Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Зарязах приятеля си заради друг

Зарязах приятеля си заради друг

Зарязах приятеля си заради друг
Здравейте моята история е малко дълга но ще ви я разкажа малко така накратко

Тръгнах с едно момче , което беше ми предложило края на юни а аз приех септенври и така тръгнах ме но аз не го обичах напълно но не можеше да се каже и че не то обичах и така той всеки ден ми казваше едни и същи думи като напр обичам те мн те обичам ти си моя живот без теб не мога и това беше през 10 минути а аз искам някой който да ме изслуша.

Едно момче от моя клас много го харесвах но и така не го заговорих но край това момче Георги започнах да говоря повече с Иван и така го опознах и разбрах какъв е мн добро момче за един месец мн го обикнах с него ми беше много добре той беше влюбен в едно момиче което сваляше от 4, 5 месеца но тя не го харесваше той се държеше много добре с нея постоянно и купуваше цветя , подаръци и какво ли още не но както и да е Иван я забрави заради мен.

Излязохме с Иван на кафе така като приятели но след първия час той ме целуна бях на 7-то небе и след седмица зарязах Георги и на следващия ден тръгнах с Иван . Георги говореше какви ли не простотии зад гърба ни но на нас не ни пукаше защото се обичаме не знам дали съм направила добре или пък съм сгрешила но вече с Иван ходим 4 месеца и ми е супер има много радост а при Гошо беше скучно . Иван е мн мил с мен никога не ми е скучно има я и романтиката
Кажете какво мислите за моята история добре ли съм направила
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Христина
Христина
01.04.2014 10:49
Би било добре да кажеш на Георги защо е зарязан /грозна дума/, че няма тръпка, че те задушава примерно. Иначе живота е пред теб, нормално е да има и бивши. В бъргарския език има точки и запетайки, прочитай написаното преди да го публикуваш.
1
0
Титаев
Титаев
30.03.2014 15:01
Много добре си направила
1
1
Анабел
Анабел
28.03.2014 17:04
Имаш правото на избор.Важното е да се разбирате!успех!
1
0
Зетабета
Зетабета
28.03.2014 16:16
Здравей! С избора си подтвърждаваш теорията,която подкрепям,че мъжът Никога не Избира,Винаги бива Избиран! За голямо съжаление на силния пол,който смята,че това е негово право.Жената е тази,която поставя условията,тя е пазителка на огнището,тя е вдъхновителка на всички велики идеи,Тя е...Много щастие ви желая!
1
0