Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Ходя с него заради приятелка

Ходя с него заради приятелка

Ходя с него заради приятелка
Та така, на скоро разбрах, че моя приятелка харесва едно момче. Най-добрият приятел на това момче ме харесва(дори каза, че ме обича). Проблемът е там, че приятелката ми много харесва момчето, то също я харесва и двамата искат да тръгнат, но има условие.

Двете момчета са толкова добри приятели и знаят всичко един за друг. Условието е аз да тръгна с това момче, което ме харесва, за да може приятелката ми да тръгне с момчето, което тя харесва.

Нямам нищо против това, тя да е с този, който харесва, но аз не харесвам това момче. Разбрах, че тя не ми е истинска приятелка, защото без да ме пита като чу това предложение отговори вместо мен, че съм съгласна.

С това момче не се познаваме много добре, запознахме се преди 1 месец когато бяхме на турне в Турция. И все пак бих се съгласила да се опозная с него и каквото стане стане, но има едно момче, което познавам от 1 година.

Много го харесах още когато го видях. Всеки ден мисля за него. От едно училище сме. Той е от футболния отбор и на практика от него зависи дали ще завърша тази година. По всички предмети съм много добра, но по физкултура изобщо не ме бива.

Нова съм в това училище и учителя ми е като кон с капаци. Това момче му е любимец и за това за втория срок ми писа по висока оценка от колкото заслужавам. Момчето, което харесвам също ме харесва, но е много ревнив. Има много хора на своя страна и от това зависи как ще се държат с мен в училище.

Тези, които знаят, че той има чувства към мен се държат по-добре с мен. Ако не е той, няма кой да ме защити, защото в началото на годината най-добрият му приятел ме заговори, но не му обърнах внимание на тактиката му.

От тогава той всеки ден си отмъщава за това. На истина е голям олигофрен и заради това ме подлага на психически и физически тормоз. Преди няколко седмици без причина започна да ме удря докато нямаше учители и други ученици.

Не мога да се защитя сама пред него и не знам как да постъпя. Един ден започна да ме удря, но тогава това момче, което харесвам и негови приятели ме защитиха и този, която ме тормози спря и ме остави на мира.

С възлюбеният ми се скарахме заради мои груби думи, този който всеки ден ме тормози в училище започна да ме удря демонстративно пред момчето, което харесвам и приятелите ми, които знаят за отношенията ни по това време.

Видяха как ме удря, пак погледнаха ме и си тръгнаха. Тогава побойника ме погледна самодоволно. Аз му изкрещях „Спри!“. Когато се огледа дали са там, спря и си тръгна.

Побързах да се извиня за думите си. Вече съм толкова наплашена от момчетата и може би за това не се доверявам на никой, за това ме е страх да тръгна с това момче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
liuba4e
liuba4e
06.06.2012 00:57
Хаах е напълно прав. Защо не си с момчето, което те харесва, онова с приятелката ти. Аз до преди месец бях в почти същата ситуация и въпреки, че съм на 19, съумях да постъпя правилно. Бях се запознала в интернет с едно момче. До тук добре. И двамата се харесахме, но аз не исках да изляза с него и той си намери друга, след това започнахме да се обиждаме и така... 2 месеца. Когато на 9 май се запознах със сегашния ми приятел, с когото сега съм щастлива. Толкова много го ревнувам, че не е истина. Да, може да не е било любов от пръв поглед, но чувствам, че той е човекът за мен. Сега го обичам безкрайно много и без да чуя гласът му не мога. Така че, понякога любовта не е в най - готиния тип на света, а е в нещо скрито и нежно. Ако разбра какво исках да ти кажа, последвай скрития съвет.
0
0
haah
haah
05.06.2012 09:59
Абе, ти кой клас си? 5-ти? Оня ме харесвал, ама другия не, не знам си к'во. Май много филми гледаш по телевизията за футболистчета.
0
0
Hipnotizator
Hipnotizator
04.06.2012 19:11
Избягвай подобни хора! /Ако разбира се, не те подпомогнат в съсипването на живота ти!/ Имал съм такъв косвен случай! И все още ми е пред очите!
0
0