Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам починалата си приятелка

Сънувам починалата си приятелка

Сънувам починалата си приятелка
Здравейте. От два дена сънувам починалата си приятелка. И то в къщата, в която я убиха.

Ето какво сънувах: Бяхме напазарували и решихме с приятелката ми да отидем до тях, за да занесем нещо и на майка и. Когато пристигнахме тя ти почерпи, след което те започнаха да говорят за някакви пари, които приятелката ми иска, но не може да изтегли, защото няма 18. . Накрая говорих с майка и за новия и мъж и моята приятелка изчезна. . . Незнам какво означават тези сънища. Дали са защото приятелката ми щеше да има рожден ден на бъдни вечер или просто защото много ми липсва.

А истинската история е такава:
Тя беше момиче на 14години, прекрасно, но болно от диабет. Родителите и не бяха достатъчно заможни и беше трудно да яд b гледат. Един ден на баща и явно му беше писнало от всичко и реши да я убие(според някои да не се мъчи, според други просто, зашото ямал пари и бил задължал), но аз знам цялата истина, защото тя не криеше нищо от мен. Прострелял я в сърцето и гледял как малкото му момиченце се мъчи лазейки по пода, уплашена от изтрела майка и се затичала към стаята, когато стигнала получила куршум от ляво точно до сърцето, (за щастие куршума засегнал само подмишницата , а не сърцето)тя паднала на пода и след като чула изтрел се стреснала (видяла как мъжа и се прострелял в главата и лежал мъртав на земята), станала и вевнага побегнала да търси помощ.

Но когато полицията и линейката отишли на местопрестъплението-вече било прекалено късно да спасят приятелката ми. . . . На погребението майка и дори не погледнала баща и(което бих направила и аз). Истината за тази история е, че баща и даваше пари на сестра си, която го изнудваше и нямаше как да помагя вкъщи. Имаше моменти, в които сестра му дори караше цигани да ходят и гледат къщата, за да я купят. . .

Тя просто искаше пари и беше способна да ги изгони дори. Години подред насабирам злоба в себе си и ми се иска да я убия, защото тя отне от мен най-ценната ми приятелка. Това е моята история, -надявам се да бъда рязбраня. Извинявам се ако имам грешки, просто пиша от телефон и ми е малко трудно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
M. G.
M. G.
26.12.2014 11:26
За мен тази история е ужасна!Горкото момиче!Дано да почива в мир!Виж знам,че е трудно да изгубиш момиче,което ти е като сестра!Аз бих се побръркала,но виж!Просто ти си изплашена от случея и много ти липсва,но се успокой отиди на място,в което се чувстваш страхотно не мисли за това известно време.Успех!
0
0
Мария
Мария
23.12.2014 09:09
Как да не се сърди на сестрата та тя ги е изнудвала за пари
0
1
Liq
Liq
22.12.2014 22:54
Какво се сърдиш на сестрата, трябва да се сърдиш на баща й, че е допуснал някой да му повлияе, ако момичето е било толкова зле, че не може да се оправи, не е трябвало да я застрелва, има други по-леки начини. Но, не пак е неприемлива постъпката!
0
0