. Тя леко легна на леглото и започна да ми се усмихва. Срещу нейното леглото има една маса и видях една бележка. В нея пишеше, че има да дава 4 000 лева. Аз се шокирах! Викам какво е това бабо и защо не си искала помощ от нас, но нали знаеш, че тате ще ти ги даде веднага. И тя ми казва, че не иска да притеснява баща ми и никога да иска пари от него. Какво означава според вас този сън?
АнонименВторото ѝ дете ще бъде търговия??
Сънувах как сестра ми седим на един диван в стаята на прабаба. Майка ми и вуйчо спорят за бъдещето. Тя му дава съвет, а той все нещо мрънкаше. След това жената на вуйчо пристига и той тича да я посрещане пред входа и те се прегръщат, целуват се. Жената на вуйчо седна да се събува ботушите и ни казва, ч на таборетката второто й дете ще бъде търговия. Ние сме в шок и мама взе да обеснява на вуйчо, че това не е възможно. Как да го тълкувам този сън?
АнонименЧудя се дали е разбрал, че имам чувства към него?
Не мога да разбера какво се случва с мен. Има един мъж, който много ме харесваше, но аз не го харесвах. Станахме приятели и после много се карахме, заяждахме се, мразехме се и така нататък. Започнах да го сънувам как го докосвам, как го целувам и как лежа до него. След събуждането си викам това е не възможно и как може да сънувам такива неща. И вече започна да ми се явява много често. Имах чувството, че се влюбвам в него. Баш точно трябваше да се влюбя в човека, който го мразех. Започнах да отбягвам от него и станах много наблюдателна да не съм в неговото обкръжение. След това мина се доста време и не успях да се скрия. Той започна да ми гледа право в очите ми за дълго време. Неговите погледи започнах да се притеснявам, да ми се замайва главата да ми се гади и така нататък. Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него? Всяко нашето виждане и се гледаме право в очите. Една негова приятелка го пита дали ме харесва и той се наведе главата надолу и отговаря, че не ме харесва. Пък една друга приятелка ми казва, че той ме харесва и аз й казах, че това са глупости. Един ден аз вървя пеша и той ме видя в гръб и реши с мотора да обиколи, за да може аз да го видя. И се чудя как успя да обиколи, за да мога да видя. Викам си не, не! Не е възможно да станем гаджета при което се мразехме. Взимам аз решение да се преместя в друг град и да не го виждам. И не съм се връщала 6 години. Обаче от време на време ми се появява на сън. И днес се върнах на родното си място и го видях отново. И отново се гледахме право в очите. Чудя се, как не ме забрави? Все още ли има чувства към мен? Каква е тази странна любов?
АнонименСънувах странен сън за приятел
От доста време не съм влизала в съновника и реших да споделя един сън. Сънувах, че съм в фризьорски салон и казвам на един приятел да отидем в супермаркет, обаче фризьорски салон и супермаркет са близо един до друг. Разглеждаме и видяхме кондоми и викам на приятеля да вземе и той ме гледа странно и ме пита за какво да ги вземе. Аз отново споря с него да ги вземе , а той ме гледа сякаш не ме разбрал. След това се появиха новите приятели и го викат за нещо. Аз гледах лошо към приятелите му и си мисля защо пък точно сега трябва да го викат. Накрая прошепнах на ухото, че искам да правя с*кс с него, а той се усмихна и заряза приятелите си. В реалност нямам нищо общо с този човек и странно е да сънувам первезни неща с хора, които нямам нищо общо.
АнонименСън за път от театър до пансион за богатите
Сънувам, че съм в чужбина и участвам в един театър. Ние репетираме по сценарии "Императори", ту сядаме на червени столове, ту излизаме на сцената, ту спим в залата. Някакъв руснак, който участва в този театър ме харесва. Само хвърля някакви погледи , чуди се как седне по близо до мен и подава ми някакви писма. След това ми се появи някаква силна светлина като слънцето и изведнъж се озовавам в един автобус. Само че пътувам права, а другите са седнали. Времето имаше сняг. Спираме на първата спирка и руснака слиза и аз също слизам, но руснака ми казва да върна в автобуса и да продължа пътя, че тук ми не е мястото. Качих се и продължихме. Спряхме се на няколко три спирки и изведнъж времето се промени и стана слънчево и топло. След това пак спряхме и се намираме в пансион за богати. Влизаме и там ни казват, ако се облечем в зелени блузи и ще ни приемат в този пансион. Обичам блузата и всички богаташи ме гледаха лошо и като учудени. А мойте хора търсеха директора и го намериха. И той ни казва, че в този пансион всичко ще бъде наред и да не се притесняваме. Това беше съня и за някой неща не можех да ги тълкувам.
АнонименСънувах, че имам дупка в главата
Сънувам, че съм пред едно огледало и си оправям косата. Косата започна да се мести като перка и като я вдигнах и видях една дупка в главата. Какво означава да имаш дупка на главата? Този съм ме кара да се чувствам гадно и непрекъснато си гледам косата.
АнонименРазговор по мобилен телефон с починалата ми баба
Здравейте ! Сънувах починалата ми баба, която почина преди 12 години. В съня излизам от една сградата и вървя бавно, защото имаше сняг. Телефона започна ми звъни и се учудих кой е този номер. Като вдигнах и започна да се представи кой е "- Аз съм баба ти и живея в (еди кой си квартал). Ако имаш време ме намери, защото искам да те видя. ". И аз се учудих как така е жива и нали е починала. Викам й , че съм свободна и само да ми каже адреса. Какво означава разговор по мобилен телефон с починалата ми баба ?
АнонименРазговор с починала учителка
Сънувах как разговарям с починала учителка по БЕЛ и История. С нея си говорим за Евроизбори и тя ми казва, че се подготвя за изборите и аз й казвам, че ще гласувам за нея и казвам, че много я обичам и т.н. и ще гласувам за вас и тя се зарадва. Ние седим с нея на позната улица. Тя седи на едно столче ниско, а аз стоя права. Показва се едно момче, което сме учили заедно и тя ни е учила и се опитах да се скрия от него, но не можах. Той ни поздрави с лек автомобил и ме гледаше право в очите ми ,а учителката се обърна към мен и ми се усмихна. Много ми беше странно да сънувам починала учителка и какво иска да ми каже, а тя никога не се занимавала с някакви избори и т.н. За първи път я сънувам и ми е странно, ако някой разбира от сънища да сподели.
АнонименСън за чат във фейсбук с момче
Сънувах как с едно момче си чатим във фейсбук. Той ми казва да спра да му харесвам снимките му. Питам го защо и дали ме мрази и той така не ми отговори и изчезна. В реалност не му харесвам снимките и не си пиша с него. Според вас какво означава този сън.
АнонименСън за човек, който не харесвам
Постоянно сънувам човек, който не харесвам. В съня постоянно ме докосва и понякога ме целува, говори ми за нещо. В реалност започнах да избягвам да се виждам и вече почти не говоря с този човек. Просто не мога да разбера какво значи този сън. Някой хора ми казват, че се познаваме от миналия живот. Много мислих и не мога да намеря точен отговор. Не разбирам защо точно този човек.
АнонименСън за книга, която е разделена на две части- минало и бъдещето
Аз и едно момче седим на една маса. На тази маса има една книга, но е отворена. Разглеждаме страниците назад и видяхме някакви снимки, който сме само двамата, някакви забавни, весели. Снимките са в черно и бяло. Нямаме такива снимки в реалния живот. Разглеждаме напред както си беше отворена и видяхме бъдещето. Според вас какво означава този сън?