Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Дявала закова майка ми на кръста

Дявала закова майка ми на кръста

Дявала закова майка ми на кръста
Сънувах как спях с майка ми. Изведнъж се събудих и видях, че около мен е пълно с железни кръстове, на които са разпънати жени.

Видях как дявола разпъна и майка ми. Но той забиваше пирони и в корема. Аз го попитах, защо го прави, а той ми каза само как е името му - велзевул или белуул (нещо такова).

И той започна да ме пъди да си ходя. Аз не исках и той изчезна. Ръцете ми бяха в кръв и държах зарове.

След това се озовах в нещо като лабиринт. Бях в малка стая с много врати. Аз трябваше по някакъв начин да ги отключа.

Като започнах да ги отключвам, зад всяка врата имаше още заключени врати. Зад тях пак имаше други.

Това какво трябва да значи според вас ?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
виктор
виктор
03.12.2012 10:45
щом ти е казал че се казва Велзевул това не е дявола а демон - демона на чревоугодничеството
0
0
silwiq21
silwiq21
18.04.2010 18:27
Здравей. Заинтересувах се от това, което си написала и за метода. Не е било Валзевул.(наричат го още Белзебуб, Баелзебуб, Веелзевул, на иврит בעל זבוב, както и в други варианти) е демон, почитан в Близкия Изток. За него се споменава в християнството и юдаизма. Думата е от античен произход и означава принцът на демоните. Beel е господар, принц. А Zebub или Sebub означава муха. Така буквалното значение е принц на мухите, всичко по което ходят мухите: мръсотия, тор, изпражнения, а оттук и значението за принц на мръсното, пошлото, зловонното и злото. В преданията се говори, че се появява под формата на муха или рояк грозни мухи, които разнасят зловоние. Велзевул е един от най-висшите демони, стои много високо в йерархията и е най-неконтролируемият. Според екзорсисти Велзевул вилнее през есента. Католиците владеят много методи за справяне с демоните и злите сили, докато източното православие не познава молитви за прогонване. Свети Киприян е писал псалми, които помагали на обладаните.

Велзевул е споменаван във връзка със седемте смъртни гряха - Себастен Михаелис го свързва смъртния грях горделивост, според Петер Бинсфелд е демон на чревоугодничеството. Франсис Барет определя Велзевул като принц на фалшивите богове.

О, създателю вечен,
Ти можеш всичко.
Превърни злото в мен, около мен,
над мен, под мен, зад мен,
пред мен – в светлина и любов.
2
0
mariselakz
mariselakz
04.04.2010 23:41
Според мен, трябва да откриеш някаква истина и съдбата за това е в твойте ръце. Няма да ти бъде лесно, но си принудена, длъжна си да го направиш. Явно, това ще означава нещо важно за живота ти, само не разбирам каква роля играе майка ти. Да не би ключът да започва от нея. Подобно име като Валзевул или нещо от тоя род съм чувала. Разтърси се по нета за нещо подобно. Може да те насочи някъде.
0
0