Чуждо присъствие

Чуждо присъствие
Веднъж аз и братовчедка ми се разхождахме. Правехме си нощна разходка и тя пожела да отидем на гробищата. Отидохме (тя е сатанистка от ордена " Бафомет". Предполагам чували сте за него.) опитваше да призовава нещо.

Аз не вярвах, а тя ме обеди в противното с очите си видях как НЕЩО като сянка със син оттенък обикаля около нея беше странно не мога да го обясня, не се страхувах, беше ми интересно. Просто седях от страни и гледах втренчено .. все още не вярвам ..

П.С. Някои от вас ще кажат, че гледам прекалено много хорър филми.. не точно обратното не ги гледам защото са станали банални и предсказуеми.

Освен това аз съм атеистка и не вярвам в съществуването на духове, божества и каквито и да било нематериални сили. Самите сатанисти наистина са пълни с тайни и ревностно ги пазят .. ако някой сатанист чете това моля да ми обясни как точно става това ..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ив
Ив
30.07.2013 22:20
Не се занимавай с глупости, вярвай в това което вярваш. Призоваването на духове, демони независимо дали сте или не сте сатанисти не е редно и е опасно. Живей си живота и не се забърквай....
0
1
renito_03
renito_03
30.07.2013 15:48
аз не съм точно сатанист но разбрах едно нещо от твоя разказ
братовчедка ти като е станист тя да ти го обесни и защо го е призовала
2
0