Sanovnik.bg»Вторият мъж на майка ми ми посегна..

Вторият мъж на майка ми ми посегна..

Вторият мъж на майка ми ми посегна..
Бях едно съвсем обикновено 9 годишно момиче. Момиче което се грижеше за брат си още от самото си детство. Преди близо 7 години, когато родители ми се разведоха. След развода преживях всичко много тежко. . аз отидох да живея при мама и нейния втори мъж а сестра ми отиде при баба и дядо. Така след години един ден майка ми беше в болница и аз трябваше да се грижа за брат си.

Да ходя на училище и в съшия момент да имам грижите за това малко човече. Така се грижех за него, че аз за нея бях като родител. Водех го на детска градина, водех го на разхода и се лишавах от всяка лятна ваканция, за да се грижа за него. . и така след 4 год. живот с майка ми и втория ѝ мъж стана, че мама влезна в болница и ми повери всичко в ръцете ми. .

Беше петък и всеки петък след училище ходех на гости на баба и дядо и точно така и стана. Говорих с майка си, че нейния втори мъж ще прибира брат ми от детска градина, а аз ще остана при баба но в последни момент се оказа, че той се прибирал и аз трябвало да се прибирам с него и така аз казах на мама, че няма да си ходя и ще остана при баба.

След разговора ми с мама нейният втори мъж дойде до баба и каза да си взимам нещата и да се прибирам с него така и стана, не ми се искаше да си ходя но трябваше пред усещах, че нещо предстой и така преди близо 5 год. стана така, че изживях най-големият тормоз в живота ми. . Втория мъж на майка ми беше посягал много жестоко. Така дълги години мълчах, не говорех и не споделях какво съм преживяла.

Така и след всичко което изживях майка ми последна разбра какво е станало и не можеше да повярва но макар и всичко не се предадох макар, че бях като птица без криле не се отказах да летя макар с счупени криле. Живота е силна борба и аз се преборих. Това е!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
пешо
пешо
19.08.2015 23:05
- Преди близо 7 години, когато родители ми се разведоха
- и така след 4 год. живот с майка ми и втория ѝ мъж

7 - 4 = 3 години и то при положение че майката се е оженила за втория веднага след развода
- така преди близо 5 год. стана така

последно, преди 5, преди 3 ?

егати тъпата несвързана история
3
3
Naaryl Marrow
Naaryl Marrow
19.06.2014 03:05
Родният ми баща ме плюеше и риташе в главата всекидневно с думите:"Аз съм та напрайл, аз ща утрепя!"
А това е само заглавието.
2
2
Потребител#155237
Но това е ужасно защо е постъпвал така с теб???
0
0
Августина
Августина
28.04.2014 20:33
Аз само не разбрах "посягал" като изнасилвал или като пребивал, защото това "много жестоко" го определям като побой...Не е трябвало да мълчиш цели 5 години, ами поне е трябвало да кажеш на майка си, какъв човек има до себе си. След като не си му истиска дъщеря, такива изроди си позволяват много повече. Мълтретирането се наказва, така че трябва да се учиш не да мълчиш и да преживяваш, а да се защитаваш!!!
6
2
borislavw
borislavw
24.11.2013 19:04
смърт за изнасилвачи и педофили!!! закона такъв трябва да е!!!
23
1
писето
писето
01.02.2014 22:37
Напротив :) Не към всички :) Тук голяма вина има мъжа, но има и доста жени, които са не пълнолетни и много лъжат.... Ако е такъв закона може да загинат невинни заради една женска лъжа или биха маниполирали половинките си!
3
4
Гордият  абориген
Гордият абориген
23.11.2013 16:55
Тръгни срещу насилника! Така ще намериш и изчистиш себе си! Непреклонно и завинаги забрави,че си била подтискана! Сега е твоето време и прости на майка си за този насилник.
3
2
maria
maria
23.11.2013 13:07
голяма грешка ...да си мълчиш! Насилниците трябва да си плащат чудя се на онези жени, мъжете ги пребиват изнасилват ги,изневеряват и накрая пак мълчат...... голяма грешка е, да се мълчи :( Живота е борба, а понякога прекалено жестока борба..
8
0
Симона
Симона
15.11.2013 19:57
Здравей те. : ) Споделих историята си и чух различни мнение както от вас така и от много други хора който бяха много изненадани от всичко което съм преживяла и най-вече надживяла.. Преживях както това така и много други неща.. след всичко което изживях се научих да оценявам истинските неща така и хората в живота ми.. Благодарна съм на хората който бяха и все още са до мен в всеки един моменти и ми дават сили да бъда силен и борбен човек.
5
0
Nind
Nind
15.11.2013 13:08
Ужасно нещо!Но защо потърпевшите си траят, т.е. ти(вие)?Защо?Борбеният човек се бори като разкрива незабавно такава мръсотия, а не се плаши и което е най-лошото, си трае! Като е при теб!
4
0