Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВторото ѝ дете ще бъде търговия??
Имам грешка! "Сънувах как сестра ми седим на един диван в стаята на прабаба. Майка ми и вуйчо спорят за бъдещето. Тя му дава съвет, а той все нещо мрънкаше. След това жената на вуйчо пристига и той тича да я посрещане пред входа и те се прегръщат, целуват се. Жената на вуйчо седна да се събува ботушите на таборетката и ни казва , че второто й дете ще бъде търговия. Ние сме в шок и мама взе да обеснява на вуйчо, че това не е възможно. Как да го тълкувам този сън?"
АнонименСън за път от театър до пансион за богатите
Интересно! Не съм мислила да стана актриса и това не ми е мечтата, но пък времето ще покаже. :blush:
АнонименСънувах, че имам дупка в главата
Търсех дупка и то има за дреха , за вратата и така нататък. Благодаря ви!
АнонименРазговор по мобилен телефон с починалата ми баба
Видях го в съновника, но да съм сигурна все пак. Благодаря!
АнонименРазговор по мобилен телефон с починалата ми баба
Благодаря! Ще изпълня това, което ми казахте.
АнонименСън за чат във фейсбук с момче
Интересувам се думите на момчето. Какво е имал в предвид? Една жена ми каза да слушам внимателно в съня и ще го разбера. Защото някой път мълчи , някой път казва хубави неща и някой път ми е обиден. И така не мога да го разбера. Той в реалност има симпатии към мен. Имаше една информация в Интернет, че ако поговоря с него и няма да ми се явява на сън. Опитах се да поговоря с него и той все намира причина да се отказва. Преди като деца бяхме приятели и той ми подаряваше подаръци без никакъв повод. Тогава не разбирах, че ме е харесвал, но после като взе да ми явява на сън и чак тогава разбрах всичко. Обаче сега ме има за враг и не знам как да достигна до него и да поговорим. Имам го в приятелите във фейсбук, но никога не сме си писали. Ако му пиша и той ще ме вземе за луда. Той ми даде скайп и му пратих поканата и не иска да ме приема. Някой път се разминаваме и той той ми хвърля един поглед и казваме само "-Здрасти". Пита другите как съм и какво правя и да пратят много поздрави от него. Не сме си говорили като общи неща преди 4 години. Много неща съм опитвала и си нямам на идея какво означава това всичко.
АнонименСън за чат във фейсбук с момче
Ние сме скарани много пъти и накрая се взехме за врагове. Започна да ми се фука с някакви пари и колко е богат и така нататък. Видях, що е човек и така приключих с приятелството. Мисля, че навремето правилно съм постъпила и вече не живея в този град, където е той. Дразнещо е да прави някакви номера и не мога да го разбера. От време на време ми се показва на сън, но така не разбрах защо ми се появява. Мисля за него в съня, но не така да мисля постоянно за него и да ме интересува какво прави и как е. Като цяло искам да се извиня, ако нещо съм го обидила много. И затова искам да говоря с него. Нямам никакви чувства към него. Имам приятел, който си го обичам и съм много щастлива.