Леене на куршум

Леене на куршум
Здравейте,
преди няколко седмици ходих при една баба да ми лее куршум, защото не бях добре. При леене излиза едно сърце, но при мен не излезе първият път, а знам, че излиза всеки път, ако някой е запознат с това ще се радвам да сподели какво значи.

И друг път съм ходила, но винаги ми се появявало това сърчице, а този път-не.
Бабата ми каза, че било от стрес и толкова, за 4 мин. работа.

Всъщност за първи път през живота си се чувствам толкова зле психически и то без да има конкретна причина. Не съм на себе си откакто се върнах в родния ми град.

Трябваше да замина за малко, но от тогава започнах да губя концентрация и апетит, обхващат ме топли и студени вълни, обзе ме пълна апатия, гадене, нямах никаква енергия, паметта ми се влоши, изпитвам необоснован страх, мъка, плача без повод.

Никой не е умирал нито съм преживяла някаква раздяла, катастрофа или нещо подобно, финансово съм горе-долу добре. Била съм и по-зле, но съм се справяла, а сега без някаква основателна причина рухнах, ей така.

Ефект от леенето на куршум имаше за около седмица, за съжаление. Моля, дайте ми някакъв съвет какво да правя, защото ще се побъркам, не ми се ходи по психиатри, защото и на тях не знам какво да им кажа, а и очевидно ефектът от леенето е кратък.. :x
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 13
55
43
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Ани
Ани
04.03.2016 09:56
Продължаваш докато излезе сърце и фигурата да бъде чиста.Минало е доста време от случката,затова оправянето става по-бавно.Успех.
2
0
Galina
Galina
01.09.2014 10:47
Здравей и аз си лях куршум..сърчицето се появи чак след 7мия път и ми казаха че съм се стреснала доста, което е така..но и на мен не ми помогна , но мисля, че е най-добре да отидеш на психиатър той ще разбере какъв е проблема..ако може да не се стига до хапчета, а само с разговори ще е добре.. :)
2
1
Urabucnhofbuffoons
Urabucnhofbuffoons
31.07.2014 15:57
Хора, я се сьбудете малко и преди да тръгнете по някакви шарлатани вземете да прочетете и да се образовате малко относно физиологичните ефекти на оловото върху човешкото тяло (и всеки друг жив организъм). Оловото е токсично, отровно и УБИВА! Има сума ти статии, които може да прочетете в интернет. Не вярвайте на всичко, което ви се каже (независимо от колко време съществува и е прието, дали като обичай и т.н.)Развитите страни всячески се опитват да ограничат досега на обикновения човек с олово, а вие тук сте тръгнали доброволно да го приемате!!!!!
1
7
Кристиян
Кристиян
18.06.2014 09:09
ако не престанете да се занимавате с дяволски работи като тези, няма да излезете от състоянието, в което се намирате. Ако искате да намерите Бог, търсете го в Библията, правете разлика между християнство и езичество и не ходете на православни църкви, защото не са православни, но католически са.
6
5
Лора
Лора
02.02.2012 00:24
Здравей,попринцип когато ти леят куршум не от първия път излиза цяло и ясно видимо сърце!Когато си прекалено уплашена или прочее,нестава от първия път.Понякога се правят по няколко "сесии" докато така нареченото сърце се появи.Моя съвет е да отидеш при някой, който знае какво прави,явно тая баба нищо не разбира,заради това ефекта е бил кратък.А замисляла ли си се дали трябва да ходиш при такива хора,понякога аз също изпадам в състояние подобно на твоето...но не ходя при такива хора,понякога състоянието се дължи на малки ситуации,места,като например мястото където живееш, не апартамента или каквото там е, а самия град.Просто нещо те напряга и изважда извън контрол без да можеш да го усетиш!
1
3
TeoShamSher
TeoShamSher
17.01.2012 02:48
Моята баба лееше куршум много години докато не почина, много хора идваха при нея и не малко пъти и на мен ми е ляла куршум (от олово), помня, че се лее по веднъж на главата, сърцето и краката. А докато разтапя оловото си казваше някакви думи шепнешком. От нея знам, че колкото по-дълго не ти излиза чисто сърце, толкова повече си изплашен, майка ми на 10-я път и излезе чисто сърце след като почина майка й (т.е. баба ми). Куршума после се слага под възглавницата за 7 дена и после се хвърля в течаща вода, най-добре ако имаш река или даже ако си близо до морето да се хвърли там ( но никога в тоалетната). Водата в която ти е ляла куршума ти я присипва и сутрин на гладно и вечер преди да легнеш си изсипваш малко вода в ръката и от долу нагоре (от носа към челото) три пъти и си казваш "Каквото лошо има в мен, всичко да отиде на земята" и отпиваш после 3 малки глътки. Това помня от нея, от доста време не бях ходила преди да почине, а и на мен лично не ми се е случвало нещо голямо, все бях уплашена от куче, кола или някой човек ме е стреснал.

Змиите по принцип някой път значат завист, може някой да ти завижда за нещо и да ти е направил някаква магия. Най-често от завист хората се хващат да правят магии. Съседа ми най-редовно намираше яйца и запъртъци из къщата си и то най-накрая се оказа, че от човек на който кажи-речи всеки ден вършеше услуги я поправка на уреди, компютърни проблеми и т.н. Мисълта ми е, че не се знае кой, винаги може да е този от който най-малко очакваш.

Аз ще си позволя да ти дам един съвет, а ти ако решиш си го направи. Преди време сънувах дядо ми, който е починал, никога не сме се обичали с него, винаги ме е биел, и не съм вярвала, че може да отиде на хубаво място след смъртта, но уви един ден го сънувах, необичайно добре се държа с мен и ме беше извикал пред входа на вратата, показа ми една обикновена щипка за дрехи със счупени краища (тази част с ,която захващаш щипката да я отвориш) и ми каза да я заровя пред входната врата. Като се събудих така и направих. В последствие говорих с една приятелка, която ми обеснява сънищата и тя ми беше казала, че с това той ми е помогнал, когато някой нечист с лоши мисли иска да влезе в къщи, лошото му остава в отвън, защото щипката го спира. След като ми каза това моята приятелка, на следващата вечер като заспах сънувах как съм пред вкъщи и не знам защо съня ми започна с думите - съществуват ли? В този момент виждам дядо ми точно обратното на, което виждах докато бях в къщи, беше си типичния дявол, хвана ме за краката почна да ме върти силно с главата надолу, едни черни очи и много зъби на иглички се смееше с гаден смях и ми каза "да съществуваме!". Моментално се събудих. Тогава се убедих, 1е приятелката ми е била права действително, лошото стоеше отвън, и той влизаше само добър вкъщи. Ако искаш и ти си зарови една счупена щипка пред входната врата, ако живееш в къща най-добре пред централната врата от която влизат хората в къщата ти, ако имаш дворна врата пред тази на къщата ти пред нея зарови, а на тази, която е къщата от външната страна на врата в двата края поръси със сол. Ако живееш в блок, пред входната врата на блока я зарови, а пред твоята врата от външната страна от двете страни на врата посипи сол.

Ако искаш си го направи това е с цел лошата енергия на хората да не ти влизат в дома. Можеш да си прекадиш къщата с тамян и със свята вода да напръскаш всички ъгли на къщата.

Успех и дано такива неща да не ти се повтарят!
5
0
Morena
Morena
14.01.2012 21:19
Благодаря на всички за отговорите.
а сега да разкажа какво се случи, ходих на куршум при друга жена и се оказа, че имам направена магия,излязоха на куршума змии, втори път ходих за куршум пак излезе змия, направи ми восъколеене и на него излезе ясно очертана гадна змия с голяма глава, опашка и дори очите се бяха отпечатали , няма как да я сбъркаш с друго. Почувствах се след няколко часа наистина много по-добре от восъка и пак ще ходя другата седмица.
Чудя се кой го е направил, на никой не съм направила лошо,а обратното все гледам да помогна, много, много долна постъпка,но предполагам, че ще се върне тройно на поръчителя и ше се чуе кой е бил.. ще чакам имам време.
6
0
Ани
Ани
12.01.2012 12:46
Според мен това е до психика,опитаи да релаксираш,забавляваи се,наспи се добре,мисли само за положителни нешта ,бъди сред природа,спортуваи,ако трябва промени нешто в живота си-нова работа,нови приятели
при4еска или стил на обли4ане!
3
2