Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Усещам чуждо присъствие, като съм вкъщи

Усещам чуждо присъствие, като съм вкъщи

Усещам чуждо присъствие, като съм вкъщи
Здравейте. Напоследък като остана сама вкъщи чувам и усещам странни неща. По наследство баба ми твърди че имам някаква дарба т. е. усещам енергии каквито и да са. И тъй като в момента съм 2-ра смяна на училище а майка ми е на работа до обяд и преди да тръгна на училище чух странни звуци: скърцане на врати, почукване в един тон равномерно от което се наплашвам много. Но да започна с това че отпреди една година се преместихме в нов блок и той е доста потаен и миризмата е странна.

На 1-вия етаж са починали двама души и никой не живее там. Работата там е , че като минавам покрай нея врата чувам зловещи звуци, миризми на нещо изоставено не мога да определя аз по принцип усещам слаби миризми) не знам. Случи ми се един път като се прибирах от дск пак бях 2-ра смяна и се стъмваше по-рано, а и плюс това валеше дъжд. Входната врата е с ония стъкла, където може да се оглеждаш което го правят повечето съседки и като надигнах глава да звънна да се отвори вратата и видях някаква черна фигура наподобяваща мъж с качулка Обърнах се рязко, но там нямаше никой.

След това като се качих до първия етаж чух силно хлопане по самата им врата и се разнесе ужасяваща миризма. Аз се стресирах и от тогавашната случка имам фобия. Опитах се да обясня на майка ми, ала не ми повярва. Викала съм имала развинтено въображение макар че съм на 13 . И баба ми се плаши напоследък и твърди, че душите може да търсят покой. На мен това не ми се струва нормално. Сънувах един сън как прилагам екзорсизъм. Сънят ме стресна дяволски и си казах ''Какво още искат от мен проклетите духове? ! ''.

Тогава взех молитвеник и кръст почнах да се моля и насочих кръста към стаята и тогава сякаш усетих хладен въздух без да има течение и ми се зави свят. Не знам ама потърсих спиритически сеанси и мисля да опитам да разговарям с тия духове. Хора моля ви помогнете ми! Духовете не спират да ме тормозят! ! Какво да правя? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Сладка
Сладка
19.01.2015 19:28
Алах,... абе момиче ти си друг род ама тя може да не е от твоя род.. знаеш ли какво и на нас ни се беше с целия клас случвало така и решихме да отидем на църква да попитаме Отчето за съвет и той ни пита дали сме христянки и ние му казахме че сме и той каза че бог ни пази и ничие злно не може да ти направи нищо или носи на герданче кръст с себе си
1
0
mariela 13g.
mariela 13g.
27.10.2014 22:00
незнам но трябва да се молиш на аллах и да викнес ходжа и тоя да се моли и според мен ше се махнат.
0
1
итзвн
итзвн
26.10.2014 16:14
От кой град си?
0
0
Jasmin
Jasmin
20.09.2014 14:28
Здравейте и аз имам случки живея с майка си тати е в друга държава разделени са с мама и когато съм примерно първа смяна съм сама в къщи живея в апартамент.Спомням си че тати не беше още заминал и щях да ходя при него да спя и беше вечерта бях още сама и се преготвях за там и изведнъж чух как все едно някой плъсна вратата на хола а пък нямаше течение много се изплаших отворих вратата, но тям нямаше никой след това звъннах на баба да си говорим докато не изляза от блока и така като се сетя за това изтръпвам даже е имало случай като си спя в стаята имам чуството че някой ме наблюдава как спя и съм имала доста кошмари дори и от малка.Същто така друга случка бях малка и си спях в стаята и чух че някой търка с нокти стената ми първият път не обърнах внимание после вторият път се стреснах много като стана сутрин аз станах започнах да търкям с нокти по стената и беше същтият шум който чух някой може да ме помисли за луда но това е чиста реалност ако искате вярвайте и ощедоста случки имам ето една последна мама беше в моята стая да ми преготвя бажгажа защото чях да ходя в град Гълъбово където съм родена и там са баба и дядо аз бях в хола и видях как вратата на терасате се отваря всякаш накой я отваря и затваря и това продължи поне 5 мин много се изплажих както и да е имам още истории който покъсно ще пиша чао!!
0
0
Cvetelina
Cvetelina
18.06.2014 17:07
Слушай мила,аз имам една НДП Кая и ние всеки ден на училище виждаме духове учениците и учителите не ни вярват мислят че халюцинираме и аз изведнъж тапета на училището се боядиса в зелено там имаше едно огледало,аз и кая седяхме на него като в транс без да го искаме и видяхме един мъж с качулка и до него имаше черна котка с жълти очи!! И държеше някаква огнена топка ! О и да за духовете огради леглото си с сол или се изправи срещу тях ние с Кая избягахме от час за да се изправим срещу тези нахални духове защото и нас ни тормозеха прави се на тяхна господарка и предизвиквай вятър за да ги отвее кажи : Духове с могъщи сили вече сте се измори аз съм господарка ваша и нека бурята ви отвее !! Вятър,силен мой вятър вей за мен вейййй ! И вятъра ще вее за теб другия вариянт е да кажеш това : Вятърат Да Вее Светкавица Да Блесне Буря Да удари злото аз те проклинам зло проклинам те !! Проклятието е : дано станеш жертва на природата дано ангел да те заключи дано затънеш в дълбока черна СМЪРТ!! Ако не действа значи ти си прокълната от духовете !! ;)Кажи го докато викаш :)
0
0
Кока-Кола
Кока-Кола
06.05.2014 09:09
Аз ти препоръчвам просто да не обръщаш внимание на миризмата и звуците. Просто, ако отново видиш сянка се престори на яка и забий един юмрук във вратата. Ха ха ха ха ха. Не че не ти вярвам, просто искам да ти кажа, че във всеки дом има миризма, а ти просто може да си видяла сянка на някакъв доставчик или съсед. Ще ти кажа, че моите братовчеди пък носят миризмата на гърнето си.
2
0
Геша
Геша
30.04.2014 17:17
Вземи си спиритична дъска и дано да помогнеш на демона за да те остави
1
2
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
05.04.2014 18:50
Последно кога усети това?
1
1