Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Дори леенето на куршум не ми помогна

Дори леенето на куршум не ми помогна

редакция:
Дори леенето на куршум не ми помогна
Здравейте ! Казвам се Веселин . Всяка вечер когато си лягам, имам чувството че някой ме наблюдава. Живея в едно селце (близо до Дорич). Много ме е страх, когато отида например до другата стая . Чувствам, че всеки момент някой или нещо ще излезе пред мен. Не знам на какво се дължи това. Не е от скоро изпитвам този страх вече сигурно повече от 1 година. Разказах на нашите, а те си мислят , че си въобразявам. Коршуми и още куп глупости ми правиха.

Нищо не помага. На 15 съм. Колкото и смешно да звучи. . . Имам ЗД(захарен диабет). И си мисля , че може би е от това. Всяка вечер изпитвам това чувство , и се стремя да не излизам много навън. Къщата ни не е много голяма. Та така сега ще ви разкажа едно от ужасяващите ми преживявания.

Значи преди може би , 4, 5 години се случи.
Родителите ми бяха излезли при техни приятели . Аз със сестра ми ( която е по голяма от мен) си седяхме. Беше към 8. Изведнъж чухме някой да пее пред стаята ни. . . Изплашихме се ужасно. . . . заключихме и това беше. . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Алекс
Алекс
Щом имаш чувството, че някой те наблюдава, значи това е дух. Някой да е умирал скоро от семейството и роднините ти? При всеки случай напръскай със светена вода и ако усетиш отново присъствието сложи сол по первазите на прозорците и пред вратите. Солта отбъсква духовете! :)
Естествено има и възможност да си се наплашил от нещо, може да няма духове у вас. Но за всеки случай направи тези неща, които ти казах по-горе. Успех! :)
23.03.2014 12:57
3
Зетабета
Зетабета
Здравей! Преодоляването на страховете е дълъг,но не невъзможен процес.Това,че си с ЗД,малко усложнява нещата,но това не е повод да не се справиш.Като начало вземе червен конец,памук или вълна,завържи си ги на лявата ръка,пет възли,като при всеки възел си пожелаваш да те пази от лоши очи,лоши мисли и страхове.Петият възел си прочети молитвата Отче Наш.Можеш да го носиш постоянно,като го сменяш с нов конец само в ден неделя.Пеенето пред стаята не е нищо лошо или страшно-Само ангелите пеят! Лошите души или други не умеят това,не им е познато.Опитай вечер да си хапваш 100 гр. кисело млеко с чаена лъжица канела,това ще те успокои и ще намали нощното покачване на кръвната захар и изпотяване.Всичко добро от мен!
23.03.2014 12:06
2
2
2
Покажи всички подкоментари