Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Разравяне на гроб на майка ми

Разравяне на гроб на майка ми

Разравяне на гроб на майка ми
Сънувах, че баща ми и баба ми разравят гроба на майка ми, а аз искам да я видя как изглежда. Дали е все така добре или е почнала да се разлага. Но точно тогава баба ми запали свещичка.

После още една и мама отвори очи и гледаше напред. Тогава попитах баща ми, какво прави, пак ли ще я разровим. Помолих го, да не отваряме гроба вече, че три пъти го правим, да не се разсърди мама и се събудих.

Мама изглеждаше заспала, както приживе си спеше. Беше си същата, не се разлагаше. Беше си присвила леко краката, добре изглеждаше.

Какво означава другото ? За втори път сънувам, че я разравяме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
qdw
qdw
20.12.2009 21:29
Благодаря за отговорите, обаче мама не ми е искала помощ, а ние нещо чистим по ковчега. Не ми е казала нищо и няма как да я отворим, това е страшно, да пази господ. Дано всичко и е наред, защото иначе ще е ужасно. А за да я отворим трябва доктор да позволи, а те точно я изпуснаха, няма как да стане. А и има и друго, нали човек ако е в клинична смърт, той не изтива, а мама изтина и стана вдървена. Боже, не знам какво да мисля, страшно ми е и съм уплашена. Според мен е, защото искам много да я видя и сънувам.
0
0
bibi miro
bibi miro
17.12.2009 20:48
Настръхнах докато четях съня ти и коментарите. Аз също съм чувала за хора /да го наречем така - заровени живи/, но наистина съм объркана и не знам дали да вярвам в тези неща. Може би, защото ме плашат ? Може би на теб и твоите близки Ви е било трудно да възприемете смъртта й и именно за това сънуваш разравянето на гроба й. Отиди в църква и й запали свещичка, а след това и на теб за здраве. Надявам се, че съм помогнала поне малко.
0
0
Христо
Христо
12.12.2009 17:04
Аз лично също съм чувал такива случай: Веднъж след смъртта на една жена съответно са я погребали. На следващият ден тя се явила в сънищата на мъжът й и е казвала постоянно: Отворете, отворете. Мъжът се уплашил и споделил с доктора, той казал че не е възможно да са я погребали жива. Мъжът все пак го убедил да я изкопаят, ала когато отворили ковчегът по него имало следи от нокти и по ноктите на жена му имало трески. Не знам как да го тълкувам, ама внимавай.
0
0
yanitsa
yanitsa
07.12.2009 22:13
Здравей. Не знам как ще ти прозвучи, ако ти кажа, че ако майка ти действително е починала и сънуваш, че я разравяте, и то няколко пъти, според мен трябва да го направите в действителност. Може да ти звучи налудничаво, но аз лично знам няколко случая, в които, след разравянето на гроб са открили странни неща, които са се случили с човека, който е погребан. Не искам да те плаша, но може би, майка ти иска да ти подскаже с тези сънища, че нещо се е случило, след като сте я погребали. Помисли върху това и ако можеш да направиш нещо по въпроса, действай. Късмет.
0
0