Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чуждо присъствие - магия, полтъргайст или просто безпокойство

Чуждо присъствие - магия, полтъргайст или просто безпокойство

Чуждо присъствие - магия, полтъргайст или просто безпокойство
От известно време усещам чуждо присъствие около мен. Първоначално взеха да ми изчезват разни неща, не се впечатлих особено, защото на всеки може да се случи да забута съвсем неволно нещо и да не може да го открие. Е, аз така и не открих моите неща.

Дотук нищо впечатляващо. Но от известно време насам започнаха да се местят някакви предмети около мен-без видима външна намеса.

Ако някой е по-запознат с тези неща, моля да пише и да сподели има ли за какво да се тревожа.

А и друго. Наскоро открих, че човек от моето семейство се занимава с магии. Което е по-лошото, и понятие си няма от това. Вижда ми се притеснително, защото невежеството е опасно-така може да навреди не само на себе си, но и нас-близките му.

Изхвърлих всички предмети, които имах от него, защото изненадващо открих най-различни неща с забодени игли. Това беше и причината да повярвам, че е възможно да повярвам, че този човек се занимава с такива неща.

Преди това не обръщах внимание на приказките на другите, защото особено не вярвам в тези неща. Или по-скоро съм от тези, които смятат, че на тях такова нещо не може да им се случи.

След няколко дни ми предстои среща с този човек, която няма как да избегна. Моля за съвети как да се предпазя от него, в случай че може да ми направи нещо. Има ли някакъв амулет или предмет, който мога да нося със себе си, за да ме защити.

Надявам се някой от вас да може да ми помогне, ако някой се интересува от подробности да ми пише, ще дам по-подробна информация за странните събития около мен.

И последен въпрос-може ли да има някаква връзка между двете събития-изчезването и местенето на предмети и евентуалната намеса на магия.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Бойко Борисов
Бойко Борисов
28.03.2015 13:21
Не се страхувай!
0
0
али пали
али пали
02.04.2013 19:01
ами според мен напръскай със свещена воа върви на църква и и носи в джоба си или на ръката или незнам къде осветена огърлица или гривна
0
0
Илияна
Илияна
26.03.2013 04:43
Здравейте и от мен. Преди 3 г баба почина (бяхме много близки). Напоследък с мъжа ми усещаме присъствие и сякаш някой сяда на леглото. На снимките до мен винаги сякаш пушек ( ние не пушим).Днеска си лежа на леглото и си чета и изведнъж сякаш нещо до мен падна и котката ми както си стоеше и подскочи. Казах си че просто фантазирам. След малко се почна да шумоли в кухнята, отново нямаше нищо там. Аз напоследък си мн говоря и се моля на бог да ми помогне за едни изпити и се чудя дали не е баба ми или пък нещо друго. Страх ме е..сънувам някакви луди сънища и някакви числа 200 или пък два месеца баба си виждам в тях ( вече ме е страх да заспя). Одеве запалих тамян и обиколих апартамента и като отидох в банята се разхвърча сякаш някой го разбута. Искам да кажа че те разбирам как се чустваш. Смятам че с тамян и светена вода се прави за духове за магий не знам. Бъди силна и вярвай в Бог защото няма нищо по-силно от него!
0
0
Az
Az
24.03.2013 12:10
да се допълня, че съм пропуснала-поне на всеки три седмици ходи в неделя на църква и стойна литургията от 9 часа обикн започва утрин до края и към 10 /това го пише в посланияа на апостолите правилата им .хНе само да минеш за 5 мин и да запалиш свещ.
0
0
Az
Az
24.03.2013 01:56
Не съм специалист в областта, но вярвам, че може да ти помогне само православен свещеник. Ако не е осветен дома ти-поръчай , или иди в близката ти църква и поискай освещаване, около 30-40 лв обикн и дребни приготовления ти трябват от типа китка здравец и купа с вода и постна питка за почерпка, може и без нея не ти трябват гости, аз сама бях със свещеника.
2. Ако не си кръщавана задължително се кръщавай в православна църква ама скоро щом имаш магии то тя е за подлудяване или смърт най-често, кръщаването те запечатва против демони.
Кръсти се в православна църква само/не други те са неканонични/пак около 30-40 лв ритуала и 10 ина лв за дребни неща за почерпка в храма. Така демоните няма да те обладаят в по-висок процент. Некръстените и невярващите са лесно обладавани от демони. А направата на магия е именно насочването на сатаната или демон към омагьосания да го подлудят най-често.
3. Ходи поне един път през три седмици на православна църква да слушаш литургиите.
4. Не всеки свещеник обича да чете киприянови молитви против магии ако се наложи търси някой дето няма да те овика.
Първите две са за начало задължителни не се бави
Само Христос и Св. Троица могат да те спасят, нито врачки нито ходжи. Бог забранява врачките и подобни, защото те работят с бесове-демони и отивайки при врачка или ходжа ти се отричаш от повелите на Христос. Нито Николети, Светлини и прочие врачки няма да те спасят. Нито Вери Кочовски или Джуни. Ходжите работят с бесове и правят магии на клиентите си за да идват отново да печелят от тях.
Това е набързо. Аз съм страдала от магии и знам някои неща по въпроса. У

0
0
Антонин
Антонин
23.03.2013 17:01
Има само един единствен начин.Пише го в библията,старя завет, книга на Товита,6глава.Най-добре свещенника да прекади
три пъти през 10 дни.
0
0
Anonimous
Anonimous
22.03.2013 11:36
Благодаря за съветите! Сигурно ще направя това с тамяна, със светена вода вече съм пръскала. Надявам се да има полза. Истината е, че не ми се иска да вярвам много в тези работи, но когато се случват неща, които свидетелстват за тях, е малко трудно. Аз самата също знам, че не е хубаво да се прави магия - била тя за хубаво или за лошо, затова и не ми се ще да се намесвам много в такива истории. Искрено се надявам да не ми се налага да се съветвам с врачки, магове и др.такива. Нищо против хората и тяхната дарба, но както написах и по-горе се старая да страня от подобни неща
1
0
анонимчетУ
анонимчетУ
22.03.2013 08:09
е не съм на 100% сигурна, но опитай: иди на църква и си вземи шишенце със светена вода. напръскай целия си дом. ако продължава "това нещо" вземи тамян, запали го и обиколи всяко ъгълче на дома си (дори под леглата, зад хладилника, в гардероба и т.н., за да прогониш дявола ако се е скрил някъде). ако и това не помогне извикай специалист или свещеник. и ако полтъргайстът (така да го наречем) е жертва на този твой роднина, опитай (АКО ИСКАШ) сеанс, за да разбереш какво иска от теб и защо не си тръгва или нещо от тоя сорт... успех, мила!! :)
0
0