Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Животът ми е скучен, защото нямам достатъчно смелост

Животът ми е скучен, защото нямам достатъчно смелост

Животът ми е скучен, защото нямам достатъчно смелост
Здравейте! Аз съм нова в сайта и след всички прочетени истории и случки реших и аз да разкажа нещо за себе си.

Това, което искам да разкажа не е случка или история , аз просто търся съвет.

Всички мои приятели имат по някоя интересна случка и някое предизвикателство и винаги, когато ми разказват за техният живот ми е много интересно, но се замислям над това , че в моят живот няма толкова забава и много "луди" моменти . . .
И всъщност вината за това е моя, защото нямам достатъчно смелост, за да направя някоя глупост и искам да се променя, но сякаш нещо не ми позволява. . . моля дадете ми някакъв съвет. . :s:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Rebeka
Rebeka
03.04.2014 20:59
Много е лесно. Някой път излез с тези забавни твои приятели и ще направиш някоя глупост. Не си ли чувала това - "с каквито се сприятелиш , такъв ставаш!"
0
0
Зетабета
Зетабета
02.04.2014 13:26
Здравей! Не е нужно да вършиш"глупост",за да направиш живота си интересен,достатъчно е да влагаш повече емоции в това,което правиш,без да копираш другите,.освен това явно си скроена по друг начин,т.е. виждаш и чувстваш нещата в дълбочина,затова "глупостта" те забавлява.Открий нови хоризонти за себе си,като хоби например,не ти липсва смелост,не ти липсва чар и шарм,просто нещата при теб се подреждат различно.Много усмивки ти желая!
5
0