Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Усещам чуждо присъствие, като съм вкъщи

Усещам чуждо присъствие, като съм вкъщи

Усещам чуждо присъствие, като съм вкъщи
Здравейте. Напоследък като остана сама вкъщи чувам и усещам странни неща. По наследство баба ми твърди че имам някаква дарба т. е. усещам енергии каквито и да са. И тъй като в момента съм 2-ра смяна на училище а майка ми е на работа до обяд и преди да тръгна на училище чух странни звуци: скърцане на врати, почукване в един тон равномерно от което се наплашвам много. Но да започна с това че отпреди една година се преместихме в нов блок и той е доста потаен и миризмата е странна.

На 1-вия етаж са починали двама души и никой не живее там. Работата там е , че като минавам покрай нея врата чувам зловещи звуци, миризми на нещо изоставено не мога да определя аз по принцип усещам слаби миризми) не знам. Случи ми се един път като се прибирах от дск пак бях 2-ра смяна и се стъмваше по-рано, а и плюс това валеше дъжд. Входната врата е с ония стъкла, където може да се оглеждаш което го правят повечето съседки и като надигнах глава да звънна да се отвори вратата и видях някаква черна фигура наподобяваща мъж с качулка Обърнах се рязко, но там нямаше никой.

След това като се качих до първия етаж чух силно хлопане по самата им врата и се разнесе ужасяваща миризма. Аз се стресирах и от тогавашната случка имам фобия. Опитах се да обясня на майка ми, ала не ми повярва. Викала съм имала развинтено въображение макар че съм на 13 . И баба ми се плаши напоследък и твърди, че душите може да търсят покой. На мен това не ми се струва нормално. Сънувах един сън как прилагам екзорсизъм. Сънят ме стресна дяволски и си казах ''Какво още искат от мен проклетите духове? ! ''.

Тогава взех молитвеник и кръст почнах да се моля и насочих кръста към стаята и тогава сякаш усетих хладен въздух без да има течение и ми се зави свят. Не знам ама потърсих спиритически сеанси и мисля да опитам да разговарям с тия духове. Хора моля ви помогнете ми! Духовете не спират да ме тормозят! ! Какво да правя? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Nina
Nina
05.04.2014 18:05
Помоли някой който те разбира за помощ
1
1
Тити
Тити
26.03.2014 14:40
Препоръчвам да не се занимаваш,може там да има демон,ако усещаш миризма на сяра или мърша.Не се плаши,ако не си кръстени се кръсти в църква.Успех!
1
0
Мардж
Мардж
25.03.2014 20:34
Духове в главата ти!
0
5
ДАНИЕЛА, която всеки момент ще размаже т
ДАНИЕЛА, която всеки момент ще размаже т
06.05.2014 08:59
А ти имаш ли нещо в главата си, за да говориш така на горкото дете?!Еби си майката бе, Майк!!!!!!!!
0
0
дфн. Иванова
дфн. Иванова
25.03.2014 13:22
Всички в този сайт са ненормални и неграмотни.
4
7
Зетабета
Зетабета
26.03.2014 10:42
И да започнем от себе Си......
1
1
Зетабета
Зетабета
24.03.2014 10:48
Здравей!Спиритическите сеанси се извършват само от специално подготвени за това хора,наричани ПОСВЕТЕНИ,които преди сеанса изпълняват сложна психическа и физическа подготовка,която ти не знаеш.Не си играй с ОГЪНЯ- ИМА ОПАСНОСТ ОТ ИЗГАРЯНИЯ,с лоши последици за теб! Най добре е да кажеш за случилото се на отчето в близката църква,а със себе си носи винаги пакетче ТАМЯН-да те предпазва от лошо влияние.Вонята,която усещаш е НЕЧИСТА СИЛА,във въпросния апартамент явно са живели НЕДОБРИ хора.които нямаме право да съдим и енергията,останала след тях все още се храни от мислите и думите,които са изричали,гласно или не.Не поемай ИНИЦЕАТИВА,защото това не е шега!Благодари на своя АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ,че те е предпазил,поне засега и всичко се е ограничило с виенето на свят,а може да бъде по-лошо-повръщане,треперене,загуба на съзнание,когато лошото се вселява в човека.Бъди отговорна за себе си и се пази!
3
0
ивончету
ивончету
23.03.2014 17:35
Спокоино отиди в друг блок или в друга къща и остани сам обарни внимание дали ти се случват подобни неща ако се случват значи духъ иска нещо от теб.
3
1
Бетина
Бетина
22.03.2014 19:02
помоли някой да ти даде ключа за апартамента и да изчакат някъде далече.....говори с духовете и направи сеанс ! :)
2
5
Светла
Светла
22.03.2014 15:43
Не се занимавай със спиритични сеанси, нямаш си на идея какви последици има след тях, Бог не обича това.Както ние, хората си имаме характер, така и Бог има характер.Много неща харесва и съответно много неща не харесва от нашите действия.Това е описано в Библията, Второзаконие 18 гл.,10 ст.-Да не се намира сред тебе, някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател или омайник, никой баяч, запитвач на зли духове, врач или запитвач на мъртвите, защото всеки, който върши тези дела, е омразен на Господа и заради тези мерзости Господ, твоят Бог, ще прогонва тези народи сред тебе.Съвършен да бъдеш пред Господа, твоя Бог.Защото тези народи, които ще завладееш, слушат астролози и чародеи,но на тебе Господ, твоят Бог, не е позволил това.ЗАПИТВАЧ НА МЪРТВИТЕ, т.е. участник в спиритичен сеанс...За да спре този психически тормоз, можеш да посетиш някоя протестантска църква (евангелска, адвентна и др.)Там успешно извършват ексорсизъм или поне ще ти дадат насоки как да се оттървеш от тази демонична инвазия, а евентуално ако нямате такава църква, има начин това да спре, може да ми пишеш лично...
6
0