Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Четири сънища за един стар приятелпреди 7 годиниСънувах мой стар приятел, който отдавна ми липсва. Едно време бяхме като брат и сестра, но за съжаление ние не сме се виждали повече от 5 години. Обаче тези сънища ме притеснява и ме кара да се замисля дали той е добре или дали има ли нужда от помощ.

    Първи сън: Ние двамата си лежим на една люлка от мрежа и си гледаме нагоре светло синьо приятно небе. Отстрани има много дървета и поляна.

    Втори сън: С него се качваме на един влак и веднага седнахме на мястото си. Обаче аз седнах върху него, тоест на колената му и го превръщам. Гледам го нежно и го гушкам. Но в този влак не сме сами, а имаше доста хора седнали и правостоящи.

    Трети сън: Той игра карти с над 5 приятели на улицата и аз минавам с такси. И той ме погледна как минавам, а другите са навели главите надолу.

    Четвърти сън: Ние сме на маса и си говорим за среща, обаче чувствата не сме много сигурни да отидем на тези среща и чудим да не го направим, защото не е възможно да сме близки.

    Това са тези сънища с него и нещо не мога да разбера какво иска от мен.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах починалата прабаба и починалата бабапреди 7 годиниВ съня починалата ми прабаба ме вика да седна до нея и аз седнах до нея. Тя ми каза " Не бързай момиче ". Гледах я учудено, запитах се и така се събудих. Отново пак заспивам и ми се появява починалата ми баба, която в съня твърди, че не е умряла.

    Попитах я къде беше през последните 11 години и тя ми каза, че е живяла в друг град и не искала да ни притеснява. Усмихваше ми през целия сън, весела ...И отново се събудих и умрях от яд, че не можах да разбера повече за съня ми.

    Стана ми много любопитно, че днес когато пътуваме и сестра ми вика, че тази жена малко прилича на баба ни и аз малко се уплаших. Странно! Но с години не сме я споменавали. Интересно как в съня съм изчислила 11 години след смъртта й. Някой може ли да ми обясни.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах, че се караме с един съученикпреди 8 годиниСънувах, че съм в училище и съм в 8 клас. Всички мой съученици трябва да нарисуваме по една картина за последно, защото завършваме. Нарисувах един жираф, трева, слънце, облаци и цветя. И я залепихме при други картини като спомен. Госпожата идва при мен да ми каже, че трябва утре да донеса пари и да дам на един съученик, за да купи на господина подаръка. Поглеждам към съученика и викам на госпожата "Как можете да се доверявате на тоя бе? Той е лъжец и крадец". Отивам към него и започнахме да се караме и той ми вика " Ти искаш да ти се моля пред дома ти, но няма да го направя". И след това слизаме по стъпалата и му викам " Ти си боклук! ". Излязох на вънка и започнах да плача. Вървя и си плача. После към мен идват едно момиче и момче, и ме питат защо плача. И аз им казвам, че ми е писнало да се карам с този съученик.
    Това беше сънят ми , но в реалния живот съм завършила 12 клас. Не мога да го тълкувам и ми интересно какво означава този сън.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах самолети, които се забиват в сградитепреди 8 годиниАз и сестра ми се намираме в един луксозен апартамент. Седнахме на дивана и си пийваме уиски. Викам на сестра ми да погледне към прозорца и да види каква хубава гледка. Като си гледаме и едни самолети започнаха да забиват в сградите.

    Ние като пияни започваме да се кефим как ще ни дават по телевизията. И като започна да един самолет да забие в съседната ни сграда и ние се уплашихме. След това един самолет заби в нашата сграда и останахме без покрив. И викам на сестра ми, че ще умра и още не съм се изменила на майка ми. Тя ми казва, че ние сме герой и никой няма да умира. Какво мислите за съня ми?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах, че починалата ми баба има да връща много парипреди 8 годиниСънувах починалата ми баба, тоест на татко майка му. Отивам към нейния апартамент, качвам се по стълбите и чукам на вратата. Тя ми отваря и ми казва, че е много болна. И от коридора отиваме в нейната стая. Тя леко легна на леглото и започна да ми се усмихва. Срещу нейното леглото има една маса и видях една бележка. В нея пишеше, че има да дава 4 000 лева. Аз се шокирах! Викам какво е това бабо и защо не си искала помощ от нас, но нали знаеш, че тате ще ти ги даде веднага. И тя ми казва, че не иска да притеснява баща ми и никога да иска пари от него. Какво означава според вас този сън?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Второто ѝ дете ще бъде търговия??преди 8 годиниИмам грешка!

    "Сънувах как сестра ми седим на един диван в стаята на прабаба. Майка ми и вуйчо спорят за бъдещето. Тя му дава съвет, а той все нещо мрънкаше. След това жената на вуйчо пристига и той тича да я посрещане пред входа и те се прегръщат, целуват се. Жената на вуйчо седна да се събува ботушите на таборетката и ни казва , че второто й дете ще бъде търговия. Ние сме в шок и мама взе да обеснява на вуйчо, че това не е възможно. Как да го тълкувам този сън?"
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Второто ѝ дете ще бъде търговия??преди 8 годиниСънувах как сестра ми седим на един диван в стаята на прабаба. Майка ми и вуйчо спорят за бъдещето. Тя му дава съвет, а той все нещо мрънкаше. След това жената на вуйчо пристига и той тича да я посрещане пред входа и те се прегръщат, целуват се. Жената на вуйчо седна да се събува ботушите и ни казва, ч на таборетката второто й дете ще бъде търговия. Ние сме в шок и мама взе да обеснява на вуйчо, че това не е възможно. Как да го тълкувам този сън?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него?преди 8 годиниНе мога да разбера какво се случва с мен. Има един мъж, който много ме харесваше, но аз не го харесвах. Станахме приятели и после много се карахме, заяждахме се, мразехме се и така нататък. Започнах да го сънувам как го докосвам, как го целувам и как лежа до него. След събуждането си викам това е не възможно и как може да сънувам такива неща. И вече започна да ми се явява много често. Имах чувството, че се влюбвам в него. Баш точно трябваше да се влюбя в човека, който го мразех. Започнах да отбягвам от него и станах много наблюдателна да не съм в неговото обкръжение.

    След това мина се доста време и не успях да се скрия. Той започна да ми гледа право в очите ми за дълго време. Неговите погледи започнах да се притеснявам, да ми се замайва главата да ми се гади и така нататък. Чудя се дали е разбрал, че имам чувства към него? Всяко нашето виждане и се гледаме право в очите. Една негова приятелка го пита дали ме харесва и той се наведе главата надолу и отговаря, че не ме харесва. Пък една друга приятелка ми казва, че той ме харесва и аз й казах, че това са глупости.

    Един ден аз вървя пеша и той ме видя в гръб и реши с мотора да обиколи, за да може аз да го видя. И се чудя как успя да обиколи, за да мога да видя. Викам си не, не! Не е възможно да станем гаджета при което се мразехме. Взимам аз решение да се преместя в друг град и да не го виждам. И не съм се връщала 6 години. Обаче от време на време ми се появява на сън. И днес се върнах на родното си място и го видях отново. И отново се гледахме право в очите. Чудя се, как не ме забрави? Все още ли има чувства към мен? Каква е тази странна любов?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах странен сън за приятелпреди 8 годиниОт доста време не съм влизала в съновника и реших да споделя един сън. Сънувах, че съм в фризьорски салон и казвам на един приятел да отидем в супермаркет, обаче фризьорски салон и супермаркет са близо един до друг. Разглеждаме и видяхме кондоми и викам на приятеля да вземе и той ме гледа странно и ме пита за какво да ги вземе. Аз отново споря с него да ги вземе , а той ме гледа сякаш не ме разбрал.

    След това се появиха новите приятели и го викат за нещо. Аз гледах лошо към приятелите му и си мисля защо пък точно сега трябва да го викат. Накрая прошепнах на ухото, че искам да правя с*кс с него, а той се усмихна и заряза приятелите си. В реалност нямам нищо общо с този човек и странно е да сънувам первезни неща с хора, които нямам нищо общо.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сън за път от театър до пансион за богатитепреди 8 годиниИнтересно! Не съм мислила да стана актриса и това не ми е мечтата, но пък времето ще покаже. :blush: