Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам си предишната приятелка

Искам си предишната приятелка

Искам си предишната приятелка
Здравейте отново, реших да споделя още една история от моя живот . Имам приятелка която се промени много в последната една година да това звучи странно но е така. Аз определено много държа на нея, но нещо напоследък в мен ме кара да се замисля именно в поведението й и дали може би аз не съм виновна за това.

Да тя започна да пуши едва на 13, което не беше по неин вкус тя беше тази която бе по-умна, по-срамежлива абе по-различна от мен. И да в последните месеци тя започна да лъже много което пак не беше по нейн вкус, развали си успеха и започна доста здраво да псува но все още има една невинност в нея. Та решихме преди време да излезем, но тя не дойде на уговорената среща с подтекст заета съм но това не беше така в последствие го разбрах. Та да първият път нали то не е проблем но това се повтаряше и повтаряше доста около 20-25пъти и последно време реших да изчакам тя да се сети за мен но уви това не се случи.

Седим на един и същи чин но тя продължаваше да не и пука за мен . Да. Аз не мога да я разбера - уж бяхме най-добри приятелки преди време сега незнам просто нещата не са както преди . Замислих се да не би нещо много да я притискам и да искам да се видим извън училище но не това не беше така. Замислих се да не би да съм я обидила с нещо но и това не беше така.

Разбирам я в пубертета сме и двете но това не върви на добре. Забравих да спомена тя много почна да се увлича по момчета, които очевидно не искат да имат нищо общо с нея дори някои искат само да се забавляват с нея, но това тя не го разбира Странно е. Искам си предишната приятелка. Не искам нещо не възможно може би.

Искам и ви моля за съвет Надявам се да ме разберете

Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
12.04.2014 08:43
Хората се променят винаги трябва да се очаква от даден човек неочакваното в живота ще срещнеш и други хора които наистина ще те ценят ако човекът не мисли за теб значи не ти е никакъв приятел
2
0
Йоана
Йоана
11.04.2014 21:35
Аз имам същия проблем!
0
0
...
...
07.03.2014 20:02
"Ценете приятеля си по доброто, което прави за вас. Не изисквайте от него това, което не може да ви даде. Не му казвайте как трябва да постъпва, нито го коригирайте. Оставете го свободен да се проявява както той разбира."
Беинса Дуно
3
0
sky
sky
07.03.2014 19:11
Очевидно е,че те избягва,което си е намек,че не иска да сте приятелки.И как да иска като я съдиш за действията й.И без да искаш я притискаш да се виждате...Каквато и да е решила да става лека жена,пушачка или друго това не значи,че затъва и ти трябва да я спасяваш.Това значи,че просто си живее живота според нейния избор и ти нямаш право да и се бъркаш.А като приятелка или я приемаш с новото й аз или си продължаваш живота без нея.Естествено можеш да се опиташ да я предупредиш ако е поела в лоша посока.Но от опит ти казвам предупрежденията обикновено отблъскват приятелите,защото така те разбират какво наистина мислиш за тях в даденият момент.И ако приятелката ти е направила неща като пушене или задяване с момчета със сигурност тези неща не я карат да се мисли за лека или пропаднала и със сигурност не иска да чува от теб,че ти я мислиш за такава.Дори да не го е чула може би го е усетила...Предполагам поне...Та относно пропадането й аз не одобрявам това поведение,но го разбирам.Колкото по-рано настъпи пубертетската криза толкова по-рано и ще приключи.А дали след това момичето ще продължи да пропада или не си зависи само от нея и нейния морал,а не от теб.Най-добре е да си намериш втора приятелка и можеш да се въоръжиш с търпение.Може да е след 6 месеца или година,но след време ще си проличи дали приятелката ти ще спре да лудува или ще стане изпаднала жена.Само тя може да реши какъв живот е добър за нея.Има жени на които им харесва такъв живот.А има и други жени,които харесват и държат на приятелството.Ако потърсиш ще намериш приятелка с която да си пасваш повече отколкото със сегашната ти.
5
1
sladuranata
sladuranata
07.03.2014 19:23
Благодаря ти !!! :) Замислих се доста но не разбирам как мога по деликатен начин да и кажа че е в беда :)
2
1
maria
maria
07.03.2014 11:15
Ами да ти кажа нещо няма такова нещо като " както преди".
Чисто и просто заради някой ( голяма вероятност ) се е изменила
не можеш да и помогнеш , тя просто е решила да пропада.
И аз имам приятелки които като по-малки бяха кротички добрички,послушни , а накрая какво стана?
Пушат и се чукат с който им падне така става с кротките деца.
Не се надявай няма да я върнеш.. остави я да прави каквото поиска,
знам,че ти е мъчно знам какво ти е ,но просто намери сили.
И не ходи след нея, един човек колкото повече го молиш той повече се дърпа. Не те търси защото просто си имаш заместник хората заменяме днес обичаме,утре не такива сме ; / Просто бъди силна друго не мога да ти кажа та така успех ,и дано историята ти има щастлив край.
3
0
sladuranata
sladuranata
07.03.2014 19:20
Благодаря! :)
1
0
Mihaela
Mihaela
06.03.2014 18:40
аз имах същият проблем ... :) но трябва да я оставиш за малко ... след като мине време се опитай до поговориш с нея .. има много начини ... трябва да опиташ да я върнеш в релси преди да е много късно :)
1
0
sladuranata
sladuranata
06.03.2014 18:57
благодаря :)
1
0
Йоана
Йоана
06.03.2014 18:28
това от части прилича на един мой проблем с една приятелка ако искаш пиши ми
1
0
sladuranata
sladuranata
06.03.2014 18:56
:d :)
0
0
sladuranata
sladuranata
06.03.2014 09:18
Благодаря ти! ;)
0
0