Чуждо присъствие!

Чуждо присъствие!
Предварително искам да се извиня ако има правописни грешки. . просто бързам понеже ще имам гости. Така исках да ви споделя и да чуя вашето мнение по въпроса. Отдавна не бях усещала това но от 2 дни отново усещам чуждо присъствие покрай мен. Не ме е страх (много ), но когато се случи нещо да си призная откачам. Аз съм на 15 и такива неща ми се случваха постоянно преди, но вчера се случи отново нещо. .

Беше към 1 вечерта и си лягах когато прозореца ми се отвори. . замислих се дали не е течение, но навсякъде беше затворено. Знам че има някой покрай мен но понякога ми изкарва акъла. . Моля ви споделете вашето мнение какво да правя, как да реагирам. . Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
ЕленаЖ
ЕленаЖ
09.08.2016 22:08
На мен ми се случва нещо ужасяващо. Преди години (още като ученичка) в апартамента на майка ми (сега съм омъжена и не живея там) в моята стая всяка нощ по едно и също време нещо ме души... чувам стъпките му и с две ръце върху гърдите ми ме натиска към леглото.... правила съм опит да се обърна на страни, като чуя че идва и пак ме натиска към леглото, дърпаше ми завивката и т.н. Сега след доста години снощи усетих ръцете върху себе си.....но този път беше ужасно усетих ръцете му как се плъзнаха под главата ми на възглавницата и все едно ме обладаваше. Бях скована и не можех да викам, не можех даже мъжа си да докосна бях скована.......
0
0
Анонимна
Анонимна
01.05.2016 15:33
Може да извикаш от онези хора които гонят злото така че потърси нещо поинтересувай се в Интер нет и те палят свещи и ако пламъкът е черен значи е сериозно ,но ако не искаш кажи на родителите си сподели с някой може и да ти помогнат по някакъв начин
1
0
Пламена M.
Пламена M.
12.04.2016 15:36
Много страшно. Потърси помощ при някой, който може да се справя с подобни неща. Един водосвет може да свърши работа, особено ако не сте го правили при нанасянето.
0
0
Анонимен
Анонимен
11.04.2016 12:46
Проверете къщата Ви със свещ за наличие на негативна енергия -ако пламъка е черен,има нещо лошо !
0
0
Анонимен
Анонимен
11.04.2016 12:45
Може някой зложелател да Ви е направил лоша магия,нищо чудно.
1
0
maria
maria
09.04.2016 00:05
За да ти помогна трябва да обясниш нещата повече.
Например :
От кога си така?
В стара къща ли живееш/или апартамент?
правила ли си ритуали викала ли си някой?
Някой да е умирал на скоро?
Защото може да е демон,може да е просто портъйгаис които обича да си играе с хората после ги плаши.
Но имай предвид че след 11 часа,демоните имат по-голяма сила а тяхния час е 3 сутринта.
Каквото и да става се опитвай да не се панираш
защото колкото те е страх по-зле ще е.
Мога да те уверя,че не си единствената така
аз също живея с някой,и всяка секунда усещам вятър понякога е слаб, а понякога не се трае.
Сподели на родителите си,и напръскай със светена вода ако и така не стане не знам с какво си имаш работа.
Но ако са дяволи ще разбереш просто си проличава.
3
0
антон
антон
05.05.2016 18:07
здравейте имате ли фб скайп
за да поговорим за нещо
0
0
sunshiine12
sunshiine12
10.04.2016 09:43
така съм от 7-8 месеца..хвърчат към мене точилки стълбата на терасата падаи така ..Не съм в стар апартамент ние сме първите нанесли се в него. И да викала съм Кики но то беше преди 4-5 години. Никой познат не е умирал и по-добре че не е и дано да не се случва. Но когато прозореца се отвори беше късничко след 12, но ако споделя на родителите си ще ми се изсмеят и ще кажат стига си си въобразявала, така че сама ще се оправя..някак си.
0
0
плами
плами
08.04.2016 22:15
Другия път му кажи да затвори прозореца.Работи.При мене същата история.Лягам си и вратата се отваря.Ставам,затварям я и пак си лягамно тъкмо да легна и тя пак се отваря.Сама съм в къщата и няма как някой да я е отворил.Та зацепих ква е работата и казвам на висок глас:Затвори вратата де!Прозвуча раздразнено но подейства.Нещото затвори вратата и не повтори,та пробвай и ти!Успех.
6
17