Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Чуждо присъствие, но с добри намерения

Чуждо присъствие, но с добри намерения

Чуждо присъствие, но с добри намерения
Дали наистина съм откачила или не знам, но исках да споделя отдавна че понякога когато съм много разтроена се заключвам в стаята си и се разплаквам защото мисълта че ми липсват някои хора които ги няма вече и ги няма сегадо мен, ме убива. Но имам чувството че всеки път щом съм в това състояние някой е до мен и усещам присъствие побиват ме тръпки, усещам нещо като докосване сякаш нещо или някой иска да ми каже.

Но колкото и да ме е страх сякаш искам вътрешно да поговоря с това нещо да ми даде знак че е тук да каже кой е. Понякога просто това че усещам нечие присъствие ме успокоява. Последния път когато отново го усетих си казах на глас "Нали. . . дали си тук или вече под земята е все едно и в двата случея пак страдаш ти" и така но не иска да се разкрие просто знаех че е при мен и сякаш и то знаеше че го усещам щом настръхвах. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Maria
Maria
10.09.2016 01:20
И все пак се пази някои отначало са добри после си показват рогата.
4
15
Стан Ой
Стан Ой
09.09.2016 18:07
На мой приятел му се беше случило същото нещо. Той предполага, че присъствието, което е усетил, е на него починал близък.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
09.09.2016 16:39
Хората, които сме изгубили, са на едно по-добро място. Когато страдаш за тях, те са около теб, опитват се да те успокоят и да ти покажат, че вече са в едни друг, много по-добър и красив свят. Няма как да ти се разкрие, просто приеми, че е до теб и те подкрепя.
5
0